Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 110 823
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 1 980
Ако този торс е на автентичен бг-мамма потребител от мъжки пол, то въпросният трябва да има твърде .... хм... други проблеми, за да прекарва нощите си точно по този начин. Та язък за торса.
Е, чакай сега, това нищо не значи, нали се сещаш в "Опасни връзки" виконт дьо Валмон как пишеше писма върху голия задник на една девойка.
Акаша, никът ти е кратък, не е интересно. Виж, да изпише ник от три думи върху една конкретна част на голото си тяло, вече бива.
Примерно моя, нали?  Mr. Green

# 1 981
  • В Космоса

Акаша, никът ти е кратък, не е интересно. Виж, да изпише ник от три думи върху една конкретна част на голото си тяло, вече бива.

Няма проблем - да добави и титлата под ника ми. Flutter

# 1 982
  • Пловдив
  Тоя момък с голия торс няколко страници по-назад реален съфорумец ли е? Някоя може ли да потвърди?
Де да го знаем дали е реален. Имаше преди време друга тема с този въпрос и за доказателство постна своя снимка с изписан върху тялото с пяна за бръснене ника на една съфорумка. Laughing
Ах, как съм го изтървала, другия път ме повикай да видя подобно чудо невидено Simple Smile

# 1 983
  • София
Подсещате ме за вица с Welcome to Jamaica and have a nice day

# 1 984
Да де, аз от него се сетих  Simple Smile

# 1 985
Девойки, не бъдете наивни  Crossing Arms Вски шкембест чичак има под ръка съсед или роднина - фитнес маниак, на чието съдействие да разчита за такива "доказателствени" снимки.
Без майтап. Имам познат, който редовно дава свои снимки на съсед, за да улеснява виртуалното му общуване. Снимките отдавна не са това, което бяха  Wink

# 1 986
Бе казах ви аз, само моят крак е истински...
Но пък не искам да спирам фантазиите ви.  Mr. Green

# 1 987
Девойки, не бъдете наивни  Crossing Arms Вски шкембест чичак има под ръка съсед или роднина - фитнес маниак, на чието съдействие да разчита за такива "доказателствени" снимки.
Без майтап. Имам познат, който редовно дава свои снимки на съсед, за да улеснява виртуалното му общуване. Снимките отдавна не са това, което бяха  Wink
Кой се интересува пък реални ли са, не са ли?  Grinning

# 1 988
  Стига бе, егати сцената - вика комшията и му изписва на голото телО ника на Акаша с паста за зъби... прекалено си подозрителна.

# 1 989
  • София
 Стига бе, егати сцената - вика комшията и му изписва на голото телО ника на Акаша с паста за зъби... прекалено си подозрителна.

По- лошо ще е ако вика любовника си от съседната стая

# 1 990
Бе казах ви аз, само моят крак е истински...
Но пък не искам да спирам фантазиите ви.  Mr. Green
Е дай го тоя крак де, кво го стискаш  Crossing Arms

# 1 991
  • В Космоса

Ирис04, много лошо ми секна фантазията. Бива ли така!? Laughing

# 1 992

По- лошо ще е ако вика любовника си от съседната стая
И не използва паста за зъби ами бита сметана...

# 1 993
....
Е дай го тоя крак де, кво го стискаш  Crossing Arms
Дадох аз каквото дадох. Но явно не е по вашата тема.
Ще ви чета по-късно, че тук стана лигаво...  Wink

# 1 994
Егати, вие не бихте ли си щракнали едното краче, или замъглен торс, ако това ще помогне на самотна съседка - глиган, да изпълни самотните си нощи с чат??? Нека бъдем човечни, и без това сме във форум за взаимопомощ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт