Любимата настолна игра на вашето дете на 6-8 години?

• 58 037
  • 208
  •   1
Отговори
# 135
Моля помогнете ми с по - подробни инструкции за игра на тези карти УНО. Нещо много се затруднявам. Мерси

# 136
Чудесна тема!
Играем клуб 2%  от скоро - харесва му. Карти, не се сърди и дама, зайци, баланс. Мисля танграм и микадо да взема.

# 137
Уно играем основно, една игра със смятане, зарче и пионки, редим пъзели пак със смятане.
Още му е рано, но искам по-натам Скрабъл да купя.

# 138
  • У дома... някъде
Ние ползваме също карти Уно,една игра "Пътувай и смятай" с влакове,пътници и зарчета,Не се сърди човече.

# 139
Не се сърди човече, домино и тази с клечките, забравих й името Embarassed Много играем и е забавно. Това обединява цялото семейство.

# 140
  • София
Микадо, беше това с клечките Simple Smile

# 141
  • София
Карти Уно и всякакви карти.

# 142
  • София
Напоследък се запалихме по играта Мондо.купихме я от панаира на книгата с намаление.

# 143
Моля помогнете ми с по - подробни инструкции за игра на тези карти УНО. Нещо много се затруднявам. Мерси
http://bolqrina.blogspot.com/2013/06/uno.html

# 144
  • Разпиляна във въображението
Купихме Скрабъл от промоцията на Джъмбо. Надявам се да им хареса.

Уно все още е една от любимите им игри.

# 145
  • Пловдив
Преди дни ни подариха  играта Picture Path Bingo / MB, но няма инструкции. Не успях да намеря конкретен линк към играта, но открих сайт, в който нашата игра е показана заедно аналогични игри http://theoradesign.com/product?id=133 . Според това, което успях да намеря в Гугъл, целта на играта е да се проправи пътека, но така в играта не се използват картите. Моля, ако някой има представа как се използват картите, да сподели!   bouquet

# 146
Всякакви настолни играем, монопол, дженга, уно, обикаляйки Европа, бесилка и т.н. Сега си е заплюла игри уча и изследвам- тип химия, електричество, парник, микроскоп, та нямаме търпение да ги разучим и тях

# 147
  • Mediterraneo
Предимно пъзели, домино и мемори играем.

# 148
  • Варна
Европолия за деца

# 149
  • София
Карти Уно ме заинтригуваха.  Thinking
Ние играем на Не се сърди, Дама, Домино, Микадо, Черен Петър, имаме нова игра за смятане, която му беше за Коледа. Научи се да подрежда и фигурките за Шах, но все още ходовете му куцат малко.

Общи условия

Активация на акаунт