За задния двор и придобивките

• 35 495
  • 742
  •   1
Отговори
# 660

Ирис, начинът на живот дава и отражение на начина на мислене. Много лесно се деградира, особено когато начинът на живот се осигурява на база секс.

Е, то си иска специфичен поглед върху нещата,  първо силен апетит за лъскави придобивки и начин на живот, също и умение да се самохипнотизираш, че най-богатия от тия, дето те искат, е и най-готин ( а може и наистина това да им е като афродизиак, не знам),  желание да развъртиш тефтера с телефони на други мъже в същия кръг, като останеш сама, или да фигурираш в техния тефтер, малко хамелеонство към интересите им (което е лесно, като нямаш някакви особени свои) и какво още... Външността е само едно от тия неща, защото както съфорумеца каза - предлагане много.

Но съвсем неправилно го наричаш проституция, аз му казвам именно мотивираност. Колкото до миналото, нищо не застига никого в днешния сексуално разкрепостен свят, последното от което може някой да се засрами пред децата си е, че преди баща им е имал някакви други мъже, я не се занасяй.

# 661
  • София
Пуснах тема аз петъчна.
Обаче подозирам, че там ще се окаже, че всички да диви харпии и страстни любовници, владеещи до съвършенство любовното изкуство на свирката.

Колкото до миналото, нищо не застига никого в днешния сексуално разкрепостен свят, последното от което може някой да се засрами пред децата си е, че преди баща им е имал някакви други мъже, я не се занасяй.

Или майката е имала други връзки, преди бащата.

# 662
.

Колкото до миналото, нищо не застига никого в днешния сексуално разкрепостен свят, последното от което може някой да се засрами пред децата си е, че преди баща им е имал някакви други мъже, я не се занасяй.

Няма да го поправям, това е фройдистка грешка Grinning.
 То в днешно време и бащата може да е имал мъже, и жената - жени, особено пък в по-разкрепостени или финансово изкелеферчени кръгове - пък и не само там, така че на никой общо взето не му дреме.

# 663
  • София
Ирис, начинът на живот дава и отражение на начина на мислене.

Точно обратното е. Начинът на мислене рефлектира върху начина на живот.

# 664

Цъ за жалост...
Трудно се отстояват принципи в безизходна или проблемна обстановка

# 665
  • София
Ми тя обстановката се е създала благодарение на принципите и мисленето.

# 666
... и хиляди външни фактори.

# 667
След темата с тройки, суинг и прочие, вече май няма значение. Имам предвид примера на семейството. Защото ми се струва децата все някога ще разберат защо мама и татко имат толкова много приятели, с които си правят стриктен график на гостуване, обикновено когато децата са при бабите.
А мъжете не правят ли винаги подаръци като обичат? Не ще да е само единия заден двор?

# 668
Не, човек не избира къде да е роден най-общо, а понякога не зависи от него – ако изпадне в кофти ситуация. Зная, че из форума на това не се вярва, но често обстоятелствата ни карат да действаме доста различно от начина, по който време оно сме си представяли...и за да не настава спор – ще кажа – това се отнася до мен.

# 669
  • София
.

Няма да го поправям, това е фройдистка грешка Grinning.
 То в днешно време и бащата може да е имал мъже, и жената - жени, особено пък в по-разкрепостени или финансово изкелеферчени кръгове - пък и не само там, така че на никой общо взето не му дреме.

Ау, не го и забелязах, но не го поправяй, уникално е, просто Simple Smile

# 670
  • София

Взаимно си влияят, и колкото повече потъваш в един начин на живот, толкова повече го припознаваш и дори затвърждаваш като мислене. Според мен в основата са алчността и глупостта. Никой не се ражда с някакъв тип мислене, то се формира в процеса на живот.
Между другото, след времена на сексуална и всякаква разюзданост, идват времена на строг морал.

# 671

Между другото, след времена на сексуална и всякаква разюзданост, идват времена на строг морал.

А, дано да не, че имам дъщеря.
Забелязала съм, че негативите на строгия морал винаги се струпват върху жените, като благосклонно заобикалят мъжете..

# 672
  • София
Като заговорихме за извратени отношения се сетих за едно странно семейство.
Той по-възрастен и богат, май имаше голямо дете, тя по-млада.
И всеки път, когато той изневери, тя знае, а той и дава пари или и купува нещо.
Сладурско, а?

# 673
  • София
А, когато тя изневери?

# 674
  • София
Е, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт