Странни звуци в 8-и месец...

• 2 672
  • 16
  •   1
Отговори
Здравейте мами и бъдещи мами, не знам как да започна.. може да звучи невъзможно, но чувам някакви звуци от корема си, когато бебка се размърда много (а тя мърда ужасно много) ..В 8-и месец съм вече и чувам нещо като цъкане с нокти, пукане на кости или нещо подобно ..Доста хора, на които споделих ми казаха, че съм луда и си внушавам, но не.. не си внушавам. Сигурна съм 100 %, че чувам такъв звук от корема си... Малко се притеснявам да споделя с доки, да не ме помисли за луда  Laughing Има ли някоя мама на която и се е случвало нещо подобно? Искам само да съм спокойна, че не е нещо сериозно !  Cry

# 1
Да ти кажа честно, аз също чувам подобно нещо.Но аз го чувам като леко плисване във вода.Едно такова лекичко''Пляк'' се чува Grinning.И то когато съм легнала и чета нещо и е тишина около мен.Аз съм 7-ми месец,но този звук го чувам от близо месец.Точно когато бебчето мърда.И аз не знам какво е, с първата бременност не си спомням такова нещо.Все забравям да попитам лекарката за това,а да и се обадя специално по телефона ми се струва глупаво.
Дано се включи някой знаещ по въпроса и да обясни какво е това,дано не е нещо обезпокоително Praynig

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 12:08 от Анонимен

# 2
  • в рока
За пръв път чувам за такова нещо...Сигурно има логична причина

# 3
За пръв път чувам за такова нещо...Сигурно има логична причина
И аз чувам такова нещо за първи път, първа бременност ми е ..но чувам този звук и е доста страшничко понякога   Embarassed

# 4
в моята отчетна имаше 2-3 мами, които чуваха тези звуци..не сте луди, споко  Mr. Green Hug лека бременност   bouquet

# 5
Здравейте мами и бъдещи мами, не знам как да започна.. може да звучи невъзможно, но чувам някакви звуци от корема си, когато бебка се размърда много (а тя мърда ужасно много) ..В 8-и месец съм вече и чувам нещо като цъкане с нокти, пукане на кости или нещо подобно ..Доста хора, на които споделих ми казаха, че съм луда и си внушавам, но не.. не си внушавам. Сигурна съм 100 %, че чувам такъв звук от корема си... Малко се притеснявам да споделя с доки, да не ме помисли за луда  Laughing Има ли някоя мама на която и се е случвало нещо подобно? Искам само да съм спокойна, че не е нещо сериозно !  Cry

Ако слушаш поп фолк, сигурно щрака с пръсти бебо  Laughing

Майтапа на страна, но и аз за първи път чувам такова нещо, питай док, сигурно има логично обяснение, явно е често срещано, щом има и други такива мами.

# 6
И аз за пръв път чувам, не ми се е случвало. Питай лекаря- няма да те помисли за луда  Simple Smile

# 7
Ха-ха да, слушам чалга, но не ми звучи като щракане с пръсти  Laughing
Малко се успокоих след като виждам, че има и други чуващи "странните звуци", може пък да е нещо нормално при по-палавите бебчета, защото мойто ми прави корема на най-интересни форми , дори понякога рита болезнено.. но няма значение, ще се търпи само то да ми е живо и здраво! Ще питам доки, той какъвто е шегаджия ще се посмее доста  Laughing Леко бременеене и леко раждане на всички, които ще стават мами !  Hug

# 8
Да споделиш какво ти е казал доки Peace

# 9
А дали не са просто черва?  Rolling Eyes

# 10
А дали не са просто черва?  Rolling Eyes
Не, не са черва ! Мога да направя разлика между куркане на черва и този цъкащ звук, когато бебчо се размърда в корема ми... разликата е мноооооого голяма!  yes

# 11
  • София
Бебетата хълцат понякога. И аз усещах подобно нещо и доки ми го каза.
Ако е ритмично и спира от само себе си - най-вероятно е хълцане  Crazy

# 12
Бебетата хълцат понякога. И аз усещах подобно нещо и доки ми го каза.
Ако е ритмично и спира от само себе си - най-вероятно е хълцане  Crazy
Ами не, не е хълцане. Хълцането го усещам много добре и е съвсем различно, лекичко, ритмично подскачане на коремчето ми, а и го чувствам. Това със звука е друго. Просто чувам как нещо цъка вътре като чупене на кост или по-точно звучи като цъкане с нокът. Само, който го е чувал може да ме разбере, а съм сигурна, че не съм единствена!  Simple Smile

# 13
Аз мислех,че вече си питала доктора си за тези звуци,а ти още се обясняваш Mr. GreenАйде чакам Grinning
по-точно звучи като цъкане с нокът. Само, който го е чувал може да ме разбере, а съм сигурна, че не съм единствена!  Simple Smile

Като се заслушах на моите звуци,точно такива са,както ги описваш. Peace

# 14
Аз мислех,че вече си питала доктора си за тези звуци,а ти още се обясняваш Mr. GreenАйде чакам Grinning
по-точно звучи като цъкане с нокът. Само, който го е чувал може да ме разбере, а съм сигурна, че не съм единствена!  Simple Smile

Като се заслушах на моите звуци,точно такива са,както ги описваш. Peace
Попитах го вчера, първо ми каза, че са черва  Rolling Eyes обясних му добре и каза да не се притеснявам явно са мехурчета, които се получавали вътре... а аз се замислих как така мехурчета след като вътре няма въздух, но както и да е. Сигурна съм, че не е нищо притеснително  Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт