Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 106 075
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
"За" литературни. Айде де, назначете някой да ги измисли.
Ми вече са измислени. На стр. 12.
Чукча не читатель  Mr. Green

# 316
  • Galaxy 13197853088
Сийка се изхлузи миналата година, тази не и се полага сякаш.

Последна редакция: пт, 02 ное 2012, 11:38 от Labrador

# 317
  • София
"За" литературни. Айде де, назначете някой да ги измисли.
Ми вече са измислени. На стр. 12.
Чукча не читатель  Mr. Green
Ако може, леко да ги избистрите и да им попромените заглавията... Thinking Mr. Green

# 318
  • Варна
Давайте предложения. ДОсега само за Атлас имаше ново.

# 319
Ако може, леко да ги избистрите и да им попромените заглавията... Thinking Mr. Green

Да ги адаптираме към сюжетите в турски сериал ли?

# 320
Сийка се изхлузи миналата година, тази не и се полага сяка.

А, шамари де...
Ако имаш да ми казваш нещо - в малинака.  Mr. Green

# 321
  • София
Е, чак към турски сериали не зная дали е нужно, ама сега прегледах от предни години и щом от онези на crazy chick е имало "объркани", с тези съвсем...

# 322
Така формулираните предложения за литературни номинации съдържателно дублират досегашните категории. Да номинираме за Ана Каренина с пояснението, че е драма куин, вместо номинацията драма куин? Херотрат вместо Агент-провокатор и Елена от Троя вместо огледалото? И останалите се наместват, мързи ме да пиша. Етикети нови ли се обсъждат или наистина нови категории? Да уточним.  Peace

# 323
  • София
Незнайко в Слънчевия град ми хареса.

# 324
Етикети нови ли се обсъждат или наистина нови категории? Да уточним.  Peace

Типажите са си еднакви, не може да има кой знае какво разнобразие. Може само 2-3 нови категории да освежат листата.

# 325
Зимата на нашето недоволство- за всички вечно недоволстващи, онеправдани, мрънкащи, хленчещи и оплакващи се.

Уикипедия- номаниция за вечно искащия и/или предлагащ цитати от нета.

Дон Кихот- номанация за потребител, защитаващ непуполярни тези.

Война и мир- вечно воюващ, борещ се с някого друг във форума, за налагане на мнението си.

Полет над кукувиче гнездо- номинация за нетипично държащ се форумец, тъй де, явно куку.

Педагогическа поема или Най-добрата майка- номанация за най-можещия и разбиращ от възпитание, чието дете е винаги най-доброто, мило и добро.

Последна редакция: пт, 02 ное 2012, 12:38 от Касита

# 326
  • София
Касита ,само с Полет над кукувиче гнездо не бих се съгласила, това не е хумор. Има съфорумци, които имат реални психологичски проблеми, някои и заболявания. Това не е смешно, това е страдание, поне от моя гледна точка и дори никой да не номинира именно тях си остава обидно и несправедливо.

# 327
  • Талант на 2012,2013 г.
Напълно съгласна с Бояна. Peace

Касита извини ме... Blush

# 328
Имам нестандартно предложение: тазгодишните номинации да носят имената на заслужили форумци-ветерани или такива, станали по някакъв начин нарицателни на даден тип форумско поведение. Така ще се избегне и участието на старите муцуни, тъй като ще изглежда малко странно Дона да спечели категорията "Дона" или "Донке ле, умница такаваааа". Но ще им бъде отдадено така необходимото уважение!
bowuu

# 329
Да те оприличават на друг?

Общи условия

Активация на акаунт