Отговори
# 165
  • София
Знаете ли къде се продават възглавници за бременни , ако може да не е  онлайн, предпочитам да отида на място и да видя за какво става въпрос  Thinking

във Виз Виталис има възглавници за бременни, дори са много евтини  newsm03

# 166
Анум, много е хубава, да. ) Точно в тази разцветка не я бях гледала. Ако е сигурно, че ще е момиче, взимай смело. )

Аз взех тази, но в друга разцветка.
http://www.mamasandpapas.com/product-pliko-pramette-city-scape/185748805/type-i/
ето я моята всъщност
http://answers.mamasandpapas.com/answers/4006/product/185770800/ … ;sort=rankaExpert
http://go.prodavalnik.com/kombinirana-kolichka-mamas-papas-pliko … -linear-i10912367

# 167
  • София
Zdraveyte momicheta,
Mnogo vi blagodaria za podkrepata. Az sum po dobre, NO izjivqh goliam koshmar s cormagnezin-a. Vsichki nejelani lekarstveni reakcii izpitah- topli valni, zaduh, surcebiene, adsko glavobolie. Napravo ne mojeh da gledam. Sled tova i se izpovrashtah kato mi go sprqha. No surcebieneto beshe nai gadnoto Sad imah chuvstvoto che surceto mi spira na momenti. Dnes veche sum po dobre tui kato sum samo na hapcheta-magnerich, papaverin, utrogestan.
Utre se pribiram i vkushti. Celuvki ot men i mn pregradki. Blagodarq vi oshte vednuj za podkrepata.

# 168

˙·٠• АлЕкС •٠·˙, радвам се, че си по- добре   bouquet Разбирам кошмара, който си преживяла, но лошото е минало  Hug
 Mirama , два пъти ни видяха хубаво, че сме девойка, но аз имам едно на ум  Simple Smile В понеделник ще поръчваме мебелите за детската и те са едни розовки, но ще се забавят, така че ако има промяна по половия въпрос ще сменим концепцията  Laughing
 Декември като почнат тук коледните намаления ще отида да разгледам количките на място в някой магазин. Накрая може и на Mylo да се спра  Grinning

# 169
  • Sofia, Bulgaria
Алекс, чудесно, че утре се прибираш. Много гадно с тези странични реакции...Много  Hug и те чакаме вече от вкъщи да пишеш.
Анум, чакаме те и теб да се прибираш, а количката която си избрала е супер! (Честито и за пола  stork-girl )

Ние с малкия днес се разхождахме цял ден, времето беше много приятно. Той ми показа някои нови умения и ми скри шапката  Mr. Green Бебока вече го усещам по-редовно, а снощи и с ръка(което мислех, че е невъзможно толкова рано). Убедена съм че е той обаче:) Колкото повече времето минава, толкова ми расте и нетърпението за прегледа... Ще кача сега една снимка с "корема" във ФБ, да се премерим:)

# 170
Алекс, бързо да се оправяш и да се прибираш. )

Анум, и аз харесах Майло, но...ми идва малко скъпа. Просто този път не ми се дават толкова пари за количка.

Аз за сега се придържам към по-неутрални цветове, макар да имам чувството, че е пак момиче. ) Или просто може би много ми се иска. )

# 171
Айде и от мен запис .Аз пак почивам на село,ходихме за гъби не намерихме почти нищо а доста се изморихме Simple Smile Като се върна в София ще си запиша час за ФМ в края на месеца,а от БХС се отказах защото не искам да се стряскам с фалшиви лоши резултати,(моята бременност не се води рискова ) а и това все пак е само вероятност която дори да се разбере не може да се промени ...Лично мнение не искам да засегна никой Simple Smile Имам чувството че корема ми расте с всеки изминал ден Simple Smile Лека от менн !!!!!!!!!

# 172
Поздравления за разбралите пола на своето бебче и бързо въстановяване на мамите в болница !!! Относно мазането скоро започвам да се мажа с маз защото съм предрасположена към стрии (знам че е мн ефективна -писала съм в предишните теми )

# 173
placa, ако ще записваш при конкретен специалист за ФМ съветвам те да го направиш още сега.

# 174
Здравейте момичета,

Да ви споделя, преди около час здраво ме разтресе тока, много се уплаших да не стане нещо на бебчо.
Искам да ви попитам, знаете ли как да процедирам в такъв случай - необходимо ли е да си направя консултация с доктор?

Благодаря!

# 175
prada_87, честно казано, веднага бих отишла в спешен кабинет, за да се види какво е положението с бебето. Не искам да те плаша, но....по-добре отиди на преглед.

# 176
Не знам колко здраво е това раздрусване, сависи от какво, но най-малкото се обади веднага да питаш.

# 177
prada_87, честно казано, веднага бих отишла в спешен кабинет, за да се види какво е положението с бебето. Не искам да те плаша, но....по-добре отиди на преглед.

Благодаря за бързия отговор, Mirama.
Сега говорих с доктора, който ми води ЖК и той каза, че не е опасно, защото бебето е добре защитено. Въпреки това ще се наблюдавам и ако усетя нещо ще отида задължително на лекар.

Лека бременност на всички!

# 178
prada_87, хубаво е в такива случаи човек да се консултира със специалист. Все пак за свое успокоение.

Ние днес се срещнахме с наши приятели, дойдоха си от София при роднините малко. С бебок на 2месеца. ) Оххх, наистина съм забравила какво е да гледаш тооолкова малко бебе. Хванах се в един момент, че си мисля....."хайде ще трябва пак всичко отначало, а тъкмо това стана човек".  Laughing

# 179
А на мен, това ми е първа бременност и се усещам как нямам търпение вече да го усетя как се движи.
Но и в същото време ме е страх, като знам колко крехко и беззащитно ще се роди.

Ти поне вече имаш опит и няма да ти е за първи път Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт