Имам годишнина след месец. Дайде идея за подарък, моля Ви!

• 26 952
  • 15
  •   1
Отговори
След месец имам годишнина с приятеля си - Първа! Искам да му подаря нещо специално.. но не ми хрумва нищо. Ще Ви бъда много благодарна ако дадете своите предложение и идеи, Благодаря, предварително!

# 1
Хей,
идеите тук не мисля, че ще са ти от полза, защото никой не познава приятелят ти така, както ти. Понапъни се малко - какво обича, какво му харесва, какво ви свързва, подари му ако искаш нещо, което ще му напомня за теб. Не е задължително да е предмет, може да е някаква изненада, нещо мъничко, но ваше си и специално. Мен примерно най-сполучливите ми подаръци са една пица с много специални съставки Mr. Green и една картичка. Абсолютно и само сладка картичка, с вътре написани много истински неща.
Въпросът е в жеста
да се види, че си го направила с мисълта за него, не до отбиеш номера /както на мен ми подариха веднъж бижута, при все че такива не носа и не отиват на стила ми изобщо/
да бъде поднесено с любов
Пък и най-важното е как ще си изкарате, не какво ще си купите Hug  bouquet

# 2
Виж, проблема е следния. На 26 има имен ден реших да му взема портмоне, не носи, но смятам да го науча! .. на 3 обаче правим една година т.е. 7 дена след именни му ден, подарявала съм му чаша със снимка, ключодържател пак със снимка, възглавница със снимка.. блузки.. Simple Smile Ако трябва да съм честна харесал си е един часовник, но нямам възможност да му го взема, затова ми е адски трудно. Иначе каквото и да му взема знам, че ще му хареса! Но искам някаква идея, романтична, практична.. абе каквото и да е просто да ми дойде, музата. Благодаря Simple Smile

# 3
На моя му взех сега за годишнината един много хубав тефтер, корицата е с кожа, има обков и т.н., много е красив. Но той си пада делови човек и малко философ, обича да си пише разни неща и винаги си има под ръка разни тетрадчици/тефтерченца...
С какво се занимава твоя човек, какво го влече?

# 4
Преди да ти отговоря имам и друг въпрос.. Наистина ли за Годишнина не е редно подаръка да е материален ???
Иначе харесва часовници, но както по горе споменах нямам възможност да му взема този, който би му харесал. Харесва също парфюми, но май пак няма да имам възможност, най-вероятно проблема ми е финансов.. понеже на 26 трябва 1 подарък след 7 дена друг.. и ми идва в повече... о, харесва много и блузки на келвин клайн са му най,  аз дори му харесах една.. но върпоса е, удачно ли е като се има в предвид, че наскоро му подарих, а и е годишнина???

# 5
Не съм чувала такова нещо, че подаръкът не трябва да е материален Thinking. Не знам как да ти помогна, по принцип хубавият подарък не е задължително да е скъп. Но не се ориентирам в това какво той би харесал - часовници, парфюми, ризи - тези неща са стандартни и могат да бъдат подарени на всеки.
Спретни му романтична вечеря например? Не нещо помпозно, просто му сготви любимите неща, посрещни го вкъщи, предразположи го. Можеш да му подариш книга, албум с ваши снимки, някакъв майтапчийски подарък също ще свърши работа, някой ще каже, че е тъпо за годишнина, но си зависи от човека.

# 6
  • Sofia
За първа годишнина аз бих избрала по-траен подарък от блузка или парфюм. Нещо, което ще му остане за спомен. Ако пуши добър вариант е табакера или хубава запалка. Не са толкова скъпи.  Разгледай бижута от медицинска стомана - не са скъпи, модерни са, подходящи са за млад човек и има много интересни модели. В get.bg има доста голям избор.

# 7
  • Galaxy 13197853088
Сигурна ли си, че той помни тази годишнина?
Да не стане конфуз...

# 8
  • София
Секс играчки.  Laughing

# 9
Ето за годишнините. Ние някъде до петата - шестата не празнувахме. Забравяхме или просто сядахме ритуално да пийнем, след петнайстата започнахме  Mr. Green защото това вече е успех.

http://www.svatbata.bg/articles/godishninite.html

# 10
  • на Север
Масаж за двама по едно и също време

# 11
Кибергърл, подаръкът трябва да е за него е, сис! Laughing

# 12
# 13
  • Tам през Атлантическия океан
Сигурна ли си, че той помни тази годишнина?
Да не стане конфуз...
Wink

Eдна виртуозна свирка  Wink  Mr. Green
винаги е добър подарък !

Laughing А не , рано е  като за първа годишнина  Laughing

# 14
Laughing А не , рано е  като за първа годишнина  Laughing

Втора може и да няма.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт