Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 110 747
  • 3 337
  •   2
Отговори
# 615
  • При хората, които обичам
Някой с камшик търси, Анджи

# 616
  • Казанлък of all places
Лоша работа, джанъм, Аллах не дава ром, вай!
Айрян? Шира? Една ваша дума и Сюргун-Леонсио ще доприпка!

# 617
Ай, спрете се де.

# 618
  • Другата България
Ром като циганин или питие, извинявам се.. newsm78
Joy Joy Joy

# 619
Запис, колкото да не е без хич Laughing
Предлагам категория "Великия диктатор"
за особи , които се вземат твърде на сериозно и смятат мнението си за меродавно
След всеки техен пост и потоп

# 620
Никакви категории няма да измислям, моля ви се!

Те са измислени вече - списъкът на Хексе ми се струва достатъчно смислен и изчерпателен.
Само напиши по-цветущо описание на категориите и готово
1. Златно оперение (новак на годината) - Абсолютно начинаещ

2. Златен профил (ник, аватар, подпис) - Прет-а-порте

3. Златно сърце (най-полезен потребител)
4. Златна кукувица (образите, които ни развеселяват с разсеяност, положителна емоционалност, понякога абсурдност)

5. Най-готин съфорумец /мъж/ или Форумски пич(по пронобис)

6. Златен зъб (за чувство за хумор)

7. Златно огледало (за хубост ненагледна)

8. Черно злато (кой най-много Ви дразни)

9. Черна мерудия (на всяка манджа)

10. Златната среда (за толерантност)

11. Agent Provocateur (провокатор, скандалджия)

12. Банда на годината Бандата на Оушън

13. Златоуста фраза (бисер на годината)

14. Златно яйце (тема на годината)

15. Личен Оскар  (ваша лична категория, в която държите да номинирате по ваши лични причини.)

# 621
Хайде сега някое старо куче да направи нова тема с номинации, че дойде 2013...

# 622
  • В Космоса
Ако искате да съберем всички предложени до тук. Аз успях да прегледам първите 10 страници. Ако някой има време може да довърши, ако не аз по-късно ще опитам.

Предлагам категория "Шотландски боец" за онези, които пишат под слогана "Накрая ще остане само един".
Запис.

Тази категория ми допада Laughing
Допълвам я с още една- "Великата армада"- за тези, които са силни само в стършелов рояк Mr. Green

Категория Специалист по всичко или Шесторъката Шива

Титла Фурнаджийска лопата имало ли е някога?

Вяра, Надежда и Любов (тризначките)

Имам предложение за Златен хейтър (мисля, че няма нужда от разяснения) и Обикновен (може и Златен, ако ви е важно) сеирджия (човек, който обикновено е зяпач, не взема конкретно отношение по дадена тема, но не пропуска да налее масло в огъня в нужния момент).
Надявам се, че няма да бъде пропусната категорията Златен спамър. Тя е лесна - съфорумецът с най-голям брой  Hug,   Peace или   bouquet, както и "запис" я печели категорично.

"Чукча не читатель" е категория,която може да осмисли номинации за поне трима потребители ,в моята глава и на прима виста.

"Чукчо"-категориите ме подсетиха, че ми бяха обещали номинация за "чукча с въображение", но такава категория, гледам няма.  Thinking Много измамена се чувствам, много.  Mr. Green

Вместо записMr. Green

Ето ви и една категория, която ще разчисти пейзажа "Лили Иванова" за потребители, които винаги печелят в дадена категория.

# 623
Акаша, и аз тръгнах да преравям темата, защото се загубих в кръщаването на категориите. Ясно е, че тези са на Крейзи чик, на Богиня и Дона са някъде по средата на тази тема, но кои се наричат на Анда? Тези от миналогодишната тема на Джулиана ли?

Иначе си го помислих това със систематизирането на всички предложения дотук в няколко поредни поста, което ще рече: 1) временно да се преустанови писането в тази тема, освен от сортиращия, за да станат поредни постове, а не да се губим пак по страниците 2) в крайна сметка, пак ще са категории "Орел, рак и щука" и ще трябва 1 да седне да ги преоформи. И, пак - да бъде, общо взето, неодобрен, темата - позатрита, и т.н. Та почвам да се чудя има ли смисъл?

# 624
Тези са на Анда, да.
Според мен първо трябва да се реши съдържанието на категориите (а то така или иначе няма как да избяга много от старите категории, те покриват базисните неща) и след това да се натамъняват нови заглавия. Иначе като почнем да се опияняваме от красноречието си, накрая нищо не става ясно.

# 625
Според мен тези на Анда са едновременно най-изчерпателни, без да се припокриват една друга, и ясни, с максимално кратки обяснения. Въпреки че съм твърд фен на литературните на Богиня и намирам за интересни и забавни и тези на Крейзи, мисля, че Андините са най-пригодни за мероприятието.

Може би е най-добре доброволец да прерови цялата тема, за да преброи колко потребителя в полза на чии категории са се изказали? И да почне да пуска номинационни теми по тях.

# 626
Моля добавете номинация : "Хора на които има трябват 50 страници, за да си изяснят какво искат"

# 627
Лейди, има вече категория, заповядай, подреди се:

Мога ли да добавя още едно предложение към литературно-уклонните категории? Категория "Не съм от тях" за потребители, които влизат в дадена тема/подфорум, за да обяснят на всички, списващи там колко нещастни/глупави/недоклатени трябва да са, за да списват в тази тема/подфорум по начина, по който са го направили.

# 628
Предпочитам да изчакам да се навъртят 50 страници, модовете да заключат темата и да се пръкне новата.

# 629
  • Пловдив
Предпочитам да изчакам да се навъртят 50 страници, модовете да заключат темата и да се пръкне новата.
Иди попрочети правилата, на 50 страница се заключват само отчетните теми. Другите са безкрайни. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт