Отговори
# 150
Моята сестра има две момчета и да не ви казвам какво огромно количество дрешки има ...ненормална история! Тя просто се е заляла с дрехи. Смятам майка ми да отваря камарата с кашони и да избере дрехи. Аз съм давала от тях на приятелки,но знам,че има още огромно количество, някой никога не обличани. Ама като се знам с това ходене по магазините и гледане на дрешки ще се напълня и аз. Аз все си чакам коледните намаления и януарските. След две-три седмици ще съм на церемония в кметството,на която ще получа холандско гражданство и сега се чудя какво да обличам. Гледах по магазините, гледах.... ами нищо не намерих, семпли туники,много тъмни,много спортни...разочаровах се. Една единствена рокля официална видях.. ми тя 100 евро ... да бе хайде няма нужда. Вчера ми дойде една жилетка за бременни от bonprix ,червена,мекичка, много съм доволна. Виждала съм,че bonprix има и български сайт, там има дрехи за бременни.
Добавка, сега гледах в bonprix-bg.com и не видях мода за бременни... странно,тук има.

# 151
Здравейте!
Сутринта ми пристигна кокосовото масло и преди малко го изпробвах. Страхотно е, много  съм доволна от покупката Simple Smile
Вярно, доста е стегнато, но при допир с кожата се разтапя веднага, не мисля, че това е проблем...
Даже е много по-приятно и с доста по-добър аромат от продуктите на мустела, които ползвах до сега

Сега ми е интересно, някой използва ли го като храна, или подправка? Защото обяснението на бурканчето е много посно

# 152

Momicheta i az vleznah v bolnica. S mnogo silni kontrakcii sum i pone 3 dni shte me durjat. Samo se molq vsichko da e Ok s bebeto. Na sistemi sum - magnezii. Nqkakva muskulna injekcia i utrogestan vaginalno.

Sorry za pisaneto, no pisha ot telefona.
Стискам палци да се оправиш бързо и  да се прибереш скоро у дома!!!  Praynig Много е стресиращо, но е важно да си под наблюдение.  

# 153
За кокосовото масло пише,че може да се готви с него, да се пържи, като заместител на олио или масло и отделно да се маже кожата.

# 154
Вав, аз съм готвила с него, жива съм, споко  Mr. Green

# 155
Вав, аз съм готвила с него, жива съм, споко  Mr. Green
Mr. Green

Значи, вместо мазнина, ще го пробвам, като сляза да приготвям вечерята

# 156
Аз готвя с него, ама ми излиза много скъпо, само на определени неща го слагам. Мъжо пие по една лъжица зехтин или 1лъжица кокосово масло на ден. Ние не ядем много мазна храна и му идва добре за ставите, че спортува. Веднъж си пържих яйца с него и така миришеха на кокос  Laughing
Иначе гоо слагам  на мъфини и други ястия.
Може да се ползва и като лубрикант Tired

# 157
  • Varna
Здравейте!
Сутринта ми пристигна кокосовото масло и преди малко го изпробвах. Страхотно е, много  съм доволна от покупката Simple Smile

От къде си го поръча?

# 158
Аз цялата минала зима изкарах с едно бурканче, и готвех, и лицето си мажех  Laughing
Обаче това е щото се сещах да си готвя максимум веднъж седмично  Laughing
Сега и на мен ми идва скъпичко за готвене   Confused

# 159
 Аз не готвя, защото ММ е готвач, по-точно беше, но все още той се  грижи за изхранването вкъщи Simple Smile  Сладкишите са моя територия, мажа се едно мазило, което е предимно масло от гроздови семки, но ще взема и аз да си купя кокосово и да го ползвам и по двете предназначения  Mr. Green
 Момичета, имам спомен, че обсъждахте колички преди време. Двоумя се между Сола и Рубикс на Мамас енд Папас  newsm78 Ако някой е ползвал или има отзиви да сподели  Hug
 Още утре вечер ще мога да се прибера вкъщи  Party

# 160
Как имате нерви да го разтапяте с ръце това кокосово масло, не знам.....на мен ми твърдо, докато го разтапям и се намажа от шията до петите.......доста нерви ще изхабя.
Ние имахме чудесен ден. И на разходка в парка бяхме, и на шопинг, и в басейна, не успях да поспя обаче.
Парка на Снадански е страхотен. Е, ние идваме тук поне веднъж годишно, обикновено 2 пъти, пролет и есен.

# 161
Анум, аз взех Мамас и Папас.
Золата много я харесах, но си взех друг модел. Рубикс не се сещам точно кой е, дай линк да видя.

# 162
Mirama, чудя се от известно време, но все пак се спрях на Сола Плъм. Тази http://www.mamasandpapas.com/product-rubix-package-fuschia/127167100/type-i/ я загледах първоначално, но после видях, че на сола може да се монтира кош за новородено. И Mylo ми харесва Simple Smile Ти коя си взе Simple Smile

# 163
Здравейте!
Сутринта ми пристигна кокосовото масло и преди малко го изпробвах. Страхотно е, много  съм доволна от покупката Simple Smile

От къде си го поръча?

Поръчах го от zoya.bg - сайт за био продукти

Ани27, ами то само като си го вземеш в шепата и вече се е разтопило. Ако си взела повечко, направо почваш да се мажеш и се разтопява веднага при допир с кожата ти... ?Изобщо нищо не чакаш...
Помежду другото, за експеримента, съм го оставила близо до радиатора и доста голяма част от него е вече течна.
Толкова ми харесва, че сега се изкушавам да взема и сусамовото, ей така за проба Simple Smile

# 164
Здравейте.
Камелия-аз ходя при Патишанов(до Гранда).Доволна съм от него,и той ще ме изражда(секциото).Засега той работи в Селена,а напролет в Пълмед,ако е готово новото крило.
Днес на гладно си пуснах кръв и урина-резултатите ми са добре.Във вторник имам час за кардиолог....притеснявам се и чакам да видя какво ще каже специалиста.

Общи условия

Активация на акаунт