Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 161

• 44 571
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Те са много готини,стигнали са до 16 епизод,че чак и трейлъри правят.Сладури!

# 661

Скрит текст:

Това уж е снимка от сладкарницата,но Енгин липсва newsm78Момичетата само са написали ,че нейната оранжева чанта е до неговата черна раничка

Кадрото е много ефектно! Simple Smile И професионален фотограф би могъл да завиди за идеята. Simple Smile) А Енгин - колко му е да са го "кръцнали" по негова молба. Simple Smile Впрочем, относно екипа от актьори на АБО, у мен съществува усещането, че наистина са станали и останали приятели въз основа на снимките извън кадър - как се шегуват с Харун, как се движат като екип, как се забавляват заедно по време на снимките...

# 662
Уж щях да съм на линия за следобедното кафе ,но красивата есен навън ме увлече.
Сега е време за това!Наздраве

Скрит текст:
Момичета ,аз още не съм открила отговорът на въпросът защо сценаристи режисьори и сие допуснаха тези гафчета.Дали се дължи на факта ,че се снима ежедневно или просто не са допускали че публиката ще гледа всичко под лупа и по милион пъти Laughing
Но този филм си ми е на сърце и това е  Hug
Относно снимките от сладкарницата -ами и аз като Марица,без доказателство не вярвам.То при толкова кьор фишеци как иначе.
Но все по-често взе да се споменав имета на Енгин било в самолет ,било в сладкарница,почна да излиза от нелегалност,но папарците им не стават и това е?

# 663
На мен това момиче ми харесва!

# 664
  • Пловдив

Engin Akyurek- La Fontaine

Днес, като за финал на преговор по Тема 1 - едно клипче, направено с мнооогооо люююбоооов. Приятно гледане.

# 665
Те са много готини,стигнали са до 16 епизод,че чак и трейлъри правят.Сладури!

Доколкото разбрах от обсъждането на фенския сценарий по новините в Турция, излиза, че е достатъчно качествен, за да засенчи съществуващите и филмиращите се сега. Колко му е някоя продуцентска къща да реши да го закупи и да го осъществи, щом са толкова надобрели "аматьорите". Simple Smile) Аз бих се радвала да се случи. Simple Smile Ако и Енгин приема главната роля, отредена по сценарий за него... бесна радост във фенските редици ще настъпи! Simple Smile))

# 666
Маричке,нашата работа ми напомня за една весела случка от преди "революцията".Става въпрос за една много известна руска певица,която освен че пеела добре била доста пищна и много красива.Та на концерт в Грузия,пяла тя каквото пяла,ама публиката непрекъснато я вика на "бис" Накрая тя казала,моля ви ,просто повече не мога да пея,а всички грезинци в хор се развикали-"Ама няма нужда да пееш,само ходи напред назад по сцената"

# 667

Engin Akyurek- La Fontaine

Днес, като за финал на преговор по Тема 1 - едно клипче, направено с мнооогооо люююбоооов. Приятно гледане.

Браво Мариянка ! Това се казва клип, че и преговор същевременно !

Есенни цветя - за теб !

# 668
На мен това момиче ми харесва!

Сехер ли? И аз я харесвам още от АБО -  отговаря си на името (захарче) Simple Smile) Има много екзотична форма на очите.

# 669
Маричке,нашата работа ми напомня за една весела случка от преди "революцията".Става въпрос за една много известна руска певица,която освен че пеела добре била доста пищна и много красива.Та на концерт в Грузия,пяла тя каквото пяла,ама публиката непрекъснато я вика на "бис" Накрая тя казала,моля ви ,просто повече не мога да пея,а всички грезинци в хор се развикали-"Ама няма нужда да пееш,само ходи напред назад по сцената"

Баш! Simple Smile)) Нека се поразходи малко, после пак може да потъне в нелегалност... за известно време. (намигване)

# 670
  • София

Жената, позата, цветовете ...веднага се сетих за тази картина

# 671

Скрит текст:

Жената, позата, цветовете ...веднага се сетих за тази картина

Много си права - има прилика с Венерата на Ботичели. Simple Smile) Освен това, косата и явно си е естествено рижава. Simple Smile

# 672
Ох, Сехер е много чаровна .Има нещо по детски чисто и в същото време тези очи -загадъчни и дълбоки.И на мен ми  харесва.
 А къде я видяха тази прослувута Енгинова раница newsm78

# 673
Момичета новият клип на Мариянка е страхотен -  вижте го !

# 674
Кики,ами вляво от оранжевата чанта има черна раница

Общи условия

Активация на акаунт