Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 102 275
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 75
  • В Космоса
Първото ми нововдъхновение е относно Бояна. Преди ми беше  Heart Eyes, сега я намирам и в друга светлина.  Grinning Само трябва да го формулирам по-допустимо и незасягащо (макар аз да съм стигнала до извода, че тя не се засяга, или поне се опитва да го практикува).

# 76
 Аз не участвам активно във форума вече от около една година , но забелязвам, че повечето , които са активни сега са си все старите никове. След като май няма нови ярки попълнения какъв е смисълът да се номинират в същите категории все същите хора? Има десетина вманиачени по форума графоманки, и все те са номинирани. Или да дадат път на младите доброволно, или тези, които са били номинирани в последните 3 номинации да не могат да бъдат номинирани.

# 77
"Чукчо"-категориите ме подсетиха, че ми бяха обещали номинация за "чукча с въображение", но такава категория, гледам няма.  Thinking Много измамена се чувствам, много.  Mr. Green

Вместо записMr. Green

# 78
  • София
Първото ми нововдъхновение е относно Бояна. Преди ми беше  Heart Eyes, сега я намирам и в друга светлина.  Grinning Само трябва да го формулирам по-допустимо и незасягащо (макар аз да съм стигнала до извода, че тя не се засяга, или поне се опитва да го практикува).
Не ме харесваш, защо трябва да го формулираш? Ако търсиш и други, които не ме харесват, за да се сближите мога да ти посоча колкото броя са ти нужни.

# 79
"Златен флекс" за най-досаден потребител.
Иначе Отилия е права.
тези, които са били номинирани в последните 3 номинации да не могат да бъдат номинирани.
Това е добра идея.

# 80
  • София
Да, бе, да, да се давало път на младите! Къде дават така! Младите да си го заслужат или извоюват този път, не може все да им се дава наготово!  Crossing Arms

# 81
Аз съм "за" вмъкване на категория "Шотландски боец". Щото си имам любимец за нея, при това, с искрено добри чувства.  Laughing

# 82
Да, бе, да, да се давало път на младите! Къде дават така! Младите да си го заслужат или извоюват този път, не може все да им се дава наготово!  Crossing Arms

Е да, но какъв е смисълът от номинации, след като номинираните са едни и същи? За това предложих тези, които в 3 последователни години са били номинирани да не могат да бъдат и тази година. Сигурна съм, че има такива потребители. Та в този смисъл - път на младите.

# 83
  • София
Да, бе, да, да се давало път на младите! Къде дават така! Младите да си го заслужат или извоюват този път, не може все да им се дава наготово!  Crossing Arms

Е да, но какъв е смисълът от номинации, след като номинираните са едни и същи? За това предложих тези, които в 3 последователни години са били номинирани да не могат да бъдат и тази година. Сигурна съм, че има такива потребители. Та в този смисъл - път на младите.
Да няма номинации, направете само малинини. Иначе излиза, че като никой не успява да измести Лили Иванова от сцената тя сама трябва да се откаже, за да даде път. Ето ви и една категория, която ще разчисти пейзажа "Лили Иванова" за потребители, които винаги печелят в дадена категория.

# 84
То проблемът е, че за една година няма как да се откроят ярко 10-15 новаци, които да не са били номинирани до момента.

# 85
  • КиТ
Плами, видя ли колко по-полезно е да си мълчиш hahaha

Да бе знаеш,че имам голямо уста  Blush Joy Joy Joy Joy Joy

Плами, ще се разберем като му дойде времето  Wink

Добре,щом си склонна на преговори ми харесва това,туко виж после си дошла и в нашата банда  Whistling Flutter Joy Joy Joy Joy Hug

# 86
"Чукча не читатель" е категория,която може да осмисли номинации за поне трима потребители ,в моята глава и на прима виста.

"Чукча не читатель" е категория,която може да осмисли номинации за поне трима потребители ,в моята глава и на прима виста.

О, да!

Лу, мисля, че ще я схванат тези, които не са чукчи.  Laughing

Трети глас за въвеждане на категория "чукча не читатель". Достатъчни ли са за кворум?

# 87
  • В Космоса
Не ме харесваш, защо трябва да го формулираш? Ако търсиш и други, които не ме харесват, за да се сближите мога да ти посоча колкото броя са ти нужни.

Хихи, харесвам те,  бре! Честно!

# 88
Не може ли просто да си направим тема със заглавие "Свободна борба в кал" с тридневен срок и който каквото иска да обясни в любов другиму, да се възползва?  Thinking

Плюс тема "Каква награда смятам, че ми се полага за цялостно творчество", в която всеки се самономинира, после се брои, пуска се анкета и се вижда "ли ме мисли форума за това, което аз си мисля, че ме мисли?".

Да разнообразим формата.  Mr. Green

# 89
Миналогодишните категории ми допадаха,не помня по-стари.Дано има категория и за форумен провокатор,че си имам фаворит.

Общи условия

Активация на акаунт