Отговори
# 510
  • Варна
до 20-та, ама тука гледам мамчета пишат, че са ги усетили още в 16-та  Rolling Eyes и аз голямата паника веднага се шашкам че нещо има  Embarassed  bouquet

Аз съм вече в 20-та и нищичко не съм усетила. А бебка си е жива и здрава Simple Smile миналата седмица я видяхме! Така, че гледам да не се шашкам и си чакам ...

# 511
Ани, а срещала ли си нещо по отношение на двойно първо име, че ми се върти и такъв вариант...

# 512
И аз вече броя дните до ФМ, остават 10дни. ))))
Оххх аз от два месеца чакам ФМ.  Laughing
Дори таткото няма търпение, за жалост няма да може да дойде с мен, защото ще е на работа, НО му казах, че ще ми дадат диск и много му се иска да го види.  Heart Eyes

ИМАМ ВЪПРОС....
- когато сърчицето на майката започне да бие много бързо и силно.... това как влие на бебето? Rolling Eyes

Питам, защото вечерта като се излегнах на леглото (бебка беше ритала през деня, но преди да легна се беше укротила) и започна веднага да рита, беше доста активна!
Почувствах се ужасно, защото си мисля, че и нейното сърчице започва да бие много бързо като моето...... направо си ми е гузно.  Cry
Добре, че действах бързо и се гушнах при мъжа ми, направо му се лепнах и се успокоих, бебка също се укроти.  Heart Eyes
Не знам какво бих правила без мъжа ми, наистина като е до мен и ми е толкова спокойно, определено ми помага, за да не се напрягам.  Heart Eyes

# 513
Аз не харесвам особено двойни имена, да не говорим, че хората почти винаги си използват само едното. Та винаги съм се чудела защо изобщо ги кръщават така.

maminka23, не мисля че нещо му има на бебето от по-учестен пулс на майката.

Аз си приключих обучението, страхотна беше аудиторията, много приятни хора.
Днес ме изненадаха с огромна кошница с цветя, страшно мило ми стана и много се развълнувах. )
Скоро не се беше случвало да се сети някой да го направи.

# 514
maminka23, не мисля че нещо му има на бебето от по-учестен пулс на майката.
Надявам се, че е така.  Hug

А относно двойните имена....... оставам с впечатлението, че много се харесва Анна-Мария, дори майка ми ми предложи да избера това име за бебка, но веднага я отрязах.  Laughing
На мен не ми допадат две имена в едно.  Peace

# 515
може ли някой да ми каже, 18-та седмица на кой месец отговаря, че хич ме няма в тези седмици и месеци  Crazy newsm12 smile3538 smile3547 lovekiss

# 516
може ли някой да ми каже, 18-та седмица на кой месец отговаря, че хич ме няма в тези седмици и месеци
Първата седмица от 5-ти календарен месец.  Peace

# 517
значи съм в 5-ти месец  Mr. Green е аз тогава какво смятам, че сега на 13.11 ще вляза в 4-тия  Mr. Green ooooh! ужасссс  ooooh! Laughing

# 518
Здравейте мами,

ние не можем да се отървем от тези вируси, настинки и т.н. Само се въртим. Сега пак аз съм наред, личната се съмнява за бактериална хрема, т.к. и малката имаше. Засега ще пробваме без АБ, но да видим.
А вие сте изписали толкова много, сега се връщам да чета...

Вчера между другото чух нещо, което ми се стори много странно. Че като имаш второ дете, нямаш право на майчински ако по-голямото ходи на ясла или градина. Звучи ми абсурдно, но от къде да знам. Чували ли сте нещо такова?

# 519
anka_i, няма такова нещо, първата година си получаваш майчинство спрямо дохода ти за 2г. назад.

# 520
Аз пък тези дни си взех ето това палтенце: http://www.kensol.eu/index.php?cmd=collection_detail&coll_id=814
Много трудно намерих разкроен модел, но мн ми харесва и мисля да си го нося и след това
Мисля вече да приключвам с пазаруването на бременни дрехи и да започна да правя списъци за бебчо.
Освен палтото съм се подсигурила с: дънки и панталон за бременни, като и майка ми ми преправи един мой с парче, да стене за бременни, 2 туники и 2-3 клина... Приключвам с пазара за сега Simple Smile

# 521
http://-spam070-/2011/09/22/%d1%87%d0%b5%d1%82%d0%b2%d1%8a%d1%80 … 1%82%d1%82%d0%b0/ ето една интересна статия за бременността месец по месец (калкулатора за определяне на пола на сайта се слави като мн точен  Wink ) шАВАРчЕ аз се интересувам от дъновизъм и статията е наистина мн хубава !! И нумерологията ми е интересна но не бих изчислявала дати,имена и т.н. съдбата си знае работата !  Laughing Аз пък днес си направих подробен списък  за всичко за бебето и мен след раждането ,изчислих и колко пари горе долу ще ни трябват,живот и здраве като разберем пола (надявам се мн на ФМ в 19 г.с. да се види  Praynig ) и след Нова година започваме с пазаруването !! ЛЕК И УСПЕшЕН ДЕН !   bouquet

# 522
Аз списъци не съм правила, горе-долу знам какво още ми трябва, но те са вече дреболии, които ще купувам към края.
Ще се подготвя обаче с нещата за болницата януари месец, че ако тръгна пак да раждам по-рано, да не тръгна с една нощница и чехли само. ))))

Надявам се и аз да видим пола на ФМто, за да знам дали да купувам още някакви дрехи, или това е достатъчно. А и трябва да си извадя чувалите от щерката и да видя какво ще ползвам. ))

# 523
# 524
http://---reklamen-spam---/2011/09/22/%d1%87%d0%b5%d1%82%d0%b2%d … 1%82%d1%82%d0%b0/ ето една интересна статия за бременността месец по месец (калкулатора за определяне на пола на сайта се слави като мн точен  Wink ) шАВАРчЕ аз се интересувам от дъновизъм и статията е наистина мн хубава !! И нумерологията ми е интересна но не бих изчислявала дати,имена и т.н. съдбата си знае работата !  Laughing Аз пък днес си направих подробен списък  за всичко за бебето и мен след раждането ,изчислих и колко пари горе долу ще ни трябват,живот и здраве като разберем пола (надявам се мн на ФМ в 19 г.с. да се види  Praynig ) и след Нова година започваме с пазаруването !! ЛЕК И УСПЕшЕН ДЕН !   bouquet

на мен не ми го отваря  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт