Звездни компромати-154

• 65 095
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
  • На земята, която е всъщност звезда.

Сега остава някой да каже, че наша Антония с пластиките и ексеншъните е по- красивата "мисис".

# 541
 Той и Митьо Пищова сигурно мисли, че неговите конкурси са ИСТИНСКИ  Mr. Green

# 542
  • София
Той и Митьо Пищова сигурно мисли, че неговите конкурси са ИСТИНСКИ  Mr. Green
smile3532

Цитат
Сега остава някой да каже, че наша Антония с пластиките и ексеншъните е по- красивата "мисис".

Toзи някой няма да съм аз. Антония за мен е едно недоразумение.

# 543
  • На земята, която е всъщност звезда.

Първи снимки на Тенеси, новородения син на Рийз Уидърспуун:

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2230072/First-pictu … on-Tennessee.html

# 544
Антония през коя година е била  ''Мисис Москва''? В сайта http://missismoscow.planet-w.ru/page/index/2#content  я няма.

# 545
С което иска да каже, че тогава Валери е бил с Алисия и е изневерявал на нея, тъй като тя не е успяла да задържи интереса му, за разлика от настоящия момент и последните години  Laughing

да , това и Валери го е казвал - че е изневерявал на Алисия , защото не я е обичал , а сега обича и не изневерява ,

Колко трябва да си низък и плоскочел, за да имаш такова отношение към жена, с която си имал минало, общо дете и т.н.?
Не всеки може да бъде мъж, извън наличието на съответните атрибути.

# 546
С което иска да каже, че тогава Валери е бил с Алисия и е изневерявал на нея, тъй като тя не е успяла да задържи интереса му, за разлика от настоящия момент и последните години  Laughing

да , това и Валери го е казвал - че е изневерявал на Алисия , защото не я е обичал , а сега обича и не изневерява ,

Колко трябва да си низък и плоскочел, за да имаш такова отношение към жена, с която си имал минало, общо дете и т.н.?
Не всеки може да бъде мъж, извън наличието на съответните атрибути.

Валери, Николета и Алисия са като тризначките, един мозък разделен на три. С тази разлика, че Алисия е взела половината, другите двама са си поделили остатъка.

# 547
  • Viena

Валери, Николета и Алисия са като тризначките, един мозък разделен на три. С тази разлика, че Алисия е взела половината, другите двама са си поделили остатъка. newsm20 ,яко е  bouquet

# 548
# 549
  • Tам през Атлантическия океан
Джони Деп и Амбър Хърд са забелязани в нощен клуб в LA  Wink

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/11/07/article-2229456-15E6C0 … C-419_468x804.jpg

# 550
# 551
# 552

Като й гледам погледа май и тя това се чуди Wink

# 553

Страхотна е тук Simple Smile разцъфна след като се раздели с него...

# 554

Къде видя рокля?  Laughing

Е, невероятна е тази жена. Знам, че за стила ú се грижат вероятно не малко хора, но крайният ефект е наистина поразителен. Истинска принцеса, нищо, че не е родена като такава!

Общи условия

Активация на акаунт