Отговори
# 75

Функцията на кокосовото масло,е че е  100% чиста мазнина, както студенопресования зехтин, съдържа множество полезни състави, препоръчва се за всичко, ядене, мазане, маски за коса, каквото искате. Мирише хубаво
Peace
Ако го търсите не от биомагазин, гледайте да е студенопресовано.
Макар че аз не се сещам да съм виждала по веригите супермаркети, но може и да има Thinking

# 76
smile3558
Анум, Алекс желая ви бързо изписване!

Аз чак миналата седмица прочетох, че на маслото на икаров пише след 4тия месец да се ползва  Shocked Е, не че мисля, че можа да навреди с тези съставки, но не бях прочела. В аптеката питах става ли за бременни и ми казаха, че става, без да уточняват. Е, аз не че съм се мазала кой знае колко, но ще трябва защото и новия сутиен, който си купих, вече ми е малък.
Другият четвъртък съм на втора фетална морфология, дано потвърдят пола, но ние и така сме убедени, че е това, което казаха  Laughing

Вчера купихме някаква огромна прахосмукачка с воден филтър, заради косматия звер вкъщи - ще видим дали ще е много трудно с нея, защото си е тежичка и по-обемна от старата.

П.С. Трябва да си се пазим, зълва ми от 6тия до 9тия месец беше на легло, заради глупост. В шестия месец тръгнала да затваря компоти... Получи много силни контракции, замалко щеше да роди, просто божа работа беше, че изкара до 9тия месец. Един месец в болница и после само на легло. Освен това казаха, че причина може да е и ниският хемоглобин - така че качествена храна и следене.

# 77
Alexiana и аз скоро купих прахосмукачка с воден филтър, защото имаме котка. Zelmer aquario. Вашата каква е? Наистина много тежка и шумна. Вчера за пръв път изчистих цялата къща и корема ме заболя, та не смеех цял ден да стана от дивана. Като се разчистя и ме хващат лудите...

Днес времето е супер момичета, хайде навън!

# 78
Ох, изобщо не ме зарадва   Laughing Направо ме изплаши, а мъжът ми викаше перяща да вземем - е то такова двупотопно чувовище, айде няма нужда. Освен ако ми е неудобна, той ще чисти с нея - въпреки че това е единственото нещо, което не прави вкъщи, защото мрази шума на прахосмукачката - дори ни ме дава да чистя, като е вкъщи.
Зелмер, не помня каква - имаше нещо с Аква в името, може и същата да е.

# 79
Ще свикнеш. Аз първия път като я пуснах направо се стресирах, че съм се прецакала. Все още не съм ползвала водния филтър, нали има един контейнер и със стандартна торба. Тоя филтър си е цяло висше образование да го измиеш после... Само внимавай да не я вдигаш и не си давай много зор.

# 80
Ето този громник http://www.densi.bg/index.php?menu=3&div=%C4%F0%E5%E1%ED%E8% … uct_id=1100018183
Дано поне чисти хубаво.. Заради бебето се навихме, иначе ги гледаме от една година и повече.

# 81
 здравейте, и нашата прахосмукачка-звер е от този сайт :

http://www.densi.bg/index.php?menu=3&div=%C4%F0%E5%E1%ED%E8% … uct_id=1100018181

много сме доволни за сега поне, обаче мъжо чисти с нея  Simple Smile
ох, и аз ще се боря с гадните гъби пак - да видим какво ще изпише лекаря че ми писнаха вече.. Sad
а за бебо - добре сме, не го усещам още да мърда много много..след 20-та седмица ще ходя да видят за пола  Grinning
айде приятен ден от мен!

# 82
Казвам ви за тези гъби съм се борила години наред, ходила съм при най-различни доктори, на частно, на държавно, какво ли не съм пробвала. Първо и най-важно е , че гъбичките са кожен проблем, не гинекологичен и АГ–тата нямат адекватни методи за лечение. Пробвайте с пробиотик, не се тормозете с тези глобули, от тях файда няма. Гъбичките така или иначе живеят в нас, просто когато се наруши баланса на бактериите ,които се борят с тях, те надделяват и започват да ни мъчат, затова трябва да се сдобием с полезни бактерии.

Айде до скоро! Отивам на разходка, че времето е супер!

# 83
Здравейте мили бъдещи мамчета, темата е разкошна, ще се радвам да разменяме опит Simple Smile

# 84
Момичета не съм писала отдавна! Възпали ми се седалищен нерв и получих контракции и съм на легло. Другата сряда съм в болницата за серклаж.

Мирама теб те изписах на другия ден. нали? Проблема е такъв , че сме взели билети за Камбао в Пловдив , на следващия ден и май,май ще го пропусна. След колко време се чувстваше добре в седнало положение.

Прегръдки от мен!

# 85
здравейте момичета искам да ви попитам дали вече усещате бебчетата, аз съм в 16г.с., първа бременност ми е и не знам какво е чувството и кога е нормално вече да се усеща?

# 86
привет на всички, прескачам от време-навреме да прочета, априлки-май, че терминът ми е определен или края на април или началото на май, предполагам следващият преглед ще определи по-точно Wink и не съм писала досега.
леко бременеене на всички и здрави бебчета!  Hug

Mira, може да започнете да усещате лекото пърхане в корема си вече Simple Smile но да го бъркате с червата, да се чудите какво е, по-натам със сигурност ще знаете кога е бебо Simple Smile
зависи и каква е плацентата. не го мислете толкова сега Simple Smile с миналата бременност усетих наистина към17-18та седмица, преди това не бях сигурна какво пльока, но не може да се сбърка Heart Eyes
прекрасно чуство е, вече можете да му говорите, да го галите, да му четете, бебо чува и може да реагира, така че да го усетите.

# 87
Това наистина е най-хубавата тема от досегашните. Браво!

При мен новини няма освен, че коремчето вече мнооого стърчи. Днес ме пуснаха на опашката в Кадастъра (там обиконовено има поне 20 души, и се чака като минимум 2 часа). Но влязох веднага!! Хората бяха много мили и загрижени. Дано все така е да е.

Бебчо пърха основно вечер и после по малките часове на нощта - дано не му става навик, че обичам да си поспивам нощем. Пък и каката като ме събуди 2-3 пъти за мляко или гушкане - хич не ми се мисли какво ме чака.

Другата седмица в сряда съм на ЖК за поредния болничен, та се надявм да зърна малчо поне за малко.

# 88
г-жа Анна, на 3тия ден ме изписаха.
Но да ти кажа, дори на 4тия не се чувствах чак толкова добре, нищо че отидох на работа.
Не можеш да стоиш много време права, седнала също не е особено добре, освен ако стола не е удобен (от този тип за компютри дето са).
Честно казано, въпреки че нямах никакви оплаквания, не ти препоръчвам на другия ден да хукнеш на някакво мероприятие. А и вероятно няма да те пуснат, защото се бият инжекции.

# 89
сега като прочетох сте обсъждали и козметика. според мен стриите са генетично предразположени, дали ще се мажеш или не няма особено значение за това.
да споделя, че след 6ти мес. започнах да се мажа с кремче, защото ми се опъваше кожата и ми беше некомфортно, с крем на Кокона, стрии не съм имала. много съм доволна от крема и пак с него ще се мажа живот и здраве.

Общи условия

Активация на акаунт