Отговори
# 120
С коремния по-трудно се "хваща" бебето. Ако се е завъртяло с гръб, можеш и 5часа да откараш ако го чакаш да се обърне. )
Ще чакам ФМто, то се е видяло.

# 121
Момичета, след толкова време в клиниката, най-накрая ще ме изпишат  Simple Smile Направих бронхоспазми, вероятно алергия от медикаментите. Някой да има идея с какво мога да си правя инхалации/компреси или да пия, за да си успокоя дробовете ? Ехинацеята дали е позволена при бременност  newsm78

# 122
Трудничко беше, дупето беше много ниско и голямо въртене беше с ехографа. Накрая се мръдна малко и го хвана в поза.  Simple Smile

# 123
  • Sofia, Bulgaria
здравейте, аз съм с първа бременност и д-р Желева при която ходя ми каза че мога да разбера пола на бебето чак към края на 19-20 седмица любопитно ми е защо ми казва така при положени че чета и във предишните теми как знаят пола в 16 седмица. ако може някой да ме просветли ще му бъда много благодарна.

# 124
Rozita Petrova Rozita, бебето е с оформени полови белези още в 12г.с. Но, тогава е твърде минимална разликата, за да могат лекарите да я забележат на обикновен ехеграф.
Обикновено започва да става по-лесно към 15-16г.с. За това и доста казват, че предпочитат да гледат за пол към 18-20г.с. за да са сигурни.

# 125
  • Sofia, Bulgaria
Мирма благодаря за бързия отговор.

# 126
И мен ме оставиха за 20та седмица моите доктори за пол. Аз просто отидох на частно да ме гледат пак. Искат да се застраховат против грешки май. Няколко мами май бяха чули едно и после има казаха друго. Особенно момиченцата се бъркат повече.

# 127
На нас пола ни го показаха вьв фемина на преглед още в 13 седмица, но там апаратурата е много добра.
Аз имам допьлнително осигуряване кьм Дал Бог и ми вьзстановяват разходите за всичко, което е извьн касата. Прегледа там беше 80лева за биохимичен скрининг.

# 128
Здравейте коремчета   Hug   
Бих искала да поканя всички мами , които не са на територията на България да се присъединят към нашия отбор на Бременни майки в чужбина      http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=668284.0
Лека и безпроблемна бременност с най-прекрасния финал от мен    bouquet

# 129
За кокосовото масло: на мен ми се топи в ръката, перфектно е. Взимам си го от амазон.

Мен от началото си ме гледат с обикновен коремен ехограф, всеки месец по веднъж, взимат ми 25лв.

Според определението на Бръм, явно имам контракции, малко се плаша. Случват се по 1-2 на ден за секунди. Забравих да питам днес лекаря.. newsm78 След 10-тина дни съм на консултация, така че...

# 130
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте,
чета всички теми колкото смогна, че много бързо пишете Simple Smile
За първата страница моля да ме добавите: Термин 29.04.2013г.,момче,  26г. 1-ва бременност, гр. София.

Добре дошла v3ss1 wavey За добавяне на 1-ва стр. се праща на ЛС, за да не пропусна някой. Няма как да следя всички страници...

Анум, бързо да се прибираш вкъщи! За другите неща защо не питаш някой от болницата? Нали още не са те изписали, лекарите най-добре ще знаят   bouquet

Rozita Petrova Rozita, тогава е най-сигурно, за това така ти е казала. Но има лекари, които казват на 100% и по-рано. Много е относително.
Аз също не знам пола, надявам се на 13.11 да се осъществи вече този дългоочакван преглед и да разберем и ние какви са ни гащите...

# 131
♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯) , те ще ми изпишат лекарство, но ми се иска и нещо билково, домашно, натурално Simple Smile

# 132
Хвърли един поглед в Гугъл Simple Smile Аз на няколко места мернах, че не е вредна ехинацеята за бременни. Бързо да се оправяш:)
v3ss1, добавена си  Peace

# 133
Анум, не мога да дам съвет за съжаление. Може би лайка, или някакви други билки.

Бебока определено се активизира по това време. И щерката и тя беше така, беше доста по-активна късно вечер, отколкото през деня.

# 134
  • Sofia, Bulgaria

Според определението на Бръм, явно имам контракции, малко се плаша. Случват се по 1-2 на ден за секунди. Забравих да питам днес лекаря.. newsm78 След 10-тина дни съм на консултация, така че...

Корема ти втвърдява ли се?

Общи условия

Активация на акаунт