Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXV

• 50 312
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Първият филм за тази година, който много, много горещо препоръчвам с две ръце, два крака и с каквото още може - "Джанго без окови"http://www.imdb.com/title/tt1853728/ Мнооого добър!  Peace Peace Peace Прекрасен актьорски състав, играещ като за световно, майсторски изпипана визия (в комплект с музиката), абе Тарантино се е представил достойно. Peace
Тъкмо идвам и аз да споделя, че ме очарова въпросният филм.
Не бях чела никакви критики и мнения, за да не очаквам много. Препоръчвам го горещо, Тарантино определено се е развихрил в тази си лента.

Другите два филма, които искам да предложа са вече обсъждани и няма да се разпростирам с тях - Flight и Hitchcock. Втория ме накара да се гмурна из старите интервюта на режисжьора и да изгледам още няколко негови филма. Направи ми впечатление, че са го представили една идея по-меланхоличен и тих, но въпреки това е голямо удоволствие да се види играта на Хопкинс!

# 661
Направи ми впечатление, че са го представили една идея по-меланхоличен и тих, но въпреки това е голямо удоволствие да се види играта на Хопкинс!
  Значи повредата не е при мен. Все по-често чета подобни изказвания. Аз също смятам, че им убягна онази закачливост в очите му и поведението на пакостливо дете.

# 662
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Другите два филма, които искам да предложа са вече обсъждани и няма да се разпростирам с тях - Flight
Гледах го и аз вчера, докато пътувах. Допадна ми много, макар че не бих го гледала отново.

Тине, не можем всички да харесваме едно и също Wink. Което ми напомня една отдавнашна моя идея да направя тема за предпочитаните от нас режисьори, мисля, че добре би се вписала в общата картинка Simple Smile.

# 663
  • Варна
"Полет" на мен ми беше скучен и предсказуем. Tired Не знам защо.

# 664
  • София
Лулумба пак ме радваш  Party

# 665
Което ми напомня една отдавнашна моя идея да направя тема за предпочитаните от нас режисьори, мисля, че добре би се вписала в общата картинка Simple Smile.
Ще ни станат много профилираните теми, май.  Laughing

За вкус и предпочитания сме се разбрали, разбира се, че е нормално да не харесваш Тарантино (но аз съм ти писала двойката, де  Mr. Green).

# 666
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бе те хубаво са профилирани, ама не са много за кино Laughing. Поне режисьорите няма да си ги подбираме по обиколка на бицепса Mr. Green
Чек и бележничето да си дам, за двойката (довечера ще гледам "Линкълн", ще ти го доставя отново, ако вземе, че и Дей Дей не ми хареса Whistling)

Пиле, не е някакъв велик шедьовър, да, но на мен си ми допадна. Харесвам Дензъл Blush

# 667
  • ВАРНА
Първият филм за тази година, който много, много горещо препоръчвам с две ръце, два крака и с каквото още може - "Джанго без окови" -  http://www.imdb.com/title/tt1853728/ Мнооого добър!  Peace Peace Peace Прекрасен актьорски състав, играещ като за световно, майсторски изпипана визия (в комплект с музиката), абе Тарантино се е представил достойно. Peace
Тъкмо идвам и аз да споделя, че ме очарова въпросният филм.
Не бях чела никакви критики и мнения, за да не очаквам много. Препоръчвам го горещо, Тарантино определено се е развихрил в тази си лента.

Другите два филма, които искам да предложа са вече обсъждани и няма да се разпростирам с тях - Flight и Hitchcock. Втория ме накара да се гмурна из старите интервюта на режисжьора и да изгледам още няколко негови филма. Направи ми впечатление, че са го представили една идея по-меланхоличен и тих, но въпреки това е голямо удоволствие да се види играта на Хопкинс!

Цвети,намери ли субтитри за Хичкок?
Аз съм на вълна Алмодовар вече десетина дни и отказвам да изляза от нея .Говори с нея,Лошо възпитание,Всичко за майка ми-уникални,неповторими,странни,различни и толкова прекрасни.

# 668
Екатерина, не съм търсила за субтитри, съжалявам. Може би, ако са пуснали заявка по тракерите, то скоро ще има Hug

Идеята за режисьрска тема звучи много добре.

# 669
Заинтригувахте ме с този Джанго без окови. Някакви идеи за субтитри?

# 670
# 671
  • София

скоро ще го пускат по кината, та най - вероятно ще го свалят... а и не съм убедена, че е с добро качество качен.

# 672
скоро ще го пускат по кината, та най - вероятно ще го свалят... а и не съм убедена, че е с добро качество качен.
И аз съм се наточила.
По кината от 18.01.2013

# 673

В арена има 4 или 5 торента и в коментарите пише, че качеството е ок.

# 674
  • В Космоса
Extremely Loud & Incredibly Close, хубав филм, силен, много добре направен. Плаках на няколко пъти.

Общи условия

Активация на акаунт