Отговори
# 525
  • София
може ли някой да ми каже, 18-та седмица на кой месец отговаря, че хич ме няма в тези седмици и месеци  Crazy newsm12 smile3538 smile3547 lovekiss

Виж на 1 страница има седмиците и на кой календарен месец отговарят...според мен така ще ти се изяснят нещата. И аз бях така в началото..хахаха даже бях започнала да си ги следя по лунния календар ама по едно време се усетих и спрях ( тъй като там са 10 месеца, а не както са по календар 9 месеца ).

# 526

Виж на 1 страница има седмиците и на кой календарен месец отговарят...според мен така ще ти се изяснят нещата. И аз бях така в началото..хахаха даже бях започнала да си ги следя по лунния календар ама по едно време се усетих и спрях ( тъй като там са 10 месеца, а не както са по календар 9 месеца ).
[/quote]

гледах и там, показва че съм в 5-ти месец, а от 13.07 до 13.11 идват 4 месеца Whistling newsm78 newsm78 нищо не разбирам  newsm12

# 527
aisynkata, датата на термина ти е датата на която да родиш и крайната дата за 9ти месец. Тоест ти влизаш в 9ти месец на 13ти март примерно, ако за 13ти април ти е термина. )

# 528
http://-spam070-/ това е сайта там в статии има такава тема за бременността месец по месец ,нз защо не се отваря  newsm78

# 529
оф защо ми излиза рекламен спам !?  отказвам сее

# 530
оф защо ми излиза рекламен спам !?  отказвам сее

напиши името на сайта, без да копираш линк  newsm78

# 531
  • София

гледах и там, показва че съм в 5-ти месец, а от 13.07 до 13.11 идват 4 месеца Whistling newsm78 newsm78 нищо не разбирам  newsm12

Днес си влезнала в 5 месец. Значи на 9.12 ще влезнеш в 6 месец, на 9.01 - 7 месец, 9.02 - 8 месец, 9.03 - 9 месец.... и може би 9.04 - термин.

# 532
да ясно, а който ме пита в кой месец съм, аз отговарях, на 3 и половина, на колко си, аз пак на 3 и половина, а то аз вече съм била в 4-ти, че даже и вече 5-ти. Значи представете си какво съм смятала  ooooh! ooooh! ooooh!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 533
babysling-bg . com a tam v statii

# 534
  • София
да ясно, а който ме пита в кой месец съм, аз отговарях, на 3 и половина, на колко си, аз пак на 3 и половина, а то аз вече съм била в 4-ти, че даже и вече 5-ти. Значи представете си какво съм смятала  ooooh! ooooh! ooooh!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Няма проблем. Малко по малко ще свикнеш и ще се ориентираш в кой месец кога влизаш.

# 535
Така вече се получи, мерси.  Hug

Не се сдържам и ще дам цитат относно 5-тия месец:

"Когато спи леко е достатъчно само едно потупване по корема ви, за да се стресне. Периодите на сън и бодърстване на бебето не съвпадат с тези на майката. Това обяснява защо можете да бъдете събудена посред нощ от вашето бебе. Точно тогава, то е решило да будува и се върти и подскача в корема ви. Погалете лекичко корема си. Ще се успокои, а вие може би ще успеете да заспите отново."  

МНОГО МНОГО МИЛО МИ СТАНА! Heart Eyes

# 536
  • София

"Когато спи леко е достатъчно само едно потупване по корема ви, за да се стресне. Периодите на сън и бодърстване на бебето не съвпадат с тези на майката. Това обяснява защо можете да бъдете събудена посред нощ от вашето бебе. Точно тогава, то е решило да будува и се върти и подскача в корема ви. Погалете лекичко корема си. Ще се успокои, а вие може би ще успеете да заспите отново." 

Много е сладкооо.....и на мен ми стана много мило. За сега нашата принцеска не ме събужда посред нощ...ама има време докато и това започне да става.

# 537
Против двойните имена съм. Знам от номероложката, че дават двойнственост и обърканост на носещите ги хора. Не са за предпочитане.
Името на човек е много важно. Какви вибрации ще излъчва,  с каква енергия ще влияе на околните..... Едно име може да помогне или напротив да усложни живота на човек, за това ви съветвам сериозно да подходите.

# 538
Така вече се получи, мерси.  Hug

да и на мен, '' Погалете лекичко корема си. Ще се успокои''  чак ми се насълзиха очите на това изречение.  Heart Eyes txtloves  ylinfant

# 539
  • Sofia, Bulgaria
http://problem.framar.bg/%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0 … %D1%86%D0%B8.html

на мен този сайт ми помага с седмиците и в кои месец навлизам.
бих казала че ме ориентира доста добре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт