Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 106 151
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 285
По-скоро изобщо не бих гласувала в някоя категория, от колкото да си правя разни математики.

В смисъл?

Ами не знам правилно ли разбирам - да не се номинират заслужилите артисти?

# 286
Ами не знам правилно ли разбирам - да не се номинират заслужилите артисти?

Знае се (и ще си припомни отново, ако е необходимо) кои са победителите от миналата година. Просто само те да не участват номнинациите.

# 287
  • Варна
Ох, добре че не спечелих нищо миналата година. Сега ще имам право на участие в номинациите. Номинирайте, моля! Mr. Green

# 288
Разбрах те, Октопод, обаче тези хора, може пък да са интересни за новаците, за други, които са започнали повече да пишат в Клюкарник. Ти и аз знаем кои са старите, но другите не знаят и защо да ги лишаваме от възможността да си номинират тези, които харесват или не.

# 289
Тогава да отпадне категорията за стил и изразителност, или там както беше.
Колкото и лозунги да се веят /и да съм вяла/ от типа "Дайте път на младите!", толкова повече се убеждавам, че и да не долюбвам определени от старите, релевантно на най-често номинираните, то и да искаш, няма с кого да ги замениш.

Незаменими няма. Дори най-древният форумски фосил може да бъде заместен от току що регистрирал се "новак". Когато престанат да доминират във всяка тема по естествен път ще се даде въздух за нови таланти.

# 290
А, не съм съгласна. Как ще се разбере, че заслужилите артисти са "бити", като не искат да се оттеглят и почтено, а лежат на стари ларви.

# 291
но другите не знаят и защо да ги лишаваме от възможността да си номинират тези, които харесват или не.

Защото трябва да раздвижим схемата по някакъв начин. Като толкова някой нов се възхищава на Сийка може да й целуне ... в Малините. Мандати трябват, а не пожизнени титли.

# 292
Тогава да отпадне категорията за стил и изразителност, или там както беше.
Колкото и лозунги да се веят /и да съм вяла/ от типа "Дайте път на младите!", толкова повече се убеждавам, че и да не долюбвам определени от старите, релевантно на най-често номинираните, то и да искаш, няма с кого да ги замениш.

Незаменими няма. Дори най-древният форумски фосил може да бъде заместен от току що регистрирал се "новак". Когато престанат да доминират във всяка тема по естествен път ще се даде въздух за нови таланти.

Вероятно си права, но тази година дори един новак е мога да отлича. Нито тема. Нито цитат. Кофти работа.

Добре, де, но кое перо би заменило сийкиното, да речем, или това на Дона, че я гледам на балкона? На Снежа ли? Прости, Снеже.

# 293
  • София
Изпуснала съм темата...
Както е прието да се казва - записвам се и отивам да ви изчета.  Grinning

# 294
  • Варна

Вероятно си права, но тази година дори един новак е мога да отлича. Нито тема. Нито цитат. Кофти работа.

Що, бре? На ЛейдитУ какво й има? Новак за номинации Mr. Green

# 295
  • София
И аз за Лейдито се сетих веднага. То като няма друг...

# 296

А, дойде ли на моя акъл  Laughing

# 297
Мъдростта, Дона, идва със старостта.  Mr. Green

# 298

Аз очаквам окрилени от успеха, новоизбраните да ни сразят през 2013г. Номинациите за мен т.г. ще са като болни родителски амбиции. Сега определям играчите и после цяла година ще ги тренираме, за да защитят титлата.  Mr. Green

# 299
Пънкито е забелязващ се новак...

Общи условия

Активация на акаунт