Отговори
# 645
  • Русе

Сещам се, че има майстори на перални в блок Трансстрой, там където продавам бяла техника с козметични дефекти.
0898 561506 - Дидо се казва маисторът.

# 646
къде последно бахте на някое свястно заведение на детски рожден ден

# 647
Знам,че от Париж са много доволни мои познати с деца

# 648
  • Русе
   Днес имахме ли участници в Коледното надиграване? Каролка, Рамлим?
   Аз гледах само първата част, където се представиха фолклорните състави от Русе. Харесаха ми Русчуклийче и Найден Киров. Надиграването по двойки също е интересно, но  продължава много до късно и напоследък го пропускам. Залата беше пълна, имаше хубава атмосфера Simple Smile

# 649
Здравейте!  Heart Eyes
Ужасна поледица е навън.  ooooh! Едва се добрах до работа.  Hug

# 650
Здравейте,
мъжът ми се занимава с поправка на ел. уреди - печки, перални и т. н. Ако някой проявява интерес 0899528758 - Росен. В извън работно време ходи по адреси. Simple Smile
Навън е ужасно върху колите има 1-2 см лед, а така ми се ходеше до джъмбо. Sad

# 651
Добро утро!!

Аз тая година пропуснах надиграването..Догодина съм първа пушка

# 652
Пътят навън е чист и няма заледено по изчистените улици. Явно са достатъчно добре осолени. Ние се прибрахме от село и беше там нещо страшно. Никъде не беше солено или опесъчавано и пътят беше като стъклен. Просто докато излезем от селото беше ад, но на главният път Русе-Варна положението е добро.
Аз съм курназ с вериги на обувките и не се пързалям  smile3534

# 653
  • Русе
   Пътят до Джъмбо е чист, ние ходихме и се върнахме успешно. Имаше много хора, но сигурно другият уикенд ще е голямата навалица. Паркингът е заледен, внимавайте с големите пакети Wink Паркингът на Мол Русе е същата пързалка, но видях, че хвърлят сол и чупят леда около входовете.

Последна редакция: нд, 16 дек 2012, 16:15 от Mimeto78

# 654
  • Русе
Ние излизахме до денонощната аптека до Дървото и беше ужасно. ММ не се престраши да изкара колата и тръгнахме пеш през парка. Най-крайната алея беше почти навсякъде разтопена, но на места беше стъкло. Паднах и в момента доста ме боли китката. Альоша го заобиколихме - дори кучетата се пързаляха.  Simple Smile Утре не знам как ще излезем до работа и градината. От входа до паркинга ще има фигурно пързаляне.

# 655
колко струват студийни снимки за рожден ден, къде си правите?

# 656
агнесана от къде вериги ?ти ли разправяше за някакви ледоходки -къде има ?колко струват?
по главните е ок но второстепенните е за кънки .днес направих два двойни тулупа  Wink Mr. Green Joy

# 657
  • в огледалото на живота
агнесана от къде вериги ?ти ли разправяше за някакви ледоходки -къде има ?колко струват?
по главните е ок но второстепенните е за кънки .днес направих два двойни тулупа  Wink Mr. Green Joy
Ето това представляват:

Имаше на Практикер,но не обърнах внимание като цена.
Предполагам около 7,8лв е комплекта

# 658
  • Русе
http://zita-ruse.prodavalnik.com/
Може би и в ЗИТА ги продават. newsm78

# 659
благодаря за идеята за веригите супер са не се бях сетила казах веднага на мъжът ми утре да ми купи Simple Smile че днес носеше багажа количката и мене Laughing кого по напред да държи утре ако е така няма излизане страх ме е да не изпусна количката с малкия че нашия вход е много смотан стръмно е и няма излизане Sad ще пропуснем кухнята

Общи условия

Активация на акаунт