Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXV

• 50 248
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
  • В светлината на слънцето
Аз го гледах в мола на "Стамболийски" - една от залите там е оборудвана за новата технология. Предполагам, че и Арените имат такъв тип зали. А ако не искаш да е в този формат, то може би IMAX е най-добрия избор. Имахме опция да изберем залата или да я сменим по време на прожекцията, ако на някой не му понесе изображението. Та по едно време доста си мислих дали да не отскоча до IMAX, за да видя как е, но приказката така те хваща, че не смееш да мръднеш от стола. Никой от присъстващите не смени салона между другото, което е показателно, че не създава проблеми при гледане.

# 391
А можеш ли да кажеш ОТКОГА наистина ще излезе по кината Клетниците? Че в IMDb пише едно, а по нашите новинарски сайтове - друго.

У нас излиза на 1 февруари, току що си погледнах мейла от разпространителите.

# 392
  • в морето до колене
Мда, Geia няма да е щастлива.
Защо не го оставиха на 4 януари... щяха да привлекат толкоз "чужденци" дето са си дошли дома за празниците...

# 393
The Perks of Being a Wallflower - Най-накрая успях да открия хубаво качество на филма, който чаках от доста време. Започва уж като поредна тийн драма, но още след десетата минута може да видите, че не е. Хареса ми начина по който са предали книгата. Ако не знаете какъв е края - не се спойлирайте. Това е един от онези филми в които не може и да предположиш какъв дракон се е крил под леглото през цялото време.
Езра Милър беше моята приятна изненада.

# 394
  • срещу двата комина :)))
нямам търпение вече да гледам и аз Хобит  Party ще давам отзиви в неделя, ако имам сили  Joy

# 395
Лулумба, Хобитът става ли за дете на 6 и половина (половинките при тях са много важни, не се смейте  Laughing)?

Езра Милър го забелязах в Трябва да поговорим за Кевин. Заради него ще гледам The Perks of Being a Wallflower.

# 396
Тина, ако чете субтитри, вероятно няма да има проблем и ще го гледа с интерес. Ако не чете - ще гледа само картинките и пак ще разбере историята (с леки подсказки), защото е разказана много красиво и живописно. Но пък може в един момент да му стане скучно. Имай предвид, че има битки и нелицеприятни същества (орките имам предвид). И е дълъг като за дете, което няма как да следи внимателно историята. Може би за дете би било по-добре да гледа у дома. Thinking

# 397
Аз под става имах предвид дали е "страшен", но ясно, по-скоро не става.  Grinning

# 398
  • София
Яяяя, Лулумба е довела Коледа с този коментар! и аз съм се запътила към киното с нетърпение.  Party

# 399
Аз под става имах предвид дали е "страшен", но ясно, по-скоро не става.  Grinning

Не е чак толкова страшен, колкото трите Властелина. Една идея по-малко са гадните същества и ситуации. Но наистина бих се замислила за дете.

# 400
Аз ще гледам "Хобит" на кино и мнението на Лулумба още повече ме подлуди... Голям фен съм!!!

# 401
  • вятър в маслините, вятър над хребета
От два дена се каня да пиша за End Of Watch, започвам, трия, започвам пак- не ми стигат думите Embarassed. За мен това е филмът на 2012, въпреки огромната конкуренция от прекрасни заглавия. Убийствен, разтърсващ, размазващ smile3544. Изключително човечен, въпреки леещите се на екрана тонове кръв (тук идва предупреждението, понеже напоследък в темата стана традиция- не е за чувствителни натури, насилието е пулсиращо и натрапчиво в тъканта на целия филм Peace). Потресаващо добри Джиленхал и Майкъл Пеня- знам, че подобни филми не са в прицела на Академията, знам, че Джейк и номинация няма да получи, но той и за "Планината Броукбек" нямаше, а аз помня всеки негов жест оттам... както ще запомня и Брайън, застанал на покрива на управлението, уморен и разтърсен от лосанджелиския ад, същински американски Моканина... В последните 20 минути така ми се беше свило гърлото, че едвам успях да се  разрева- после пък не можах да спра дълго след финалните надписи. Не е филм за всеки, но горещо го препоръчвам- въпреки цялата сбрана в него човешка гадост някак пречиства.

# 402
  • в сърцето на един мъж...
Ех, Лулумба, тоя коментар чаках, нямам търпение да се прибера, за да го гледам Embarassed И жалко за Клетниците Sad Много ми се искаше да ги гледам и двата, ама няма пълно щастие Sad
Мяч, благодаря ти, че попита Hug

# 403
  • Belgium
Аз влизам да дам по един положителен глас за The Words, L`Amour Dure Trois Ans и The Perks of Being a Wildflower

И трите филма са обсъждани в темата, така че няма да се разпорстирам излишно.

The Words (http://www.imdb.com/title/tt1840417/) - обичам филми за писатели независимо дали успели или неуспели. Интересна история, страхотен Джереми Айрънс.

L`Amour Dure Trois Ans (http://www.imdb.com/title/tt1638328/) - Бегбеде си е Бегбеде. Хубава екранизация, но това е логично щом самият той си е режисьор.

The Perks of Being a Wildflower  (http://www.imdb.com/title/tt1659337/) - много ми допадна. Предварително знаех, че няма да е обикновен филм за гимназиалния живот, но той надмина очакванията ми. Езра Милър много ме грабна с играта си, а Нина Добрев така и не я познах и се наложи да погледна в каста, за да разбера коя е. Силно препоръчвам  Laughing

# 404
  • София
Джой, тъкмо го спрях след първите 5 мин.  Shocked
Ще му дам втори шанс със сигурност!

Общи условия

Активация на акаунт