Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXV

• 50 248
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
  • bad@ss
Marieta, гледах го с английски букви.
Забравила съм да спомена.
Съжалявам  Confused

# 691
Поназнайвам английски, но си е жива мъка да гледам с англ. субтитри филм. Постоянно трябва да спирам, за да мога да прочета всичко. Освен това съм дръпнала филма и с датски субтитри, и се получава наслагване, което дразни още повече. ЩЕ се помъча, пък ще видим.

# 692
  • bad@ss
Случвало ми се е.
С каква програмка гледаш?
Виж дали има опция да свалиш буквите под екрана.
Аз съм с crystal player и има такава опция. Долу излиза една черна лента и те падат върху нея.
Абе, малко е мазало, ама понякога така да си струваа  Heart Eyes

# 693
Абе пробвах, с БС Плеър съм, но не става.
Ох, ама подпис ли имаш... Heart Eyes

# 694
  • в сърцето на един мъж...
Мариета, на бс плейъра мисля имаше някъде опция да станат прозрачни субтитрите на самия филм и да сложиш другите, обаче не помня къде беше Embarassed Поразрови и пробвай, може да откриеш.

# 695
Реших да гледам Седемте психопата и като се ровех в коментарите, открих този филм In Bruges, на същият режисьор - разкошен  Heart Eyes Не зная как съм го пропуснала до сега..
Скоро не беше ми въздействал филм така добре, дори Колин е чудесен. Страшно добре се е справил.. като цяло го считам за посредствен актьор - но тука е магия...  Grinning

# 696
  • в морето до колене
О, да.
Мартин МакДона е един от няколкото относително млади (около 40-те и малко над...) режисьори, които през последните години направиха по 2 (тук-там по 3) авторски филма. Все интересни.
Веднага ми идват на ум Стив МакКуин; Андрю Доминик; Райън Джонсън.
Странни такива едни биографии имат - почнали са късно, правят един филм по няколко години... явно не бързат заникъде  Mr. Green
Но пък им се получава.

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 01:23 от мячик

# 697
Гай Ричи. Wink

# 698
Аз The Impossible го дръпнах от арената и субтитрите бяха ок. Филмът беше интересен.

# 699
  • в морето до колене

Мне, Гай Ричи вече е в друга категория за мен  Grinning
Все пак има повечко филми и с Шерлок Холмс малко понагази в мейнстрийма. Макар и по негов си начин.
Аз си колекционирам такива, дето още са в инди водите и не са толкоз продуктивни  Whistling

# 700
Странни такива едни биографии имат - почнали са късно, правят един филм по няколко години... явно не бързат заникъде  Mr. Green
Но пък им се получава.

Да и аз така разбрах, а този фен Мартин Макдона има ли други филми?

П.П яко как Брюж напомня на Венеция.. Много красиво  Simple Smile

# 701
The Impossible го гледах. Хубаво си поревах. Почти през цялото време ме държа за гърлото.
Изтеглих си и Beyond или The Beyond, забравих как беше. Стори ми се интересен, но както винаги, когато гледам вечер в леглото, заспах по средата.
Днес мисля да го догледам. Всъщност заслужава ли си? Някой от вас има ли отзиви?

# 702
За пореден път гледах  http://www.imdb.com/title/tt0310203/    невероятна комедия. Колкото и пъти да гледам това филмче,се смея с глас,и винаги успява да ми оправи настроението. Simple Smile

# 703
  • В Космоса
Реших да гледам Седемте психопата и като се ровех в коментарите, открих този филм In Bruges, на същият режисьор - разкошен  Heart Eyes Не зная как съм го пропуснала до сега..
Скоро не беше ми въздействал филм така добре, дори Колин е чудесен. Страшно добре се е справил.. като цяло го считам за посредствен актьор - но тука е магия...  Grinning

И аз силно препоръчвам "In Bruges". И съм напълно съгласна с коментара на KiА. Особено много ми хареса това:"дори Колин е чудесен" Crazy. Peace

# 704
  • В светлината на слънцето
Да и аз така разбрах, а този фен Мартин Макдона има ли други филми?

Между другото той е изключително добър драматург и има великолепни пиеси. Всъщност кариерата му започва именно от театралната сцена и още с дебютната си пиеса печели куп престижни награди. Ако могат да бъдат намерени (за четене имам предвид), пиесите му заслужават внимание. За живеещите в София и не само: може да погледнат театралния афиш, защото на много места се играят негови пиеси. Например: "Пухеният" в Театър 199 (спектакълът е пренесен от варненския театър), "Ръкомахане в Спокан" (народен театър).

Общи условия

Активация на акаунт