Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 106 111
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 300
По тази логика и отилия е новак. Да ги номинираме заедно и да видим кой е по-по-най новак  Grinning

# 301
Пънкито е забелязващ се новак...
Мда... както и Bentybay - прекалено забелязващ се.  Grinning

# 302
  • Сопот, Пловдив
Ама има разлика между пънки и Bentybay , единия го забелязваш по естествен път, другия драпа със зъби и нокти да бъде забелязан навсякъде.

# 303
Гледам, че ме споменавате...
Искам да ви напомня, че отдавна съм излязла в пенсия и в номинации не участвам, освен ако не са отрицателни, щото там не е редно човек да си прави отвод. Така че не ме бройте при конкуренцията за златата. Теренът ви е чист, никой не ви пречи да блестите.  Peace
За голямо разочарование на Снежки и Отилии, нямам никакво намерение да си правя виртуално харакири и да спра да си играя в пясъчника във форума. Когото го дразня, да не ме чете.  Crossing Arms

ПП Мислите ли, че новаците стигат за номинации? Като гледам, повечето са нови прераждания на стари муцуни.  Thinking

# 304
Добре, де, но кое перо би заменило сийкиното, да речем, или това на Дона, че я гледам на балкона? На Снежа ли? Прости, Снеже.
Кой се бори за перо?
Извинявай, но да са окупирани и отрицателните категории само, че си регистрирана по предна гарга, пък и да подскачаш когато някоя ти оскубе перушината...

# 305
  • Пловдив
Според мен са много номинациите, нещата се разтеглят във времето и доскучават. Направете ги по-малко на брой, по-интензивно.

Вероятно си права, но тази година дори един новак е мога да отлича. Нито тема. Нито цитат. Кофти работа.

А, дойде ли на моя акъл  Laughing
Аз това не го намирам за изненадващо. Различавам 2-3 новака, които пък неистово ме дразнят. Няма новаци със стил и харизма напоследък.

# 306
На мен Пънки не ми е естествено забележима,даже напротив.Доста труд полага,при това успешен.

# 307
Стигнахме до задължителния момент във всички номинации през последните 5 години - самоотвода на Сия  Laughing

# 308

Аз те споменах 'щото с Васка и още няколко други сте един вид нарицателно за традиционен победител. Нямаше друг смисъл.  Peace

# 309
Стигнахме до задължителния момент във всички номинации през последните 5 години - самоотвода на Сия  Laughing

И като гледам, пак не помага. Затова давайте малините, че народът има какво да изпуска.  Laughing

# 310

За голямо разочарование на Снежки и Отилии, нямам никакво намерение да си правя виртуално харакири и да спра да си играя в пясъчника във форума. Когото го дразня, да не ме чете.  Crossing Arms
То и на мен ми харесва да си играя с теб. Ти си възпитано дете.

# 311

Аз те споменах 'щото с Васка и още няколко други сте един вид нарицателно за традиционен победител. Нямаше друг смисъл.  Peace
Коя е Васка?  Flutter

# 312
  • Сопот, Пловдив
На мен Пънки не ми е естествено забележима,даже напротив.Доста труд полага,при това успешен.

Възможно е, но поне в много случаи постовете й са пряко свързани с дискусията, при другия целта е просто нещо някъде да се напише.

# 313

Някоя, която рядко можеш да засечеш вече. Но се дразни да й казвам така и може това да я привлече.  Mr. Green

# 314
  • София
"За" литературни. Айде де, назначете някой да ги измисли.

Общи условия

Активация на акаунт