Отговори
# 120
Я какъв хубав, слънчев ден е днес ! Само за разходка   car003   

# 121
Byni , без коментар на отговора от РЗИ.  Rolling Eyes
milenka333 , разкошно е навън, но някои ще трябва да поработим.  Joy

# 122
Да, навън е топличко, но на слънчице!
На сянка, е леко "хапливо"!

На РЗИ счетох за необходимо да им отговоря!
Ще ви държа в течение...  bouquet

# 123
  • Русе
 " .... гумата може да се прилага с тухлено влакно...
  ..... скоростта на звуковата сила на светлинната скорост ... "

и т.н. и т.н  Joy Joy Joy

проф К. Донев  Mr. Green
http://shvargalo.com/

# 124
  • там където ме зове сърцето!!!
Да споделя ,в м-н "Ян Бибиян" има намаление /казаха ми, че разпродавали наличната стока / на дрешки и обувки .

# 125
Според мен отговора от РЗИ е много точен и изчерпателен. Това за минералната вода е вярно. Друг е въпросът, че не се обеснява защо трябва да се носят чаши в градините.
Незнам какъв точно конкретен въпрос си задала Бъни така че предварително да кажа да не ме биете за поста ми  Embarassed
Лично аз давам на детето си вода от чешмата, но имам устройство Калзит, което смятам вече е задължително за всеки дом. Усетила съм разликата със и без него и наистина има огромна разлика. Зар беше още бебе когато започнах съвсем спокойно да му давам чешмяна вода. Минерална давам изключително рядко само когато сме на вън и няма друга.

Това за Ян Бибиян е много ценна информация, обаче пък аз нямам път натам. Последният път като сварих намаления, всичко като за нас беше обрано.

# 126
Това Ян Бибиян в Здравеца ли?

# 127
Това Ян Бибиян в Здравеца ли?

то май освен него друг няма  newsm78 ,  иначе и аз предния път когато имаше намаление не сварих нищо като за нас. Говореше се, че за Коледа ще пуснат и играчките на разпродажба и ще затварят после.

# 128
Да споделя ,в м-н "Ян Бибиян" има намаление /казаха ми, че разпродавали наличната стока / на дрешки и обувки .
изкупихме вече каквото можахме  hahaha яке зимно за 10 лв, блузи по 5 и тениски по 3 лв, пижама със Спондж боб за 5 лв (останали са размер 128), а по Коледа ще има разпродажба и на играчките...

# 129
изкупихме вече каквото можахме  hahaha яке зимно за 10 лв, блузи по 5 и тениски по 3 лв, пижама със Спондж боб за 5 лв (останали са размер 128), а по Коледа ще има разпродажба и на играчките...
Като за малкото имаше ли намаления?

# 130
  • в огледалото на живота
Byni,то хубаво са го написали,ама никъде не прочетох Забрана за пиене на вода от собствено шише  Flutter
Значи,може да си носите в градината спокойно бутилката.

Относно водата която пием от чешмата,няма да коментирам,но лично ние от години не ползваме такава за употреба/освен за готвене,миене и пране.... Laughing/
Купувам бутилки Девин/розов/,която не е минерална,а изворна.Трапезната също е подходяща за ежедневна употреба.
Последният път ми беше свършила тубата и когато опитах водата от крана ми се стори с метален вкус.
Все пак всеки решава за себе си.

# 131
  • Русе
Аз да питам: от къде в нашия град мога да си купя зарядно за лаптоп?

# 132
  • в огледалото на живота
Т.е кабел за захранване в електричеството ли?

# 133

Разрови се по сайтовете. В Русе е скъпо. Тъкмо днес с една приятелка коментирахме, че в Русе нейното зарядно е към 80лв, а в София го е намерила за 40 и няколко. И нейното изгоряло. Да не е имало токов удър нещо?

# 134
  • Русе
Не съм усетила токов удар. Кабелчето, точно до буксата, която влиза в лаптопа, от време на време се прекъсва... Аз гледах в продавалника по 20-25 лв, ама ми се щеше да го взема още днес   Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт