Отговори
# 495
Аз пък харесвам 9-ките - в един сайт съм чела тълкувание за 9-ката и ми харесва.
Името, което съм избрала - дори 2 от имената и двете с фамилията правят 9, което за мен си значи, че това трябва да е числото. Моето число на живота е 9 и ми допада.
Дай някой линк съм сайт с тълкувания кое число какво е.

Тълкуване на числото на името
Име и фамилия:
Вашето Число на името е: 9
Тази вибрация символизира безкористност, наивност, откритост.
Ако вашето име е с вибрация 9, вие сте способни да се отдадете напълно на една висока цел, която сте си поставили. Жизненото ви призвание е да бъдете духовни лидери, опора и подкрепа за онези, които не са в състояние сами да противостоят на ударите на съдбата. Тези, за които число на името е станала „девятката”, винаги се притичат на помощ при първото повикване. Не бива да искате за себе си повече от това, което ви се полага, и да изисквате от другите неща, на които те не са способни. След като се избавите от горделивостта, егоизма, самочувствието и високомерието си и се научите да признавате достойнството и правата на другите хора, вие наистина ще постигнете много в живота. Ще се ползвате със заслужен авторитет, но след като станете общопризнати лидери, трябва да се ръководите от справедливостта и да не отстъпвате от провъзгласените си идеи. Не бива да ставате дребнави, да прибягвате към непочтени действия или несвойствено за вас поведение, за да не загубите предаността и уважението, които сте си извоювали.

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 10:57 от Alexiana

# 496
момичета, много ми е интересна темата за номерологията на имената и датата на раждане  Laughing може ли да помоля на лични някоя от вас, която разбира да ми пресметне  Praynig

# 497
  • Варна
 newsm44 Снощи със сигурност усетих бебчо
Аз от няколко дни имам съмнения, но снощи като хапнах (чудна вечеря сготвена от милото) и като си полегнах получих две отчетливи побутвания много ниско долу:)
През 1-2 минути бяха на едно и също място, много странно чувство:)

Ние още сме във вихъра на обзавеждане на апартамента, днес сутринта избирахме дамаска за дивана и за налакътниците взехме бледо бежова кожа на едни релефни цветни орнаменти. Мъжо вика - идеално за оцветяване  Joy Joy Joy
Да сме живи и здрави ще ги сменяме, ако наистина се окажат поле за творческа изява

# 498
 И аз усетих моята госпожица онзи ден  Heart Eyes ММ говореше на коремчето и тя направо подскочи  Crazy Не знам дали има някаква връзка, чела съм, че започват да чуват след 20 г.с.

# 499
Благодаря за отговорите,а щитовидната жлеза не съм я проверявала-ще имам впредвид-благодаря ти barbaletka.

# 500
момичета, много ми е интересна темата за номерологията на имената и датата на раждане  Laughing може ли да помоля на лични някоя от вас, която разбира да ми пресметне  Praynig
принципно няма проблем, но личното ми мнение е, че е голяма отговорност.
За 9 го знам от номероложката, с която коментирах при избора на дата на синковеца, тя не го харесваше, например като жизнен път, или число на първият цикъл от живота....за това и за име гледам да го избегна. Аз не използвам нета, а имам книги, от там чета...номерологичта на Алена/там са дадени тези цикли на живота/ и още няколко други книжлета имам.
1-сила, индивидуализъм, водачество, желание за налагане, егоизъм, лидерство. При първи цикъл от живота, търсене на пътя, и не е желателно да се сключва брак до определена възраст.
2-толерантни, сътрудничество, работят в екип, но и стават зависими от другите, понякога могат да загубят индивидуалност, добрички, хрисими;
3-комуникация, успех, сътрудничество,
4-работа, труд, дисциплина, нищо не се постига без усилия
5-пътувания, повърхностност, комуникация, любов, игривост, може и несериозност/ казвали са ми, че не е добра за първи цикъл от живота, защото носители и не са сериозни/
6-любов, желание да даваш, помагаш, сътрудничество, служене на другите
7-духовност, мъдрост, уроците на живота, понякога самота
8-пари, материална сигурност, успех,
9-емоции, сила, крайности, край на нещо, за да се постави началото на ново/приятелства, работа, любов..../

# 501
а как се изчислява  newsm78

# 502
Мами, това с нагласянето на раждането не ме радва. Детето вече е изградена личност в корема ви, и когато те реши да излез навън, то си определя.
Ето една статия думи на Петър Дънов за бременността, росителите и детето.
http://amala-energy.blogspot.com/2009/06/blog-post.html

Ако някой има свободно време и няма против дъновизма, нека я прочете. Хубав ден!
Аз ще шия пердета днес. Whistling

# 503
ето един линк за смятане на числото на името (заедно с фамилията):
http://www.chudesa.net/p3898/
 че и аз от нета не чета, но намерих тук обяснение горе-долу.
подреждаш в една редица числата от 1 до 9 и под тях, започвайки от 1 редиш в редица буквите от нашата азбука до края. така например В е под 3, И е под 9 и тн. и после събираш до едноцифрено число, 11 или 22. И тълкуването е според нумерологията...
 Embarassedаз се съветвах с това дори и като си сменях фамилията при брака, както обясних, всеки луд с нещо си Wink

Ани, за имената защо не опиташ с нещо по-кратко 6+ Лиа (1), Лия (3), Леа (7), Каля (6) ..
а чак пък за нагаждането и на датата... ми то когато му дойде времето или когато каже док, ако е секцио, въпреки че и тогава бебо може по-рано да тръгне и секциото да се измести... Wink

# 504
Неправилно се позовават - това са думи не на Петър Дънов, а на неговия ученик Михаил Иванов - аз имам неговата книжка за пренатално възпитание.
Числото 9 не е за всеки, но мисля, че за правилния човек е много положително.

# 505
аз съм в 18 седмица и не съм усетила бебчето ми, нито един път  Sad Sad не трябваше ли вече да е почнало да ме ритка  Sad Tired newsm78

# 506
спокойно, ще го усетиш  Heart Eyes нямаш търпение със сигурност, и аз вече нямам въпреки че съм в 15та седмица, а сега като се върнах назад в бележките си, в 17-18та седмица съм усетила ритничета направо, а в 15та нещо като пърхането, клокочене едно такова глухо, ама кой да знае, че е бебо Simple Smile
само ще се обади бебо, някои са по-активни вечер като легнеш да спиш  Laughing

# 507
Не мисля, че изобщо е притеснително, че не се усеща бебе в 18та седмица, до 20-та дават, че трябва да се усети. Нежни са нешите бебенца, не искат с грубост да подхождат. Аз като я гледах как сладко си сгъва кречетата, ръчичките, как се протяга кротко - лекарката каза, че доста и добре се движи, просто нежно подхожда  Laughing
Снощи си помислих, че усещам нещо, ама май по-скоро ми се иска  Laughing

# 508
Мами, това с нагласянето на раждането не ме радва. Детето вече е изградена личност в корема ви, и когато те реши да излез навън, то си определя.
Ето една статия думи на Петър Дънов за бременността, росителите и детето.
http://amala-energy.blogspot.com/2009/06/blog-post.html

Ако някой има свободно време и няма против дъновизма, нека я прочете. Хубав ден!
Аз ще шия пердета днес. Whistling
Аз си имам моя теория относно т.н. нагласено раждане/секцио, но сега нямам време да пиша, по-късно ще я споделя. Против Дъновизма нямам против, но съм срещала доста неприятни негови последователи....и чуя ли дъновизъм и да ме няма, на времето и на паневритмия съм ходила.
Да, 9 не е за всеки.
Харесвам кратките имена, аз съм с такова, истинското ми име си е Ани, но нали мислех да е с Цветно име, защото ще е близо до Цветница раждането, баткото е също април роден и е с цветно име. Да няма за батко има РД и ИД, за мен само РД Wink
От номероложката  знам, че повечето гласни, дават повече сила на името. Желателно е, съгласните да не превишават гласните, или да са наравно.

# 509
до 20-та, ама тука гледам мамчета пишат, че са ги усетили още в 16-та  Rolling Eyes и аз голямата паника веднага се шашкам че нещо има  Embarassed  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт