Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 105 897
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 90
  • Mars Hotel
Не може ли просто да си направим тема със заглавие "Свободна борба в кал" с тридневен срок и който каквото иска да обясни в любов другиму, да се възползва?  Thinking

Toчно това са Малините.  Grinning

# 91
Значи Малините са интересни.

# 92
Да, но са много сложни - то категории, че номиниране, че броене, че гласуване... А е и по-обидно някак, цял форум единодушно да те гласува за манекен на Хелоуин. Призивът ми е за опростен модел - оплюване  one on one, или two on one, или gang on gang, с конкретно посочени основания (вадене на цитати от контекст, отпреди 1 година и т.н., наясно сте с правилата.  Laughing )

# 93
  • Mars Hotel
O, не, не! Малините са съвсем свободни - няма категории, няма номинации. Пишеш, каквото ти е на душата. Единствено трябва да си измислиш име на наградата.  Grinning

# 94
Да, но са много сложни - то категории, че номиниране, че броене, че гласуване... А е и по-обидно някак, цял форум единодушно да те гласува за манекен на Хелоуин. Призивът ми е за опростен модел - оплюване  one on one, или two on one, или gang on gang, с конкретно посочени основания (вадене на цитати от контекст, отпреди 1 година и т.н., наясно сте с правилата.  Laughing )
Не, няма при Малините категории и гласуване. Номинираш си някого с измислена специално за него категория и това е.

# 95
  • София
Това си е през цялото време, но номинациите са  мястото да се заклейми от форумното общество някоя личност или поведение, друго да се отличи. Един вид пренареждане на ценностите и морала с живи примери. Скучно и понякога предвидимо, но пък крайно необходимо.

# 96
  • София
Преброяване на съюзниците и враговете, прегрупиране, подмазване, оплюване... Някои си отпускат душата, а други стратегии.

# 97
Това си е през цялото време, но номинациите са  мястото да се заклейми от форумното общество някоя личност или поведение, друго да се отличи. Един вид пренареждане на ценностите и морала с живи примери. Скучно и понякога предвидимо, но пък крайно необходимо.

Позволи ми да не се съглася. Нито са необходими номинациите, нито пък имат морализаторски характер и цел да хармонизират личностно пишещите във форума. По-скоро са за сеир и забавление и място да си кажеш каквото ти е на душата, при това без да спамиш в другите теми. Какви ценности, какъв морал, точно пък тук???

# 98
Отилия, недей така, на хората може да им е важно  Laughing

# 99
Тъй. Опитах се да намеря, да попрочета. Търсих с форумската търсачка, на "златни малини" и "златни малинки"; търсих и с гугъл на същия принцип. Резултатите: оскъдни. Нека някоя добра душа помогне с линкове. Мъдри съвети за оптимизиране на търсене също се приемат.

2007, 2007

2008, секънд едишън
А фърст едишън? И следващите едишънз?

# 100
  • Mars Hotel
Ники, ето ти миналогодишните Малинки. Grinning

# 101
Темата и номинациите за съжаление говорят повече за хората които номинират, отколкото за номинираните. Не знам защо, но като влизам в темата все се сещам за приказката за малките умове, дето обсъждали хора...не, че не го правим всички понякога. Но има потребители, които пребивават във форума само за да следят кой какво пише, да си го анализират, да си го виждат по техния начин. Те са си такива и такива ще си останат до края на бг мама, ако има край де Laughing. Има и потребителки, на които това, някой да има добър мъж или пари им е голям трън. Лесно обяснимо е, но е трудно за разбиране, защото в повечето случаи става дума за зрели хора... Въпреки всичко смятам, че темата ще е забавна, но явно все още няма номинации, само си пишем всички засега...

# 102
Мерси, Све.
На втора страница съм, но Книдска защо е обрала градината така безпрекословно?  Shocked Много народна любов, много нещо...  

# 103
2008, секънд едишън[/url] А фърст едишън? И следващите едишънз?

Фърст едишъна беше такова мазало, че бе изтрито во веки веков от паметта на форума.  Mr. Green
Такъв спомен имам аз.

# 104
  • Mars Hotel
Мерси, Све.
На втора страница съм, но Книдска защо е обрала градината така безпрекословно?  Shocked Много народна любов, много нещо... 

Богиня беше много активна миналата година. Особено в петъчните теми.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт