Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 106 462
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 3 150
Успях да видя снимките на задните части на Богинята и Шанталче. На Богинята дупето е по-хубав и краката по - дълги. А и при Богинята красотата е аристократична, а при Шанталче някак... евтина.

# 3 151
  • Варна
Бих заместила "евтина" с "гореща".  Wink

# 3 152
Успях да видя снимките на задните части на Богинята и Шанталче. На Богинята дупето е по-хубав и краката по - дълги. А и при Богинята красотата е аристократична, а при Шанталче някак... евтина.
Моля те, редактирай си мнението, грозно е.
Не съм виждала лицето на Шантал, ти виждала ли си го, че знаеш. че изглежда евтино? Или само защото има големи гърди и пищно дупе е евтина?  Naughty
п.п Аз изпуснах краката и дупето на Богиня, не знам за кое съжалявам повече.  Mr. Green

# 3 153
  • sofia
Що за гаден израз, нищо евтино не сме видяли, но пък много простотии прочетохме.

# 3 154
  • София
Що за гаден израз, нищо евтино не сме видяли, но пък много простотии прочетохме.
Абсолютно!

# 3 155
Такова е моето мнение.

# 3 156
Такова е моето мнение.
Можеше и по-добре да се изразиш, но както и да е, мнението ти е без значение.

# 3 157
  • Galaxy 13197853088
Някой завижда ...

# 3 158
  • Бургас
Ами обидно е!
Шанталчето е сладурана и много секси.
Да кажеш,че външостта на една жена е евтина означава според мен,че самата жена е такава т.е.тя изглежда така,защото се държи така и толкова и е акъла.
Това за Шантал не важи!

# 3 159
  • Талант на 2012,2013 г.
Да, за всяка една жена би било обидно... ooooh!

Не съм съгласна с подобно мнение независимо за която и да е от нас.

А пък за Шанталчето съвсем...

# 3 160
Шанталче, няма пък само ти да показваш дупИ Crossing Arms
Скрит текст:
[img .jpg[/img]
Бях помолила пък до половин час да се  публикуваш. Crossing Arms

# 3 161
Абе какво ви дреме от тролски изказвания? Чак пък и й се обяснявате какво и защо било обидно. Някои неща след седмата година няма смисъл да се обясняват.

# 3 162
Ще дойде мода под прикритие и ще раздава бан!  bash

Кажете ми гласуването до 10-ти включва ли и тази дата? Да знам за тази вечер ли да вадя рома и тефтера или за утре. Също не разбрах с един глас ли да оставям опцията?

Моето предложение е тъй като анкетата позволява до 10 опции, там където има толкова разнообразни номинации, да се вкарат и десетте номинирани и да се оставят повече опции за гласуване. Струва ми се, че така ще е по-интересно съдейки от опита си с конни надбягвания. Laughing

# 3 163
По-добре да изглеждаш евтино, отколкото да се изказваш евтино.
Едното може да се промени, но акъла....трудно.

# 3 164
Октопод с рокля, моето предложение е във всяка категория да оставиш по 3опции за гласуване.
Достатъчно са, независимо от броя на кандидатите.

Общи условия

Активация на акаунт