Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 106 063
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 330
Това ми звучи много освежаващо.

# 331
Да те оприличават на друг?

Имахме поне 2 такива теми. Заковаха ме в една група с Мафани, Лили Лу и julliana. Пълен абсурд!  Laughing

# 332
Мда...прави сте. Невъзможно изпитание за егото би било...  Grinning

# 333
Имам нестандартно предложение: тазгодишните номинации да носят имената на заслужили форумци-ветерани или такива, станали по някакъв начин нарицателни на даден тип форумско поведение....

Точно ей това си мислех и аз онзи ден, но реших, че ще дойде малко сложно. Иначе ми се струва смешно някой друг да бъде коронясан за "Как'Сийка"-та на форума, освен оригиналната Кака  Grinning

Според мен филмовите и литературните заглавия трябва да бъдат оставени да почиват в мир. Правихме го това вече, част от хората се забавляваха, други - не, но така или инак е прекалено специфично, за да се преексплоатира. Хората навремето питаха "Вечната Амбър" какво е и за що се бори таз жена, вие тука какви сте седнали да ги предлагате...  Mr. Green

Бих се завъртяла около 5-6-7 категорийки аз, кръстени просто, елементарно и еднозначно:
- Дракон, Лъв, Плъх, Скункс, Паун и прочее....
- Муза на словото, Муза на красотата, Муза на дипломацията, Муза на отегчението и прочее...
- Министър на правосъдието; Министър на културата; Министър на вътрешните работи; Президент и прочее...
- Двуличната маска; Поразяващата уста; Всевиждащото око; Вездесъщото знание и прочее...

Безкрайни варианти има, стига мнозинството да иска да импровизира. Иначе да си останат категориите на Анда, викам аз, ако въобще е нужно да се номинира и т.н. Пък то май не е.

# 334
  • Пловдив
Уикипедия- номаниция за вечно искащия и/или предлагащ цитати от нета.
Тази категория е по-добре да се казва "пристрастени към гугъл"

# 335
Крейзи, великите умове мислят еднакво.  Laughing На мен с разни политически и обществени титли ми харесва защото предполага много вариации и е достъпно (поне се надявам) за повечето.

# 336
Аз съм "за" литературните на Богиня, с последващите добавки и уточнения. Когато до категорията има пояснение (както са направени), надали ще объркат толкова обществото. Подкрепям и добавките на Касита, с 2 изключения - за "Гнездото" имам същите резерви като вече изразените, а "Война и мир" вече е покрита от "Шотландски боец", която беше предложена на първите страници и лично на мен допада повече.

# 337
  • София
Имам предложение за номинация в тон с литературните
предложения, вдъхновена от едноименната книга на Реймон Кьоно:

Упражнения по стил - за най-неразбираем стил на писане.
Пише потребителят, пише повече от активно. Четеш го и се
чудиш - аз ли не съм чукча добър читатель или той не е
чукча добър писатель. Или с други думи: "Кво казА?".

# 338
  • София

Упражнения по стил - за най-неразбираем стил на писане.
Пише потребителят, пише повече от активно. Четеш го и се
чудиш - аз ли не съм чукча добър читатель или той не е
чукча добър писатель. Или с други думи: "Кво казА?".
Това предлагам да ми се присъди служебно. Mr. Green

# 339
Имам нестандартно предложение: тазгодишните номинации да носят имената на заслужили форумци-ветерани или такива, станали по някакъв начин нарицателни на даден тип форумско поведение. Така ще се избегне и участието на старите муцуни, тъй като ще изглежда малко странно Дона да спечели категорията "Дона" или "Донке ле, умница такаваааа". Но ще им бъде отдадено така необходимото уважение!
bowuu
Сакън, това може да бъде обидно и за двете страни  Simple Smile

# 340
Имам нестандартно предложение: тазгодишните номинации да носят имената на заслужили форумци-ветерани или такива, станали по някакъв начин нарицателни на даден тип форумско поведение. Така ще се избегне и участието на старите муцуни, тъй като ще изглежда малко странно Дона да спечели категорията "Дона" или "Донке ле, умница такаваааа". Но ще им бъде отдадено така необходимото уважение!
bowuu
Сакън, това може да бъде обидно и за двете страни  Simple Smile
и вярно за нито една от двете

Преобладаващата част от предложенията дотук са най малкото двусмислени, от Война и мир защо да вземем баш войната например:) По добре Шогун или И сам воинът е воин, или там каквото е тренди да се чете/гледа днес.
Идеята за правителствени ресори е готина, предлага качествено нов подход, ерго дава шанс за нещо оригинално и интересно. Но пък й липсват негативните/положителните отенъци.

# 341
Не ми допада идеята номинациите да носят имена на потребители-аз мога да виждам едно в един потребител,друг съвсем друго.

# 342
Етикети нови ли се обсъждат или наистина нови категории? Да уточним.  Peace

Типажите са си еднакви, не може да има кой знае какво разнобразие. Може само 2-3 нови категории да освежат листата.

Щом типажите са същите в общи линии (напълно съгласна), защо ни е да ги прекръстваме - за да не ги наричаме вече категориите на Анда ли?  Thinking

Не намирам за удачно кръщаването на категории на активни потребители.
Въплъщавайки чара и прозрението на Долорес Ъмбридж, да вметна:  "Let us preserve what must be preserved, perfect what can be perfected and prune practices that ought to be... prohibited."

П.С. Министерството ми допада, Шотландският боец - също.

# 343
Ако се придържаме към литературни или филмови заглавия, моля да бъде включена категория "Дух куче - пътят на самурая" за ветерани  Blush

# 344
А аз 'Бясното куче и Глория' за двойка, преследваща се люто, искрено и лично из темите.

Общи условия

Активация на акаунт