Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXV

• 50 311
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Копието на Арго в Замунда не е cam.

# 241
  • в морето до колене
Мда, така е - не е САМ. Извинявам се, ако съм подвела аудиторията. Макар че идея си нямам, откъде е рипнато... с тия китайски субтитри  Thinking

# 242
  • София
Гледах Lawless.
Доволна, хареса ми, чудя се да препоръчам тук или не... тъй като е доста брутален.

# 243
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък от доста време се чудя защо му излезе име на брутален на този филм Rolling Eyes. Да речем, само прерязаното гърло можеха да си спестят, иначе нищо специално като неприятни кървища. "Диваци" например беше много по-несмилаем в това отношение, но Оливър Стоун никога не е знаел мярка в гадориите.

# 244
  • София
Че то прерязаното гърло беше основата на филма. как да го спестят.
Казах в съседство, че за мен не е проблем наличието на кръв, но прочетох доста мнения, че е кофти. Затова предупреждавам.
По същия начин и Drive беше оплют за наличието на литри червена течност.

# 245
Охх, Ване, не така буквално Peace. Естествено, че не трябваше да го спестяват, но само това беше грозно брутално от всичко показано.
В Drive беше по-различно- самият начин на заснемане беше противен и чревообръщащ, не наличието на кръв. При това беше някак самоцелно, в "Беззаконие" всичко беше навързано в тъканта на историята- както ти каза, прерязаното гърло беше част от магичния ореол на Форест, нямаше как да не бъде показано.

# 246
  • в морето до колене
Ване, ми то във форума има много нежни души  Flutter
Не като нас мен коравосърдечни хладнокръвни кучки  Whistling

Поправих се, щото видях, че Джой писала едновременно с мен. И за да не се връщам към стари разправии... рекох да мина само с това  bowuu

# 247
Мяч, знам, че ти харесва Drive Hug. На мен пък точно заради летящите уши, очи, червени капки и прочее псевдотарантиновщини не можа да ми стане любим. А имаше потенциал....

# 248
  • в морето до колене
Ти си ми ясна - принципно имаш особено отношение към Рефн  hahaha

# 249
Може, ама ако ми кажеш и какво друго негово съм гледала.... Rolling Eyes Whistling

# 250
  • в морето до колене
Бронсън  Crazy

# 251
аххахахахха
 Joy Joy Joy
Значи да, отношението ми е много особено Mr. Green

# 252
  • София
А, на мен Драйв ми е любов от пръв кадър! Хич не ми е чревообръщащ и гнусен, дори имаше романтика. Но все пак съм фен на Декстър, та... Идеята ми все пак беше да предупредя хората, които не си падат по такъв тип филми. Иначе мнението съм си го казала в брита и мисля там да доизяснявам подробности.

Оу, Бронсън! Да... следващият ми "брутален" филм!

# 253
На мен и Диваци на О.Стоун не ми беше несмилаем и без мярка откъм гадории. Съвсем типичен филм за дрога, добре представен, реален.
За брутален по всеки един начин съм признала Антихрист на Ларс, разбира се. На мен това ми е мярка за мачкащ   на много фронтове филм.

# 254
На мен висящото от очната яма око ми дойде в повече. Факт е, че си беше неприятно, но се преживява де. Щом съм преживяла "Антихрист", при това два пъти Laughing...

Изгледах докрай "Сбогом на кралицата", и пак ще опонирам на Гея- на мен много ми хареса. Много. Основно визуално Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт