Отговори
# 135
Byni,то хубаво са го написали,ама никъде не прочетох Забрана за пиене на вода от собствено шише  Flutter
Значи,може да си носите в градината спокойно бутилката.

Относно водата която пием от чешмата,няма да коментирам,но лично ние от години не ползваме такава за употреба/освен за готвене,миене и пране.... Laughing/
Купувам бутилки Девин/розов/,която не е минерална,а изворна.Трапезната също е подходяща за ежедневна употреба.
Последният път ми беше свършила тубата и когато опитах водата от крана ми се стори с метален вкус.
Все пак всеки решава за себе си.

Абсолютно споделям мнението ти!
Минерална вода, не пием, не давам и на децата.
Вкъщи също пием Девин с розов етикет. Изворна вода. На мен ми харесва.
Водата от чешмата, на мен лично ми миреше на хлор.

# 136
Не съм усетила токов удар. Кабелчето, точно до буксата, която влиза в лаптопа, от време на време се прекъсва... Аз гледах в продавалника по 20-25 лв, ама ми се щеше да го взема още днес   Rolling Eyes
На магазин Конрад може да има, провери там.  Peace

# 137
  • Русе
 Намери някой с елементарна грамотност да ти го рементира. В кварталното сервизче за телевизори и грамофони едва ли ще ти вземат повече от 5лв за ремонта (ако си сигурна че кабелчето прекъсва).

Оригиналния адаптор е в пъти по-добър от този случайния за 40лв.

# 138
Byni , без коментар на отговора от РЗИ.  Rolling Eyes
milenka333 , разкошно е навън, но някои ще трябва да поработим.  Joy

Аз си направих страхотна разхотка  Party жалко, че ти не успя...Ах с тази работа  Rage  но.... няма начин .

# 139
Днес в парка беше страхотна красота!!! Беше студенко, но иначе приятно! Сложили са много ограничения за колите под формата на колчета и топки. Отдавна не бях ходила в парка.

За Ла Страда ( не помня тук ли питахте) отстъпката от 40% е до 19ч

# 140
Аз си направих страхотна разхотка  Party
Радвам се.  Hug

# 141
И ние не пием "хубавата" русенска вода, от години ходим на Текето и си пълним от Черното момиче.
Лятото ме караха да нося шишета на ДГ, после казаха, че вече е забранено, питам моите хора как пият вода сега и те ми казаха, че ставало директно от чешмата Rolling Eyes

# 142
  • Русе
   Бъни, според отговора, който си получила, може да си носите шише и детето да пие от него. Друг е въпроса как ще се разберете с учителките...
   Инженер Донев не ми е любимият персонаж, но със сигурност много хора харесват този образ Simple Smile

# 143
Днес си взех направление за кардиолог, вдигам много високо кръвно. То отдавна ми е проблем, но тези дни почти не пада. Давайте препоръки утре сутринта при кого да отида в първа поликлиника. Там ми е близко, а и ще бъда с мъника, затова по-далечните варианти отпадат.

# 144
Аз ходя при д-р Искрена Пенчева. Без час, обаче не знам дали ще можеш да се добереш до нея. Винаги има доста хора.

# 145
Като питаме за лекари, кого бихте ми препоръчали за изследване на хормони?

# 146
⅞ ...and Happily Ever After ,  KaRoLa , късмет!  Praynig

# 147
Като питаме за лекари, кого бихте ми препоръчали за изследване на хормони?

Зависи на кои хормони!  Wink То всъщност изследванията могат да се направят навсякъде, но може би по-скоро въпросът е за определяне на хормоните, които да бъдат изследвани и резултатите да бъдат разчетени адекватно?

# 148
Ето, последният път се получиха големи разминавания в резултатите и после много си патих,затова сега пак искам да пускам изследвания.

# 149
Ето, последният път се получиха големи разминавания в резултатите и после много си патих,затова сега пак искам да пускам изследвания.

Ами аз няма да назовавам места и имена, знаеш ме къде съм. Резултатите са достоверни.

Общи условия

Активация на акаунт