Невъзможните хора в живота ни

• 509 625
  • 8 593
  •   1
Отговори
# 2 010
Докато не пожелаеш нещо друго, освен някой да те мачка, ако не  е този друг такъв ще намериш. Проблемът е в теб, Джудит, търси измъкване, не в идиота манипулатор. Ако не умееш да поставяш собствената си здравословна граница, никой няма да го направи вместо теб.

# 2 011
Джудит колкото и да ти говорим тука, ако сама не се оцениш подобаващо като жена няма кой да ти помогне. С нарцисиста оправянето е само едно - no contact. Не да му даваш втори шансове, не да го дебнеш с надеждата да го срещнеш, не преследваш проклетите му фенове "летящи маймуни". Просто блок! Харесва ли ти да се караш с него и да те унижава? Харесва ли ти да те обижда? Смяташ ли се че си толкова закъсала за мъжко внимание, че да заслужаваш точно това?

# 2 012
Момичета, изобщо не търся вниманието му. Моята гледна точка е да го отсвиря не с презрение, защото те адски се радват на това, а с някакъв абсолютно незначим разговор, който те много добре усещат. Като му бия шута та какво. Той веднага ше се изкфи на постигнатата цел. Нека си размишлява. 😉

# 2 013
Противоречиш си. Явно му търсиш вниманието, щом планираш какво щял да усеща и на какво се кефел или какво щял да размишлява. Няма значение на какво се кефи и какво мисли. Не можеш да му отмъстиш, защото не му пука, само му наливаш вода в мелницата и си удължаваш агонията. Ти тази битка си я загубила вече, минимизирай си загубите и гледай себе си, вместо да си формираш поведението по това какво ще мисли или прави. Само продължаваш да циклиш така и де факто му оставаш под влиянието, със или без контакт.

# 2 014
  • Варна
Най-ефикасния начин е безразличието. Сега го насърчаваш да  си развива вредната тактика.
Дори и да желаеш да му помогнеш, ще навредиш само на себе си. Има определена категория хора,които трябва да се избягват умишлено. Имено изненадващата ти апатия ще го накара да разсъждава и може би да те завоюва отново.

# 2 015
джудит, ще стоиш с него, за да не му доставиш удоволствието да го напуснеш?
какво значение има той какво мисли? или тя?
нали говорим как ти да се отървеш от кашата?

# 2 016
  • София
Две жени го искат и плачат за него. Типично за Нарцис. Все едно моя колега ми говори, дето споделих горе. И обяснява пред всички, сам си четка егото, хем се хвали, хем леко се оплаква, един вид "кво да ги правя тия двете, като аз съм толкова готин и точен, че нито една не мога да разкарам, затова ги въртя и двете" 😊 и докато ми го обяснява това  / уж съвет търси / той  гледа в деколтето на 3та жена, друга наша колежка. 😁. Нямам думи, пълно е с такива откачалки. Но жените сами сме си виновни,  щото сме наивни.

# 2 017
Ще дам малко по-различна гледна точка, въпреки, че нещо се затруднявам с хронологията - доколкото разбирам те вече са имали връзка, когато си се върнала при него. Сега си наясно, че се явяваш новия ъгъл, но продължаваш.
Както е писала Орион - тази битка вече е загубена.
Ако искаш и можеш - напусни триъгълника, ако не - карай така.

# 2 018
  • София
Джудит, не играй играта. Не можеш да победиш в нея. Казваш, че правиш някакви избори, за да не му доставиш удоволствие. Всяко внимание е удоволствие за егоцентрика. Но така или иначе нас той не ни интересува, гледай себе си и се измъкни, а после не поглеждай повече назад. Човек трябва да се примири с някои загуби, приеми, че това е загубена кауза и продължавай напред. Това според мен. Ако ти се играе е друг въпрос, но вече знаеш, че от тази игра само боли. Не съм видяла досега някой победил в игра, от която го боли само него.

# 2 019
  • София
Подкрепям последните мнения. Само думата загуба ме озадачи. Ако момичето се махне от този не е "загуба"  , освен да е загуба на зависимост и източник на драми.

Що ли не направи някой един черен списък на Нарциси, че много жени да си проверят Grinning като черен списък на майстори
Шега е разбира се, ама ми се струва че тези "мъжаги" станаха много напоследък. Smirk

# 2 020
Прави ми впечатление, че жените нарциси са много по-малко от мъжете. Вие какво мислите?

# 2 021
Да, прави сте. Няма смисъл.
ЕмаТ, разбрах за "приятелката" преди дни.
Преди 2 месеца ме накара да купя спално бельо, хавлии и посуда за квартирата, която "уж" беше си взел. После ми каза, че при сегашната ситуация, пандемията ще я освободи. Сега се замислям колко глупава съм изглеждала и как съм му взела неща, които ще ползва с друга/и. Дори в един разговор ги нарече подаръци, което силно ме възмути, на което пак си получих овикванията. Ако съм ги купила и подарила както трябва, защо съм се интересувала къде ще ги ползва. Жените били овце, визирайки мен, защо се интересувам. Много случки, които "крещяха", че съм сбъркала отново. Най-лошото е, че не се чувствам психически и физически добре, а работата ми е свързан с деца, където трябва да съм отзивчива, а в момента ми се реве. Може би имам нужда от професионална помощ.

# 2 022
Ясно е, че си разбрала наскоро, че той има друга връзка - това не променя нещата - в момента знаеш, че си новия ъгъл, но продължаваш заради плановете си за достойно зарязване.

Причината да не можеш да прекратиш тази връзка е някъде в теб, възможно е с професионална помощ да достигнеш до нея, а може и да не стане така.

# 2 023
  • София
Тигани взе ли с посудата?  С един тиган и по главата на Нарциса.
Ами така де, Smirk Момиче, щом си прозряла истината, ще мине и ще се продължиш без този. Блокирай отвсякъде Лудия и не мисли за него повече, само така ще мине по -леко. Имай предвид , че някои от тези са Лоши, стават много лоши, дори агресивни когато ги отрежеш. Очаквай всичко и се пази. Confused

# 2 024
Джудит, просто го пусни. Именно ти трябва да го пуснеш, не той теб. Това, че те интересува той как ще се почувства говори, че теб те бърка, т. е. той печели.

Общи условия

Активация на акаунт