Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 106 573
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 3 075

Както винаги  Wink

Шанти, рИспект! Дупе ли бе, да го опишеш...  coolcool

# 3 076
Аз главата съм я виждала. Уверявам те, че си пасва с тялото. Mr. Green

# 3 077
По техническите въпроси е наясно всеки, който си е направил труда да прочете правилата на форума- общодостъпни са Peace
Не, в правилата пише- 3 предупреждения после временен БАН, след това окончателен. Макар, че правилата се нарушават масово от модераторите, защото 3-те предупреждения никви ги няма обикновено. В правилата не е описан механизма на бана-първо по НИК (временен), по АЙПИ (окончателен) и в краен случай по МАГ адрес. Това в правилата е Вервай ми не го пише.

Айде бе?

Цитат
Допускат се изключения на правилото за 3-те предупреждения в случай на сериозно нарушение на правилата, както и в случай, че даден потребител тормози, обижда или използва вулгарни изрази към други потребители, Модератор или Администратор - това може да доведе до постоянен и незабавен бан без предупреждение.

Пак там.

Тогава By намери местата където аз, шегата Каролина или дори Лейди е обиждала или е използвала нецензурни думи. За да ти спестя търсенето ще ти кажа, че няма. Но не е в това въпроса. Лейди я баннаха заради едни думи за курбан, където нямаше обида или каквото и да е нецензурно. Просто някой от форума реши, че думите не му харесват и задейства процедурата. Тоталния бан си е заслужен, заради направата на няколко профила. Но явно Лейдито е голям трън в очите на някой списващ под прикритие мод, за да бъде баннат профил който има отношение към нея. Само дето нечия главица не помисли, че айпито е на фирма и може да се банне погрешния човек. И за да ви спестя разследването ще кажа, че е възможно да има мои постове и от домашното айпи на Лейди. След земетресението като ми се напука блока първо нея потърсих. Когато ми траеше развода и мъжа ми ме заплашваше много дни и нощи съм прекарала у тях.  Peace

# 3 078
  • В Космоса
Аз главата съм я виждала. Уверявам те, че си пасва с тялото. Mr. Green

Ето! Пак с привилегии се ползваш! Crossing Arms

# 3 079
sexy_brunette, ти ли си на аватара?

И да кажа,че съм аз никой няма да ми повярва. Laughing

# 3 080
  • Belgium

Пробвай ни  Laughing

# 3 081
  • Варна
Aз на Богинята нищо не видях..  33uu

Да не чака да гласувам за нея. Crossing Arms

Пробвай ни  Laughing

С паста за зъби напиши на тялото си" Номинации"  Laughing

# 3 082
На мен дупето на Богинята ми харесва повече  Laughing

По-слабичко е  Laughing
Дразнишшшшш, май само ти си видяла. То тая снимка сигурно и по-малко от минутка е била активна.

И аз не давам току така моя глас. Може да имат готини дупета, ама глави не сме видели. Пък колкото и да гарантира някой друг за тях. /то може да е маркетингова стратегия Thinking

# 3 083
На мен дупето на Богинята ми харесва повече  Laughing

По-слабичко е  Laughing
Дразнишшшшш, май само ти си видяла. То тая снимка сигурно и по-малко от минутка е била активна.
И аз я видях.  Heart Eyes

# 3 084
  • Belgium
Бенджолина, аз ще дразня като кажа, че и в лице съм виждала Богинята  Twisted Evil

# 3 085
Уф Каролина, вземи спами другаде. Хората се забавляват и личната ти драма хич не е интересна.

# 3 086
Е , то кой не е виждал Жизел  Mr. Green
Бенджолина, аз ще дразня като кажа, че и в лице съм виждала Богинята  Twisted Evil

# 3 087

И аз. Главата й е като корона на тялото.

# 3 088
  • Belgium
Биби, доста хора не са я виждали  Wink

Ние сме от Клуба на посветените  Flutter

# 3 089
Как пък пак никой не видях. С глава. Обречена съм да гледам все дупета. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт