Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXV

• 50 312
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • bad@ss
Добре де, ми то втората част се явява като предистория на първата, така ли? Гледах днес малко и ми беше странно като видях Вук  Joy.
Да  Simple Smile
Скрит текст:
Любимата ми сцена с Вук е където C4-a всеки момент щеше да се взриви(преди Вук да оглушее) и всички му викат да се разкара оттам, а Харалд се изцепи "Вижте го как се е облякъл"  Joy
После много ми хареса сцената с дюнерите. Положението супер-дупер-мега напечено, а той "Откъде взехте дюнерите?"  Laughing
Има и римейк. Нещо като 2 in 1.
Андерс Йенсен е гений  Heart Eyes
Именно той стои и зад After the Wedding, Adam's Apples, The Green Butchers, Open Hearts, Flickering Lights, In a Better World...

Снощи гледахме Kopps.
Изкъртих се от смях Grinning
Страхотна пародия Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 09:51 от звяр, но с чар

# 631

Добре де, ми то втората част се явява като предистория на първата, така ли? Гледах днес малко и ми беше странно като видях Вук  Joy.
Да  Simple Smile
Скрит текст:
Любимата ми сцена с Вук е където C4-a всеки момент щеше да се взриви(преди Вук да оглушее) и всички му викат да се разкара оттам, а Харалд се изцепи "Вижте го как се е облякъл"  Joy
После много ми хареса сцената с дюнерите. Положението супер-дупер-мега напечено, а той "Откъде взехте дюнерите?"  Laughing
Има и римейк. Нещо като 2 in 1.
Андерс Йенсен е гений  Heart Eyes
Именно той стои и зад After the Wedding, Adam's Apples, The Green Butchers, Open Hearts, Flickering Lights, In a Better World...

Снощи гледахме Kopps.
Изкъртих се от смях Grinning
Страхотна пародия Simple Smile
Скрит текст:

Всичките изброени съм гледала, с изключение на  Flickering Lights, но ще поправя тази грешка още днес Simple Smile.
Kopps го препоръчвам и аз, страхотна комедия!

Колкото за Вук  Joy
Скрит текст:
мен много ме кефи как само ядат в този филм  Joy

# 632
Аз търсих, но не разбрах заглавието на продължението на I Kina spiser de hunde?

# 633
# 634
Благодаря! Това беше едно от предположенията ми Simple Smile

# 635
  • bad@ss
А Мръсни, грозни, зли гледали ли сте?  Simple Smile
Тоя филм си беше чиста проба мощен удар върху сетивата ми  Joy

# 636
  • София
What to Expect When You're Expecting  на мен много ми хареса, може би защото е от един много интересен и талантлив режисьор Кирк Джоунс. Във филмите му винаги има една нестандартна нотка и различен ъгъл в сравнение с другите ам. продукции.
В тази връзка горещо препоръчвам според мен най- добрият му филм http://www.imdb.com/title/tt0780511/ Everybody's fine . Страхотни актьори и много силен сценарий.

Не оцених What to Expect When You're Expecting, но Everybody's fine е наистина страхотен!  Peace

# 637
Привет, момичета, ето ги моите първи предложения тази година.  Hug

The fall - Цветен, интересен и много много хубав филм.

Now is good - Хареса ми, но може би няма филм с Дакота, който да не ми хареса. Очаквах да е още по-емоционален, колкото беше книгата. Но и така версията ми харесва, голямо чакане беше и си заслужаваше.

This is 40 -  Оцених закачката с любимия ми сериал във филма - Lost. Малко тъжна комедия на моменти, но не беше прекалено.

Bachelorette - Препоръчвам само заради любимата ми Ребел Уилсън.

По ваша препоръка тази вечер тегля Flight  Hug

# 638
Здравейте. Simple Smile

Знаете ли дали има някъде торент на "Another Year" със субтитри на български?

# 639
  • София
Не зная дали е коментиран в темата, но бих искала да ви препоръчам румънския филм Beyond The Hills. Изключително ме впечатли този филм, но е много тежък. Отдавна не бях гледала подобен въздействащ филм.

# 640
  • В царството на игрите:)
Момичета, дайте линк за филма "Mon pire cauchemar "
Нещо нищо не откривам... Embarassed

# 641
Гледах Flickering Lights. Страхотен филм!!! Не само те забавлява с уникален хумор и интересен сюжет, но те кара и да се замислиш. Микелсен  Heart Eyes - толкова е добър в професията си, че не знам какви думи да намеря, за да опиша. Невероятно как му пасват превъплъщенията във всякакви роли - идиот, бандит, любящ баща и т.н. На Йенсен започвам да му свалям всички филми, абсолютен гений!!!

# 642
  • bad@ss
Хаха  Hug
И аз си го пуснах вчера  Laughing
Скрит текст:
И пак не спряха да готвят и ядат  Laughing
А сцената с яйцата  Heart Eyes
За Микелсен думите не стигат  Heart Eyes
Улрих Томсен, невероятен и той. Веднага се сещам за Festen и препоръчвам. Както и Allegro.
Колкото до Йенсен, отново ще спомена и Wilbur Wants to Kill Himself.
Снощи гледах доста добър политически трилър. Sista kontraktet. Добър. Хареса ми. 

# 643
Прави ми впечатление, че в много от филмите си Йенсен прави метафори с храната по много интересен начин и това много ми харесва.

# 644
Снощи гледах "Хобит " и "Къщата на сенките" (2011) .От първия не съм очарована,но вторият ме развълнува доста. препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт