Отговори
# 105
Здравейте,
чета всички теми колкото смогна, че много бързо пишете Simple Smile
За първата страница моля да ме добавите: Термин 29.04.2013г.,момче,  26г. 1-ва бременност, гр. София.

Вече ще почвам и да се включвам, а и за facebook, ако може да ме добавите.
Лека бременност на всички.

# 106
super e temata
Ne smogvam da vicheta, no za da ne izpuskam, da se vkliucha.

Sorry za latinicata, no na tel nqmam drugo :&

# 107
Знаете ли къде се продават възглавници за бременни , ако може да не е  онлайн, предпочитам да отида на място и да видя за какво става въпрос  Thinking

# 108
кокосово масло лично аз видях в карфур и метро

# 109
Бях на лекар днес! Ще си имаме момче!!! Blush Heart Eyes Heart Eyes Simple Smile Hug
Всичко е наред, шаваше и мърдаше всичко му се видя. АЗ на ФМ няма да ходя.

Дошли са ми зимните ботуши след 1 седмица ще са при мен  http://www.amazon.co.uk/Timberland-Asphalt-Trail-Waterproof-Boot/dp/B004MPRQRY/ref=sr_1_20?s=shoes&ie=UTF8&qid=1351350899&sr=1-20  Rolling Eyes

Кокосовото масло е твърдо при определена температура, ако се сложи на малко по-топло място се разтапя на момента, ако се сложи в хладилник става много твърдо. Всичко си пише в интернет четете, или на опаковката пак.  Thinking
Относно коластрата, до мисля, че биозин мама е коластрата за бременни, един вид.
В квартала ни, аптека има една възрастна дама, професор фармацефт. Участвала е в изследването и внасянето на доста лекарства на бгпазара. Тя ни обясняваше на нас майките, че коластрата е само за печалба направена, няма особена полза от нея.

Ще си имам момченце.  newsm44
Аз четох за кокосовото масло. Моето не стои в хладилник, а на стайна Т, и пак е твърдо.
Много е неудобно всеки път да го разтапям на котлона, досадно си е. Предпочитам нещо, което също да върши работа, но да не е толкова трудоемко

Последна редакция: пт, 02 ное 2012, 19:47 от ani27

# 110
наистина ли трябва всеки път на котлон да се разтопява? ако стои на пример около радиатора, няма ли да е ок?

# 111
И до радиатора е ок. То се топи бързо.

# 112
наистина ли трябва всеки път на котлон да се разтопява? ако стои на пример около радиатора, няма ли да е ок?
Е, да но ние нямаме радиатори, а сме на климатици.
Занимавка си е, това всеки път да разтопяващ, предполагам има други алтернативи не толкова отнемащи време.

# 113
И ние ще си имаме момченце!!!
Днес прегледа мина добре,освен,че разбрахме пола,доктора провери как е кръвотечението към бебето,оказа се,че има спазми,които за сега не са проблем,но може занапред да стане-та ми даде направление за кардиолог-и той да каже мнение и започна някакво лечение.Дано стане и всичко мине добре.Утре ще си пусна на гладно кръв и урина....лека вечер/.

# 114
ася, честито момченце Simple Smile
дано всичко мине ок при теб

# 115
Честито на разбралите пола. )))

Аз май ще остана последна, а съм най-напред в седмиците. )

И да попитам, с коремен ехограф ли ви гледат?

# 116
  • София
hristeva, за коластрата - да, може да взимаш. Аз и детето ползваме от известно време. Тя повече, де, в комбинация с водорасли (Зелена Енергия), а аз, когато се сетя. Влияе ми добре на гастрита, в повечето случаи, а на детето давам за подсилване на имунната система. Честно казано, виждам повече ефект от Зелената енергия...

От гъбички гледам, че се оплаквате. И аз в началото на бременността бях пипнала, може би от морето, та ги морих с Гино Певарил. Докато сме брененни, за съжаление, им създаваме идеални условия за живот ooooh! Сега уж нямам, ама нищо не се знае занапред.

Стискам палци на момичетата, които са в болница или пък вкъщи с проблеми.

И аз още не знам пол, най-рано след 2 седмици на ЖК ще видим, ако ли не - на ФМ малко по-натам вече ще стане ясно. Мирама, принципно с коремен ехограф гледат вече, след 13 г.с.

# 117
Честито и от мен!Досега имаше повече момиченца,сега започнаха само момченца Simple Smile

Мирама мен досега на абсолютно всеки преглед ме гледаха с вагинален ехограф,на последния-с коремен,ама резултат няма...ще чакаме да се покажат бебоците,нямаме избор Wink

# 118
И мен след 12-та седмица само с коремен ехограф ме гледат.

# 119
Мен от 9та седмица си ме гледат с коремен. За пол пак с коремен.

Общи условия

Активация на акаунт