Отговори
# 180
prada_87, абе няма да ми е за първи, ама....отвиква човек. ) А и като знае какво го чака, човек вече не е толкова невежо ентусиазиран. ))))))

# 181
ААА усетих бебо, докато четях форума преди малко.
Толкова е вълшебно, аааа coolcool  261uu

# 182
ААА усетих бебо, докато четях форума преди малко.
Толкова е вълшебно, аааа coolcool  261uu

Страхотно, Шаварче!!
Ти в коя седмица си??.../за да се ориентирам кога да го очаквам приблизително/

# 183
В подписа ми пише,  Grinning
Но при всеки е индивидуално.

# 184
здравейте, гледам че говорихте за колички - да препоръчам моята от първото ми дете, полска, много издръжлива , много съм доволна - пращам ви линк да видите, само че моята е 2010 модел, но е същата иначе, тези са от новите..има и за близнаци, също са много готини  Grinning

http://www.x-lander.bg/detailsScrollers.php?model=xA

# 185
В подписа ми пише,  Grinning
Но при всеки е индивидуално.

Аууу...ама и аз въобще не чета до край... ще го отдам на тока, който премина през тялото ми  Laughing

# 186
Ще ми се да напиша за Алекс, която беше в болница:
Системите, които се вливат, могат да се регулират и когато се намали потокът на лекарството, сърцебиенето и прочие странични ефекти се понасят далеч по-леко. Понякога нощем и когато са уморени, акушерките забравят да споменат това, но можеш да си намалиш системата и сама в краен случай - да се процежда по капка.
Разказаха ми подобен случай, та затова.
Също е добре да прочетеш кои билки причиняват контракции и трябва да се избягват по време на бременност - да не би случайно нещо да си изпила или изяла, без да знаеш че вреди. Аз получих едни контракции в началото от ядене, сготвено с прясна мащерка и така се научих.
Освен това, лекарите още от началото ми казаха да не пия нищо с кофеин - нито кафе, нито черен чай, кока кола и прочие. То си е индивидуално на кого какво как му действа, но ако на някого това му помогне, ще се радвам.

# 187
Ще ми се да напиша за Алекс, която беше в болница:
Системите, които се вливат, могат да се регулират и когато се намали потокът на лекарството, сърцебиенето и прочие странични ефекти се понасят далеч по-леко. Понякога нощем и когато са уморени, акушерките забравят да споменат това, но можеш да си намалиш системата и сама в краен случай - да се процежда по капка.
Разказаха ми подобен случай, та затова.
Също е добре да прочетеш кои билки причиняват контракции и трябва да се избягват по време на бременност - да не би случайно нещо да си изпила или изяла, без да знаеш че вреди. Аз получих едни контракции в началото от ядене, сготвено с прясна мащерка и така се научих.
Освен това, лекарите още от началото ми казаха да не пия нищо с кофеин - нито кафе, нито черен чай, кока кола и прочие. То си е индивидуално на кого какво как му действа, но ако на някого това му помогне, ще се радвам.
  Penkailieva@, а можеш ли да ни дадеш  малко повече информация за това кои подправки или хранителни продукти биха могли да предизвикат контакции- аз знам за малинов сок и ананас, но май с това се ограничават познанията ми...сега добавям и мащерката Simple Smile

# 188
prada_87, абе няма да ми е за първи, ама....отвиква човек. ) А и като знае какво го чака, човек вече не е толкова невежо ентусиазиран. ))))))
Присъединявам се към мнението на Mirama. Когато ми е било тежко със сина ми като бебе, знаех, че и по-трудно ще дойде. Не е много оптимистично, но ми е помагало да не се шашкам излишно и да се справя с проблемите.

Алекс, бързо възстановяване и чак напролет през април да е следващото посещение в болница  Praynig.

Аз се притеснявам от резултата от късния ми БХС, защото една от мерките на бебето ми се видя височка и в комбинация с възрастта ми ще дадат кофти числа. Дано се окажа лош пророк де. Ранният БХС бил по-чувствителен, но не знаех за него, преди 5 г. го нямаше.

Хайде лек ден и приятна почивка.

# 189
kali_k, след 1-2седмици можеш да направиш и ФМ и тогава да получиш по-категорично мнение по повод резултатите.

Добро утро от мен, днес времето при нас е мрачно и кофти. След малко ще ходя да си сготвя нещо, че от вчера ми се е прияло. ) Пък после ще го мисля, макар че ми се излиза на разходка. А и щерката в къщи подивява ако не излезе поне един път.

# 190
  • София
Ето два линка, на които попаднах наскоро, за билките и бременността:
http://www.biberonbg.com/info/herbs_and_pregnancy.htm
http://www.hera.bg/s.php?n=509

И добро утро!  Wink

# 191
Знаете ли къде се продават възглавници за бременни , ако може да не е  онлайн, предпочитам да отида на място и да видя за какво става въпрос  Thinking

във Виз Виталис има възглавници за бременни, дори са много евтини  newsm03

Мерси Simple Smile ще проверя

# 192
 Добр утро, аз си вкарах поредната параноя и снощи почти не съм спала от мислене Sad
 Знам, че не трябва да ходим на рентген, скенер ит.н, а може ли да ядем и пием храна и напитки затоплени в микровълнова печка?  Вие използвате ли такава, аз ползвам много често да си притопля или да си загрея мляко или вода....ох незнам много ми е притеснено: (

# 193
Disney princess, еее, ти пък. )))) нищо им няма на микровълновите печки, спокойно. Ако се притесняваш толкова, изчаквай 1мин. след претоплянето и тогава яж. )
А дори и за рентген, скенер си има предпазни мерки при бременност ако се наложи. )

# 194

Като цяло аз сега гледам на съм в кухнята, когато пускат микровълнова.
Но съм яла затоплена в нея храна.
Всъщност, ние я ползваме много много рядко, за притопляне по една минута.
Надявам се да не сме му навредили чак толкова с тая храна.

Общи условия

Активация на акаунт