Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 110 754
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 600
Въодушевена от скорошните събития предлагам категория: "Френски командос" - за всички онези парашутисти, изтърсващи се с пълно бойно снаряжение на форумската нива.

# 601
  • София
Тъй, тъй, точно тъй трябва да са нещата... Докато дойде Дона (която очевидно още не знае, че я чакаме, хохо), вече ще сме си разменили адресите, за да си разпратим дъхави на канела коледни картички.  Mr. Green
Разбира се. Hug Аз съм зле с печивата, но все ще измисля нещо.

Жаве подкрепям.

# 602
Направихте я звезда  LadyLady.

Вярно си е.

Крейзи, помпозни или не, в твоите има за всекиго по нещо. Създадени са за нашият форум, който си е друга Вселена. Няма как нещо копирано от другаде да си пасне. Много харесвам и тези на Дона, но са като от учебника по Психопатология, положителни герои няма. Миротворците пак ще скочат. Устройват ме и двата варианта, все ще намеря кой къде да го наредя.

# 603

Не съм съгласна. Засиних се да пиша и не мога да се спра въпреки огромното ви желание  Laughing

# 604
Оле, майко, какво сте ми скроили, докато ме е нямало, бе  Joy Никакви категории няма да измислям, моля ви се! Сакън (това е заради турския ми етнос  Joy Joy)!

# 605
Анджък! Крейзи, ти си значи! Кажи си етноса, за да те помолим подобаващо. Simple Smile))))

# 606
Айдеее измамените камилчета пак в старата тема. Добре, че модераторите не я заключиха... Laughing

# 607
Циганки! Хващайте се на работа, не мързелувайте.

# 608
Дона за мен ти вече си Вожда, честно. Появиш ли се и каките започват да изпъват шия като щрауси. Впечатлена съм...

# 609
What would Jesus do, Dona? What would Jesus do?
Рахат човек си, не ни секиртосвай.  Peace

# 610
Е, поне едни го правят при появата на Дона, а други не спират да се напъват ежеминутно.

# 611
Не отричам. Напъвам се да си снеса щраусовото яйце, че от изпъване на шия полза няма...Май остават още има няма 8 страници, дано преди да я заключат стане ясно ще има ли нова тема, няма ли да има...

# 612
  • Казанлък of all places
Малко ли Ви додоха пурите, ханъмефенди? Лошава реколта ли беше рома? А толкоз се старах!
Отивам да диря кубинец с турски произход ( вай!вай!вай!) или обратното.

# 613
Лоша работа, джанъм, Аллах не дава ром, вай!

# 614
Ром като циганин или питие, извинявам се.. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт