Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 106 436
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 2 805
Вие за free trade agreements да сте чували, а  Crossing Arms? Докога ще дискриминирате съфорумците, живеещи на други географски ширини? Аз сега какво, хем не съм красавица, хем и от съня си трябва да се лиша с това триене на снимки.
А и Бояна ми заби последния гвоздей, като заяви, че догодина ще е извън класацията, а аз съм с една година по-"зряла" от нея  Crossing Arms.
крайно време е да се смилите над мен, нещастната, която цял ден брои кенгура и коали и форумния съспенс е единственото разнообразие.
Ще номинирам съфорумка, дръзнала да си остави портрета за поне 12 часа (Доне, номинирана си - прекрасни очи и "очи").

# 2 806
# 2 807
  • Варна
4. Върти го като питка на прощъпулник.

Уфф, беее  Joy

# 2 808
Ще номинирам съфорумка, дръзнала да си остави портрета за поне 12 часа (Доне, номинирана си - прекрасни очи и "очи").

Аз, разбира се, както доста хора, смятам, че не съм фотогенична, иначе съм по-убава  Mr. Green  убава, още гиздава! Иху. Иначе съм съвсем умерено суетна и ще си пусна една снимка, в най-близък план, без грим, лещи, екстеншъни, но с вежди, джуки и даже ушна мида.
Да видите моята одухотворена личност, кафявите ми очи и шантавия ми ореол. А, и бръчката ми  Flutter

http://www.prikachi.com/images.php?images/903/5465903o.jpg

# 2 809
  • Belgium
А така Нино, дай тон за сравнение в лице  Laughing

В дупе всеки може  Wink

# 2 810
Само красиви сме в тази зодия, ей!  Flutter

# 2 811
Нино, чудесно, но трябваше да оставиш още 40 см от снимката надолу  Flutter

# 2 812
Само красиви сме в тази зодия, ей!  Flutter
Не ме карай да ровя и в отчетните по зодии, плс!

# 2 813
Нино, чудесно, но трябваше да оставиш още 40 см от снимката надолу  Flutter

Ц, на снимките излизам все едно не съм аз, некак си не изпъкват, а на долната сни8мка съм си глътнала долната джука  hahaha

http://media.snimka.bg/3682/013619242.jpg?r=0

Ето една надолу  Laughing

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/220577_17 … 851_7996061_o.jpg

# 2 814
Нино, сладур си и бръчки не видях, а и доживях един честен играч да срещна.
Аззи, с теб сме търкали едни и същи чинове, както и с Бояна, ама тя поне се е показала. Аз понеже съм ви кака, най-вероятно хич и не съм ви обърнала внимание на времето, но сега определено будите любопитството  Grinning .

# 2 815
Моля ви, дайте ми линк към профил или сайт на Марѝ - не съм наясно с форумските таланти, а виждам че хора влизат в темата за номинирането специално, за да я отличат. Може да пропускам нещо страхотно, за съжаление твърде рядко имам време да влизам във форумите за Хоби и т.н., та на практика се информирам за изявените ни съфорумки само по време на номинации.
Накрая за гласуването може да се сложат линкове, да се поограмотим все пак.

# 2 816
Брей, Нино извади оръжие в темата. Става напечено!

# 2 817
Нино, чудесно, но трябваше да оставиш още 40 см от снимката надолу  Flutter

Между другото, Доне, сега премерих и още нема 40 см. надолу, мари. Мерих от брадичката  Joy
Въпреки, че разстоянието прогресивно ще се увеличава, знам. Гравитация. Гравициция.

# 2 818
  • Бургас
Чела съм стихове на Мари,но не си спомням къде.Заедно пишем в 40+ може там да е било.Спомням си само,че четях и плаках.

# 2 819
Чакайте бе, Обич не е новак, новак беше миналата година.

Дона, да си имаме уважението, ама не е прилично и хубост, и вице, и за всички категории да си абонирана.  Naughty  Сал това си имам, как ви дава сърце да посегнете? Tired Такъв добър човек изглеждаш на онази снимка.... Praynig

Нино, снимката им в профил е с висока художествена стойност. Адмирирам.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт