За задния двор и придобивките

• 35 502
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Стига бе, нали не мислите, че допускането в задния двор е върха за мъжа в секса? Shocked

Всъщност е част обикновено от мъжките мечти. И ако една жена прави И това/плюс всичко останало в секса - мисля, че мъжът определено може да е по-доволен. А задоволеният мъж вече е по-лесен като че ли  Wink Но като се замисля, задния двор на любовницата има значение, този на съпругата...не толкова. Въпросът е дали само като любовница може да е достатъчно за жената. Примери за издигнали се любовници - има.

# 646
  • София
Според масовото мнение на мъжете в обкръжението ми, френската любов с любов се нарежда на челно място в листата на сексуалните умения, да го наречем. Даже мога да кажа и фантазии, защото се установи по разкази, че тази френска любов с любов се оказва някакъв страшен дефицит в сексуалните отношения с любимата.

# 647
Според масовото мнение на мъжете в обкръжението ми, френската любов с любов се нарежда на челно място в листата на сексуалните умения, да го наречем. Даже мога да кажа и фантазии, защото се установи по разкази, че тази френска любов с любов се оказва някакъв страшен дефицит в сексуалните отношения с любимата.

Мислех, че френската е задължителна...

# 648
И другия въпрос който ме вълнува е именно- кога излиза от статуса на държанка и влиза в друг статус, в който ред на мисли намесихме подобни примери.

Вероятно, когато придобие независимост и собственост върху въпросните активи, както и гаранция, че донорът няма да и прати някой да я нарита в корема и да я докара до болница, или направо затрие.

А, свирките са си били високо ценени винаги, качествените, имам предвид.     

# 649
  • София
Ами и аз останах учудена, да си призная.
Обаче като се замислих, по различно време и по различен повод съм получавала такива откровения от мои приятели.
Даже се чудя дали да не пусна тема "за френската любов- с любов", така и така е петък.

Ирис, тези за които се сещам или се омъжиха, или родиха по едно дете или повече, някои даже и до 4 стигнаха и са обезпечени с дълготрайни материални активи под формата на бизнес и имоти и са абсолютно независими и самостоятелни.
Обаче Андариел каза, че все едно - тя не приемала смяната на статуса и държанката си била държанка и точка.
Аз отговорих, че и кралицата е преглътнала това онова и така се намеси и кралското семейство.

# 650
И другия въпрос който ме вълнува е именно- кога излиза от статуса на държанка и влиза в друг статус
Петък е и мога да си позволя да отговоря.
Когато от прекалена амортизация започне да изпуска и бъде заменена с по-стегнат модел.
 Mr. Green

Вилико, защо да е задължителна.
Не бих сложила в устата си парче месо, което е със статута на нищо повече от такова. А ти? Laughing

# 651
И другия въпрос който ме вълнува е именно- кога излиза от статуса на държанка и влиза в друг статус
Петък е и мога да си позволя да отговоря.
Когато от прекалена амортизация започне да изпуска и бъде заменена с по-стегнат модел.
 Mr. Green

Вилико, защо да е задължителна.
Не бих сложила в устата си парче месо, което е със статута на нищо повече от такова. А ти? Laughing

Ми аз ли...аз правя само неща, които са ми приятни.
Иначе ...нали такова...мислех, че си е съвсев в реда на нещата да си поиграем, а не саморъгай чушки в боба и айде...

# 652
  • София
А ако се омъжи за спонсора? Simple Smile

Касиди, това с парчето месо, не го разбирам.

# 653
Ази, в смисъл ако човека е само за игра. Няма сантименти, няма чувства, просто тяло с член който влиза в употреба.
В този ред на мисли, няма как да усвоя устно прилежащото му парче месо щото е само мръвка.

Кой спомена за френската любов с любов...
Сега, не че съм специалист Mr. Green

В нежността няма нищо лошо-френската с любов е такава, нали това визирате.
Хайде питайте ако не своите мъже, то познати такива
Кой вид биха предпочели-направената с настървение и дори с доза грубост или нежната Whistling
Гаранция че гласовете ще са за първия подтип, а там любовни трепети не присъстват.

# 654
  • София
Разбирам. Френската любов е само и единствено с любов.
Няма общо със секса, правилно ли го разбрах?

# 655
  • София
Не че не приемам смяната на статуса, а че ако не всички, то поне по-хитрите държанки, се стремят към статус "съпруга", а не просто да завлачат каквото могат. Жените, които не се стремят да са съпруги, просто гледат да сменят единия донор с друг овреме, докато са все още на гребена на вълната, защото после няма. На мен ми прилича на мисленето с проституцията - гледат да се подсигурят, докато мачкат чаршафите по скъпите хотели и задните седалки на скъпите коли, защото като се амортизират и остареят, им остава някой ъгъл на улицата и вмирисаните задни седалки на тираджиите. Коя е готова да понесе последното!

# 656
 Те част от тия спонсори са предварително оженени, обаче.
  Моите познати мацки, които до някаква степен покриват това определение,  изкараха известен период на совалки между разни  по-богати от средното мъже, като част от тия мъже бяха и млади и нелоши, май никоя не се омъжи за ракетоносителя, но не мога да кажа, че живеят лошо. Поне от материална гледна точка не са по-зле обезпечени от всяка друга жена, добила с пот на чело и комбина с израстващия си съпруг, примерно фамилно ресторантче. А душевните преживявания на двата типажа са релевантни - любови, раздели, деца, скандали и благополучие, каквото дойде.
  Така че, в крайна сметка май е все едно.

Моля ти се, Анди, до задните седалки на тираджиите такова момиче съвсем няма как да опре на дърти години, там става въпрос за малолетна проституция, повечето от тия деца са и наркоманки, и представа си нямаш за какво говориш.
 "Държанката", откъде я лепнахте тая старомодна дума, най-много да опре до панелен апартамент и треторазрядна работа в някоя телевизия, или да си стане пак барманка, чудо голямо.

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 09:44 от Iris04

# 657
  • София
Да, но някои се разведоха /не са много наистина/, други подсигуриха солидно обезпечение до степен да не се налага на любовницата да мачка седалките на тираджиите.

Ирис, анджък.

# 658
  • София
Неприятният страничен ефект на цялата работа с държането е, че миналото винаги застига човека, и то в най-неподходящия момент. Въпреки обезпеченията. В един момент човек започва да остарява и да го гризе отвътре какво оставя на децата си, не като материални придобивки, а като семейна история, минало. Затова и много богати, но с тъмно минало хора се опитват да купят ореол на романтичност около живота си, щото някак искат да бъдат приети положително като личности.

Ирис, начинът на живот дава и отражение на начина на мислене. Много лесно се деградира, особено когато начинът на живот се осигурява на база секс.

# 659
Ази, в смисъл ако човека е само за игра. Няма сантименти, няма чувства, просто тяло с член който влиза в употреба.
В този ред на мисли, няма как да усвоя устно прилежащото му парче месо щото е само мръвка.

Кой спомена за френската любов с любов...
Сега, не че съм специалист Mr. Green

В нежността няма нищо лошо-френската с любов е такава, нали това визирате.
Хайде питайте ако не своите мъже, то познати такива
Кой вид биха предпочели-направената с настървение и дори с доза грубост или нежната Whistling
Гаранция че гласовете ще са за първия подтип, а там любовни трепети не присъстват.

Ми неее...за мен свирката е част от дивия секс и спокойно в това число влиза любовника...

Общи условия

Активация на акаунт