Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXV

• 50 311
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • срещу двата комина :)))
А на мен много ми се гледа вече http://www.imdb.com/title/tt1707386/ кога ли ще излиза тук  Confused

мисля, че беше на 4ти февруари  Peace

# 541
А на мен много ми се гледа вече http://www.imdb.com/title/tt1707386/ кога ли ще излиза тук  Confused

мисля, че беше на 4ти февруари  Peace

А, то си пише и на сайта, помислих, че е за USA.  Grinning

# 542
  • В Космоса
Eden Lake. Дават го хорър, трилър, но на мен ми беше по-скоро драма затова го споделям в тази тема. Напрегнат, жесток, хареса ми. И хубав Fassbender
Скрит текст:
докато не го обезобразиха Crazy
. Heart Eyes

# 543
# 544
По препоръка от темата гледах http://www.imdb.com/title/tt0419198/http://www.imdb.com/title/tt0419198/
Препоръчвам с 'де що имам крайници  Crazy Прекрасен, нежен, изпълнен с любов и безкраен оптимизъм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Страхотен филм!  Heart Eyes

# 545
Забравих да добавя, че много ми хареса закачката на Тарантино с Франко Неро.  Wink

Свалих си Облак Атлас. Оказа се, че последната 1/3 от филма е без говор. Не знам дали ще сваля друг релииз, за да си го догледам. Хубаво е заснет, но не ме зашлеви или нещо. Не всеки филм е Матрицата, с други думи. Идеята за прераждането ни е представяна доста. Много добра визия има филмът и толкова, останалото е просто поредната интерпретация за това как ако днес чуем една музика и не знаем защо толкова я харесваме, не е изключено да сме я сътворили преди двеста години. Реално, освен това, че ние сме били и продължаваме, друго послание не видях. Любовта е вечна... кармата, бла-бла и прочее клишета, които спасяват света и духа ни. Ди енд. Ок филм, но не и уау такъв (поне за мен).

# 546
Гледах страхотен филм, знам, че е препоръчван в темата, но и аз да си кажа Grinning
The Best Exotic Marigold Hotel - http://www.imdb.com/title/tt1412386/
Толкова човешки, топъл, развълнува ме Peace Май остарявам.

# 547
Забравих да добавя, че много ми хареса закачката на Тарантино с Франко Неро.  Wink

Свалих си Облак Атлас. Оказа се, че последната 1/3 от филма е без говор. Не знам дали ще сваля друг релииз, за да си го догледам. Хубаво е заснет, но не ме зашлеви или нещо. Не всеки филм е Матрицата, с други думи. Идеята за прераждането ни е представяна доста. Много добра визия има филмът и толкова, останалото е просто поредната интерпретация за това как ако днес чуем една музика и не знаем защо толкова я харесваме, не е изключено да сме я сътворили преди двеста години. Реално, освен това, че ние сме били и продължаваме, друго послание не видях. Любовта е вечна... кармата, бла-бла и прочее клишета, които спасяват света и духа ни. Ди енд. Ок филм, но не и уау такъв (поне за мен).

newsm10

# 548
Аз също най-после изгледах Облак Атлас и ми хареса много. А по принцип не си падам по такива филми и Матрицата не ми е впечатляваща  Mr. Green  Но за този гласувам положително. Започна много объркващо и въпреки това ми беше интересно, което за мен е показателно. Може би до средата на филма имах усещането, че гледам не една, а три-четири ленти и всички до една ми харесаха. Особено когато картинката започна да се навързва и пъзелът да се подрежда и осъзнаваш...не знам. Трудно се пише за този филм. След време с удоволствие бих го изгледала отново. Смятам, че е от онези неща, които колкото повече гледаш, толкова повече преоткриваш пропуснати неща. Присъствието на Том Ханкс пък е глазурата.

# 549
Отново с благодарност, че поддържате темата в отлично състояние  Simple Smile Поради стечение на обстоятелствата ми се случи отличен филмов маратон по празниците, констатирах обаче, че сте били в малко мрачен период и близо десетте филма, които гледах, до един хубави, бяха и до един мнооого тъжни Simple Smile
Само отбелязвам, че гледах Biutiful, който бях изтървала.. А филмът, който остави у мен приятно впечатление беше "Речта на краля".
"Диваци" беше приятен, изгледах го с интерес, щото и двете момченца са мой тип, пък и режисьорът ми е един от фаворитните... Далеч е от другите му постижения тоя филм.. ама не е чак толкова лош.
"Облакът Атлас"... аз съм много предубедена, щото един человечец заяви, че го намирам за смотан, щото не съм можела да следя повече от две сюжетни линии едновременно и аз подивях. Лепнах му една четворка в IMDB само от проклетия, но ще я оравя, де. Бих го нарекла "боза", това ми и идва само на ума. Пък "Матрицата" ми е любим Simple Smile

# 550
Ох ... Снощи тъкмо разправях на моя мъж, че Том Ханкс ми е голямо разочарование Simple Smile Simple Smile Даже изцепих: "Гледай - Леонардо ди Каприо тръгна от Гилбърт Грейп и стана актьор, пък Ханкс повече от Форест Гъмп не можа да постигне!" Той се ококори, щото си го харесва много... Много субективна работа е туй...

# 551
Здравейте, не съм писала много отдавна, но ето че пак съм на филмова вълна и влязох да ви препоръчам два филма.
Първият е споменат малко по-напред - Flight, бях резервирана към него като му видях постера, помислих си, че ще е поредният американски герой, който ще спасява света, но прочетох доста добри коментари и го свалих. Много, много ми хареса и няма нищо общо с това, което си мислех. Засегната е темата за алкохолизма, режисирана по перфектен начин (Робърт Земекис), а за Дензъл смятам всички знаете - един от най-добрите!

Вторият е Jolene http://www.imdb.com/title/tt0867334/ - така и не разбрах тази Джолийн дали е някаква реална личност, но историята е много интересна и си заслужава да се види.

# 552
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Някоя от американките да е гледала вече "Линкълн"? Тине,  Flutter?

Иначе аз на коледно-романтична вълна- гледах всичкото Хю Грант-комедия, много гот Heart Eyes. И онази кравско-бичата с Джакман, понеже си я обичам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 553
Линкълн ще го дърпам тези дни и ще се включа. Ще го изгледам само задари Даниел, дори не ми се ходи на кино, не знам откъде тази нагласа у мен. Дано бъда изненадана приятно.

Rise of the Guardians- хубаво филмче.

# 554
  • Варна
Тъкмо се връщам от "Животът на Пи". Толкова невероятно красив, човечен и одухотворен филм не бях гледала в близките години.
За мен това е филмът събитие на 2012г. Всеки кадър е като картина, а Сурадж Шарма се справя просто изключително с първата си роля на екран.

Всичко започва с животоописанието на малкото момче Пи, което има само две слабости - доверчивостта и още веднъж доверчивостта. Плюс любознателността и жаждата за знания. Всичко би вървяло по обичайния си ред, ако родителите му не взимат решение да се преместят в Канада...

Филмът, който отначало е за оцеляването в извънредни условия, бързо прераства в описание на приятелството, а след това става нещо значително по-голямо, благодарение на неочакваната си развръзка, създаваща алтернативна версия на всичко видяно, подобно на "Изкуплението".

Общи условия

Активация на акаунт