Концерти 2013!!!

• 43 618
  • 605
  •   1
Отговори
# 480
# 481
  • София
А каква е горе -долу цената на билетите за Стената?Върти ми се идея да купя за подарък,но още не съм сигурна  Rolling Eyes

# 482
А каква е горе -долу цената на билетите за Стената?Върти ми се идея да купя за подарък,но още не съм сигурна  Rolling Eyes

Между 65 и 180 лв според мястото (и дали е standing/seated).
Зная, че от 120 лв вече няма билети, доколкото знам и от 90 лв няма. Дори от допълнителните билети с ограничена видимост също няма!!! Значи ще е много пълно!!!  Grinning Вече съм готова с припомнени текстове наизуст, собственоръчно преписани на ръка през 80-те...  Laughing

# 483
  • Варна
Имам излишен билет за концерта на Роджър Уотърс, сектор В вход 14/15 блок 32.Купих го за 120лв.,  за цената - ще се договорим на ЛС. Този, който го купи ще му се наложи да стои до мен.

# 484
След осемчасовия концерт в Каварна, да не са се уплашили организаторите, че ще откарат цяло денонощие.  Laughing

# 485
# 486
  • дядовата ръкавичка
Grinning Вече съм готова с припомнени текстове наизуст, собственоръчно преписани на ръка през 80-те...  Laughing

Laughing И аз си ги записвах на ръка по онова време. И то след многократно прослушване, с моя недотам добър английски тогава, кат' един Паисий бях.

# 487
Юбилеен концерт-спектакъл на Ансамбъл "Чинари"

На 26 ноември 2013 г. в зала 1 на НДК - "Болярите на танца"

http://festival-bg.com/bg/concert/9

# 488
Grinning Вече съм готова с припомнени текстове наизуст, собственоръчно преписани на ръка през 80-те...  Laughing

Laughing И аз си ги записвах на ръка по онова време. И то след многократно прослушване, с моя недотам добър английски тогава, кат' един Паисий бях.
Трудни времена са били Simple Smile

# 489
Роджър Уотърс е вече тук!!!!!! Grinning

# 490
  • София по рождение
до колко ч. трябва да съм на стадиона)

# 491
  • София
до колко ч. трябва да съм на стадиона)
Аз най-късно ще бъда в 18 ч за да мога и да си намеря място за паркинг и да си заема местата.  Simple Smile

# 492
Здравейте,

имам 2 билета за Аполония - Лекция N2 "За всеобщата просвета", но няма да мога да отида.
Ако някой има интерес и му се ходи, да ми пише на ЛС.

# 493
  • София
Приятно изкарване на "Стената"! Сигурна съм, че ще си прекараме страхотно!

# 494
  • София
Приятно изкарване на "Стената"! Сигурна съм, че ще си прекараме страхотно!
И така беше. Някои хора зная как да работят и как да го правят. Това е. Хем беше и рок, хем представление. Много добре!!! Хареса ми!

Общи условия

Активация на акаунт