Отговори
# 630
Някой скоро ходил ли е на Ян Бибиян -намалени ли са играчките?
Къде мога да намеря поларени одеала до 12 лв ?

Последна редакция: пт, 14 дек 2012, 11:38 от ell7

# 631
Незнам дали са намалени там играчките, но преди две седмици магазин Усмивка беше облепен, че има намаление на дрехи и играчки. Магазина е малко по нагоре от Ян Бибиян. Не успях да вляза и да разгледам понеже го видях в неделя.

# 632
  • Русе
Къде мога да намеря поларени одеала до 12 лв ?
Преди месец, месец и нещо в ЛИДЛ имаше такива по 12 или 13 лв. Защо не ги попиташ дали има някъде изостанали и могат ли ивентуално да ти го доставят до техен магазин в Русе? В сайта им има телефони за връзка с тях. Тук в Ловеч, гледах предната седмица само някакви плюшени лилави одеала имаше изостанали, но не обърнах внимание на цената.

# 633
  • Русе
Агнес, питай, моля те. И взе ми тел.

# 634
На Баумакс-а съм вземала такива на 9.99 лв. бяха,но пък скоро не съм ходила.Бяха в един голяаааам кош може да има все още(за единично легло обаче,за двойно са по-скъпи).

# 635
Пред Кауфланд има живи елхи забравих да кажа. Кауфланд на Ялта

# 636
Пред Кауфланд има живи елхи забравих да кажа. Кауфланд на Ялта

Да допълня - на кръстовището на Кооперативния пазар днес разтоварваха елхи.

# 637
peziru, виж този линк - http://www.fistocommerce.com/child/aboutus.php?to=market
пише, че имат клиенти/търговци/ и  в Русе, но тъй като нямат онлайн магазин, спокойно можеш да им се обадиш и да ги питаш откъде можеш да купиш тези неща в Русе. Дано съм била полезна.
Момичета /извинявай, Рамлим, но май ти няма да участваш/, аз да питам - ще има ли среща пред-коледна?
agnesana, и от мен честито, и ти пожелавам само положителни емоции, и щастлив финал през лятото!

# 638
  • Русе
Благодаря, Орион   bouquet

Ще проверя утре

# 639
Здравейте можете ли да ме орентирате къде бих могла да намеря мебелни дръжки за детска стая.Благодаря предварително!
www.kentimpex.bg, магазина се намира на бул. Липник в сградата на АВКО, до печатница Дунав

# 640
Търся майстор на перални, защото нашият, който сме викали понякога (Венцислав) не работи.

# 641
Търся майстор на перални, защото нашият, който сме викали понякога (Венцислав) не работи.

Майтори на перални знам че има срещу Дървото в уличката. Те сега мисля я ремонтират даже нея улица. Там продават и части за перални и ремонтират също. И знам че в Русе цените им са най или поне имат части понеже мен винаги там са ме пращали да купувам части.

# 642
Ама ми трябва някой да ходи по домовете, става дума за възрастни хора, които нямат възможност да си закарат сами пералнята до там.
Ако практикуват така би ли ми обяснила къде по-точно, в коя уличка или поне как се казва, защото изобщо не се сещам в момента. Да не би зад сладкарница Малина, където има магазинче за перални части?

# 643
До колкото знам тези ходят и по адреси, но не съм им използвала услугите понеже в нас и баща ми и мъжът ми сами поправят счупените уреди. Улицата е като завиеш от Плиска към Дървото посока Малина още първата улица в дясно. Тази есен като ходих там правеха ремонт понеже строят хотел или нещо подобно точно срещу гаража на тези майстори. Незнам дали обясних разбираемо, но се надявам да си ме разбрала къде е горе долу улицата.

# 644
И ние ползвахме преди Венци, много бяхме доволни от него.
Напоследък го засичам все около Онкодиспансера, много отслабнал Sad

Сещам се, че има майстори на перални в блок Трансстрой, там където продавам бяла техника с козметични дефекти.

Общи условия

Активация на акаунт