Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 102 253
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 60
При толкова възпети Златни зъби и пера е направо срамота това циклене върху едни и същи категории петилетки наред. Мигар е тъй трудно всяка година да се внася доза свежест? Mr. Green

Според мен старият формат на номинации/гласувания е напълно изчерпан и дори отегчителен. Последните 2-3 години ентусиазмът се изчерпва още с първите гласувания и финалът минава почти незабелязано, с минимална активност от страна на шепа хора. Отделно от факта, че еднаквите категории задължително водят до номиниране на едни и същи хора в тях година след година, по силата на навика и спестяването на усилия.

За мен би било забавно и приятно едно ежегодно обновление, плюс задължителен елемент на хумор и категорична възбрана да се номинира само в една или три категории от всички. Или участваш, или не участваш, туй то. Съзнавам обаче, че подобна идея не е особено популярна сред форумското мнозинство Laughing

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 15:07 от crazy chick

# 61
Изчитайки отново, внимателно и задълбочено крейзините номинации, намирам, че са напълно разбираеми, ясни и забавни. Т.е. аз съм за тях.

# 62
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тук има много добри специалисти за това  Laughing
Мда, ще се възползвам, миналата година за една банда не успяхме да се докопаме на самоинициатива Joy

# 63
Съгласна съм с Крейзи за някои неща, особено за някои от старите категории. Има хора, които на всеки са се утвърдили като по-симпатични и които си харесва и на мен чак би ми било неудобна пак, сигурно за трета година, да ги посочвам. И на мен ми се ще нещо ново, но за съжаление нямам вдъхновение да измисля нещо.
Например ми се ще да има категория за най-загадъчен форумец/форумка, но не мога да я формулирам интересно.  

# 64
Златен Сфинкс, бе.  Laughing
И изобщо, не е ли по-добре да останат само Малините? Народът иска кал, пот и кръв, другото не го вълнува (освен ако не го печели той).
Да си кажат хората в прав и крив текст кой не ги кефи и защо, да си пречистят душичките от натрупаната негативна енергия, пък да плеснат с ръце, да се прегърнат и да се напият задружно на купона.

# 65
Като ви гледам номинациите виждам, че липсва категория Доктор Злобил или Злостър Черното Влечуго. Сещам се за поне 5 такива потребителки, но те самите са доста заблудени и си мислят, че сутрин от огледалото ги гледа Пепеляшка, а не пепелянка...
Най-духовити хора във форума са Кака Сийка и Мадам Помпадур.
Смятах, че Вълкът с дълъг ник е форумният плейбой, но той май е над 50 години, поне така пише в данните му.
Шанталчето е неизменно красавицата на форума, с тези гоооолеми очи.
Не се сърди човече е сред полезните потребители, често дава полезни съвети и е много позитивен човек.

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 16:12 от LadyLady

# 66

Да си кажат хората в прав и крив текст кой не ги кефи и защо, да си пречистят душичките от натрупаната негативна енергия, пък да плеснат с ръце, да се прегърнат и да се напият задружно на купона.

Е, то това е цяла година, но сега са обобщенията. И пред целия строй, така да се каже, та ако някой е изпуснал нещо, да не се чувства ощетен.  Laughing
Аз лично нямам нищо против готините класации, защо да ги няма. Малини има периодично през годината. Няма-няма и някоя тема се омалини.

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 16:18 от NinoTino

# 67
  • КиТ
Тук има много добри специалисти за това  Laughing
Мда, ще се възползвам, миналата година за една банда не успяхме да се докопаме на самоинициатива Joy

А така,че тая година никви червила не могат да ни спрат  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 68
  • Belgium
Плами, не ме амбицирай  Whistling

# 69
  • КиТ
Моля те недей,дай шанс на слабите  Flutter Praynig Praynig Praynig Praynig

# 70
  • Казанлък of all places
"Чукча не читатель" е категория,която може да осмисли номинации за поне трима потребители ,в моята глава и на прима виста.

# 71
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Плами, видя ли колко по-полезно е да си мълчиш hahaha

# 72
  • Belgium
Плами, ще се разберем като му дойде времето  Wink

Категорията на Чукчата е готина, но пък дали ще бъде схваната от достатъчно гласоподаватели?

# 73
"Чукча не читатель" е категория,която може да осмисли номинации за поне трима потребители ,в моята глава и на прима виста.

О, да!

Лу, мисля, че ще я схванат тези, които не са чукчи.  Laughing

# 74
Според мен старият формат на номинации/гласувания е напълно изчерпан и дори отегчителен. Последните 2-3 години ентусиазмът се изчерпва още с първите гласувания и финалът минава почти незабелязано, с минимална активност от страна на шепа хора. Отделно от факта, че еднаквите категории задължително водят до номиниране на едни и същи хора в тях година след година, по силата на навика и спестяването на усилия.

Абсолютно съм съгласна. Не е толкова трудно да се поосвежат номинациите. То е ясно, че винаги ще ги има по смисъл старите категории, но когато е само копи-пейст на номинациите, на мен ми е лесно да направя същото копи-пейст от миналогодишните си гласоподавания. Губи се интригата някак.

Общи условия

Активация на акаунт