Отговори
# 480
И аз очаквам 100% потвърждение за пола на бебето - на този етап имаме гаранция за момиче, НО нищо не се знае!  Mr. Green

Някой има ли впечатления за количка BEXA?  Rolling Eyes
Днес видях една мама с такава количка и ми направи впечатление, но успях да прочета само BEXA, може да е имало и друг надпис.

# 481
Х
Ани, права си - носените дрехи и вещите на старо носят от енергията на предишния собственик - не е задължително да е лоша. Казвали са им, че малко светена вода "измива" старата енергия. Майка ми ми даде в едно шише, викам направо в пералнята ще сипя  Joy Харесвала съм си неща ВУ и имам няколко, въпреки че знам, че нови е по-добре. Но когато човек си има енергийна защита не е опасна някоя стара дрешка.

Това със светената вода го знам, но не мисля, че е достатъчно. Особено, ако сложиш директно в пералнята, не мисля ще има ефект. Трябва да се напръскат дрехите и да престоят. В пералнята светената вода се отмива от препаратите и водата, преди реално да е неутрализирала чуждата енергия.
Като ми излезе вторият БХС, много късно чак другата събота, че ми ги четат резултатите във Фемина......но тази д-р Варгалева беше толкова мила и подробна, реших да дам кръв при тях и сравня четенето на скрининга с МД........отивам вече да се запиша за следене на бременността в болницата, в която ще раждам при лекарката изродила дребният. Исках да съм направила БХС, да съм сигурна, че всичко ще е ок, и ще имаме живо здраво бебе и тогава да мисля за раждането. Трябва и дата и име да мисля. И проекта за детската стая малко се усложнява. Благоприятната посока е само една и за двете деца и как ще се сложат леглата newsm78, много сложна задача.....поне докато след време не направим още една стая.
Мъжът ми снощи се шегува, след като ми промениха термина на 18.04, ако е секцио 1 седмица напред и става 11.04, т.е. датата на баткото, да раждам и куклата на 11.04, тъкмо ще икономисвал от торти , партита и подаръци.....че като дойде април 2 детски РД плюс имен ден на баткото, мисля и девойката да е с цветно име..... hahaha Joy една Коледа ще си е направо: детски партита, подаръци, подаръци, празнуване Crazy За датата ще се консултирам с професионален астролог, аз почти нищо не харесвам, като ги смятам и гледам.
Интересното е, че нямам контракции, поне аз не усещам, но д-р Варгалева ми каза да пия магнезии, за всеки случай.

# 482
здравейте и от мен маменца   bouquet чак сега се включвам, защото съм нова в сайта. поздравления за хубавите теми. И успех на всички бъдещи мами, включително и на мен  Mr. Green Laughing и на финала здрави и хубави бебчета Two Hearts  ylinfant smile3504 lovekiss и моето бебче засега се вижда момиченце Heart Eyes

# 483
И аз очаквам 100% потвърждение за пола на бебето - на този етап имаме гаранция за момиче, НО нищо не се знае!  Mr. Green

Някой има ли впечатления за количка BEXA?  Rolling Eyes
Днес видях една мама с такава количка и ми направи впечатление, но успях да прочета само BEXA, може да е имало и друг надпис.

позаинтересовах се за тези колички, не са лоши и не са много скъпи, ео виж;
http://www.bebe-best.com/bexa-b4x-kolitchka-tsvjat-coffee-tchanta-p-37968.html

# 484
  • София
Добро утро!
Най-накрая се присъединих към групата във ФБ и... ужас, как ще ви науча коя коя е Crazy Laughing

Тази количка ВЕХА не изглежда зле, но за мен лично може би идва малко тежичка - 9 кг. е само рамката. Не че моята е от най-леките, та затова вече гледам много и килограмите на количките...

# 485
Добро утро от мен, вече от работа.
Аз малко съм се притеснила, от сряда като съм тръгнала на работа, дали заради напрежението или повечето умора....и не усещам бебето. Снощи сякаш подритна леко вечерта, но не е така, както го усещах преди. Тази сутрин и една кофти болка имах, сякаш ме болят яйчниците.
Мисля да звъня след обед на моята лекарка и да видя къде е и да отида да ме погледне.

За дрехите ВУ, нямам предразсъдъци и хич не ме интересува кой ги е носил. А и предимно купувам нови неща, та от висене в гардероба на някоя мацка едва ли им има нещо. )))

# 486
Здравейте и добре дошли на новите мамчета  bouquet
Вчера неможах да ви пиша-имах ужасен ден-събудих се със страшно главоболие и кръвно 150 на 90.Цял ден лежах,после излизах,че имах спешна работа,а главата не минава и кръвното не пада-и така до вечерта ooooh!Звънях по докторите ми-увеличихме хапчетата на 1 цяло-просто не става с високо кръвно Sad
Никой не пише нищо за високо кръвно-само аз ли го вдигам на този етап???

# 487
ася20, провериха ли ти щитовидната жлеза? Понякога проблемите с кръвното идват от там.. Да минава скоро, че си е опасно!  Hug

Mirama, може би наистина си преуморена, пък и като вършиш нещо постоянно, нормално да не обръщаш внимание на движенията на бебето Peace Почивай повече като ти се отдаде възможност..

За дрехите - не съм си купувала втора употреба, сега с тези енергии съвсем ме отказахте  Rolling Eyes  Обаче не съм съгласна, че всички модели за бременни са грозни  Naughty Има доста приятни дрешки, но наистина цените са височки. То пък в днешно време кое ли е евтино?
.. и сега като се замисля на H&M цените ми се виждат нормални, а и моделите не са лоши..

# 488
ася20, аз съм с нормално към ниско кръвно и за съжаление не мога да помогна.
Следи нещата, защото високо кръвно при бременност може да стане опасно.

barbaletka, възможно е да е така, а и болките може да са защото спрях магрерича, но днес сутринта пак взех едно хапче и ще си го пия. Мислех, че вече нямам нужда, но явно не е така.

Днес поне съм до обяд на работа, но после пак ме чака един куп друга. )

И аз вече броя дните до ФМ, остават 10дни. )))) Да видим най-накрая пола, че да се успокоя.

# 489
Аз съм с нормално кръвно, нямам какво да кажа по въпроса.
Принцесата я усещам рядко, предимно вечер, когато легна.
Събирам оферти за цветни имена за момичета/да имат  имен ден на Цветница/.
Домакинската работа ме зове.

# 490
ей милички аз в понеделник съм на ФМ.моите бебки ритат активно,снощи съм си легнала и наблюдавам коремчето и се вижда дори. Hug

# 491
Здравейте и добре дошли на новите мамчета  bouquet
Вчера неможах да ви пиша-имах ужасен ден-събудих се със страшно главоболие и кръвно 150 на 90.Цял ден лежах,после излизах,че имах спешна работа,а главата не минава и кръвното не пада-и така до вечерта ooooh!Звънях по докторите ми-увеличихме хапчетата на 1 цяло-просто не става с високо кръвно Sad
Никой не пише нищо за високо кръвно-само аз ли го вдигам на този етап???
Аз предния път бях с високо кръвно и пиех Дупегит-наложи се и секцио заради това.Сега съм с нормално,но мисля че е вследствие на 90 дневната диета-карах я лятото преди за разбера за бебо-от нея пада кръвното.И сега гледам да се храня пак разделно,до колкото е възможно.Може и ти да опиташ с някакъв вид разделно хранене,което да ти свали кръвното,консултирай се с док.

# 492
привет и от мен, от работа не ми остава време да пиша, само мина някой път да попрочета Wink
браво на щастливките, които са разбрали вече пола на децата  Hug

за мамите от София и дрешки - специално за бременски дънки има един магазин от пл.Македония в посока Руски паметник вдясно по средата някъде се пада, за бебешки дрехи и за бременни. оттам си купих дънки с пупа, после може да се махне пупата и стават такива с ниска талия. (намалени са и като цена са около 35-45 лв.) има и вталени.
иначе и аз предпочитам обикновени дрехи да си взимам, честно, ако имах време бих си ушила, че тия за бременни дрехи са толкова ужасни.
скоро ходих на един коктейл, ами бях с обикновена права копринена рокля с тънки презрамки.
важното е дрехите да са удобни, да не стягат на коремчето и сега зимата да са топли на кръста, няма значение кой откъде ги купува.

не знам дали писах, ние чакаме момченце, още на първата ФМ след 12 седмица се видя. С миналата бременност, да си призная, до последно имах чуденки, защото всеки път малката се криеше, въртеше, не показваше, веднъж за сек. се видя и док, предположи, че е момиченце Wink така и стана. Но в момента на раждането преди да ми я дадат да я цункам попитах: докторе, какво е и той ми каза - момиче Simple Smile бях си подбрала име за момиче и за момче, но имах усещането за момиче и така си я наричахме в коремчето още  Heart Eyes
до последно не бяхме сигурни. Така че живи и здрави, ако се крият бебоците, няма нищо и в момента на изненада, няма смисъл док да ги дебне из корема.
сега обаче бебо беше застанало много добре и дори аз видях пола Wink

живи и здрави да са всички и ние, мамчетата за лека бременност.

за високото кръвно мога да препоръчам по една скилидка чесън вечер.
аз нямам такова, моето е нормално и сега малко по-ниско, което е нормал от засиленото кръвообращение.
но миналия месец като се бях ядосала на работа ми беше няколко дни 130/75. което не ми се беше случавало нивга.
така че спокойствието е много важно.
аз си го меря и вкъщии ако това е успокоение, може да си вземете апарат и да го мерите периодично вкъщи, ако нещо ви притеснява - на док.

иначе много болни около мен на работа, чак - страх.

за цветни имена - Калина, Кая, Роза, Невена, Далия, Лилия, Елица, Диляна, Цветомира, Цветослава, Аглика... това ми идва на примависта, които харесвам.
п.п. аз като избирах и избирам имена се водя по нумерологията (всеки луд с номера си) и кое е числото на името заедно с фамилията, да звучи мелодично някак, хармонично.

# 493
Ани, вероятно си права, аз за пералнята го казах на шега - не съм мислила по въпроса точно как да действам (светената вода си стои, докато някой не я изпие по погрешка  Joy).
Аз съм се настроила за девойка - такова ми е вътрешното усещане от самото начало, отделно мъжът ми я беше сънувал, важат за мен всичка бибини деветини за носенето на момичета, втори път казаха, че е девойка на прегледите, така че не мисля да се съмнявам  Heart Eyes
За кръвното моето е ниско - вчера ми го мериха, но не казаха как е, предполагам ниско към нормално, иначе щяха да кажат - движи се 90 - 100 горна граница на 50 - 60, аз съм така цял живот, може в по-късна бременност да се вдигне.
Jos, и аз проверявам всички имена номерологично, въпреки че не съм особен спец - може да се посъветвам с някой разбиращ или най-добре ще питам бебето като поотрасне кое си харесва.
Докторката каза, че сигурно няма да го усещам още 2 седмици, но защо не е уточнявала, не съм питала къде е плацентата и прочие, ако имаше нещо, щеше да каже.

# 494
jos, Alexiana, и аз проверявам и смятам имената номерологично. Голяма мъка ми е сега. Презимето и фамилията за мома при нас дават 3, т.е. 3+3=6. Проблемът е какво име да избера за лично. Калина ми харесва, но пак е 3, и като се събере с 6=9, а девет не ми допада, прекалени емоции, излишни нерви, желание за налагане/ моите три имена дават 9 Sunglasses/
Ралица дава 9, като лично име, отпада....
дайте да обменим опит, как смятате и избирате вие имената?
А избирате ли датата/ ако ще сте секцио/ номерологично? Защото аз искам и номерологично и астрологично да ги съчетая........и става......много, много сложно......почти нищо не харесвам. Баткото е решил, че на 20.04 ще се ражда бебето/ това беше неговата първоначално избрана дата от астролог и номеролог, но нали се наложи по-рано раждане, заради проблема/

Общи условия

Активация на акаунт