Отговори
# 270
Здравейте!Аз не съм писала от старата тема,но тъй като сутринта бях на ехограф и разбрах чудесната новина че ще ставам мама на близнаци,реших да съобщя на всички ви.
Все още ходя ня работа и нямам възможност да следя всичко, бих искала да знам дали има и други мами бременни с близнаци и през какви изследвания са преминали!

Страхотна новина! Още близначета! Супер!  Grinning

# 271
Здравейте!Днес ми беше серклажа и в момента се вьзстановявам.За сега  се чувствам добре,а и условията в болницата са чудесни.Тькмо малко и да си почина от последните дни,че само брьмчах напред-назад.Утре се надявам да си ходя вкьщи,ако нямам проблеми.А бебо как бушува,не е истина Joy    P.S.Ааааа,да се похваля-вече имам мьж ха ха ха,то много хубаво било бе,бях забравила ха ха ха Joy

Бързо възстановяване и много да те глезят!

# 272
Здравейте!Аз не съм писала от старата тема,но тъй като сутринта бях на ехограф и разбрах чудесната новина че ще ставам мама на близнаци,реших да съобщя на всички ви.
Все още ходя ня работа и нямам възможност да следя всичко, бих искала да знам дали има и други мами бременни с близнаци и през какви изследвания са преминали!

ехаааа супер още една мами с мениииии ние сме близнашките мами.  bouquet  bouquet  bouquet

# 273
i_nikolova,честито, голяма радост ще да е с тази новина за близнетата

# 274
Олеее не мога да се сдържа и ще споделя.....
случайно попаднах на едно име ЛИНА, направо се влюбих в него.  Shocked

Означава нежност, светлина, малко ангелче, водопадHeart Eyes

Среща се в много държави и най-важното - и в арабския свят.

Как ви се струва?
На галено може да се казва ЛИ, ЛИН или ИНА.   Joy

# 275
Хубаво е, много нежно  Hug

# 276
Еовин, мерси, че сподели мнение.  Hug
Все си мисля, че е най-добре да изчакам да гушна бебка и едва след това да избера име.  Mr. Green
Но не пречи да си подбирам, за да имам варианти......  Sunglasses

# 277
Като отворихте пак дума за имената....)
Майка ми снощи голям сън сънувала, та ми разказва. ) И в него ставало дума за име на новото бебе. ) Обаче, не поиска да ми каже какво е името, щяла съм после да се сърдя, че ми била повлияла и т.н. ) После като сме го кръстили щяла да ми каже. )
Викам и преди, и след да ми кажеш, все ще си виновна.  Laughing
Ама ще я ръчкам да каже името. )

# 278
  • София
Лина ми харесва и на мен, не знаех, че е арабско. Simple Smile Даже познавах една Лина... Аз нещо сигурно съм пропуснала, ти защо търсиш арабско име?

# 279
Лина ми харесва и на мен, не знаех, че е арабско. Simple Smile
Аз нещо сигурно съм пропуснала, ти защо търсиш арабско име?
И аз не знаех, че е арабско, но се оказва, че е. Както казах - означава нежност!  Heart Eyes
Ще видим дали мъжа ми ще остане очарован, а и след време може да си променя мнението.  Mr. Green
Арабските имена са много красиви!  Peace
Искам име, което не се среща често.

# 280
dghigova , Алекс, бързо възстановяване  Hug
Честито на Велина за близначетата   bouquet
Лина е прекрасно име  Heart Eyes Честно казано, макар че уча арабистика, не знаех, че се среща в Арабския свят   newsm78 Имам слабост към арабските имена- най- любимите ми са Елия/Ейлия и Анум, от там идва и ник-а ми Simple Smile Хубавото е, че винаги имат специални значения. Аз ако бях арабка, щях да се казвам Нур  Grinning
На моята принцеса съм й измислила име, а ако все пак се окаже принц ще му мислим  Grinning

# 281
maminka23, само защото арабските имена са красиви ли искаш такова?
Мислех, че бащата е с такъв произход и за това се търси.
Иначе, бих си помислила дали да кръстя точно така детето си ако ще живея в БГ.
Аз също ги харесвам, но много от тях си звучат по много типичен начин и околните не биха ги възприемали добре.
И мислех първоначално да кръщавам щерката с подобно име, но се отказах. А и таткото даде категоричен отпор по въпроса.

# 282
 И аз не бих си кръстила детето с типично арабско име, ако няма такава жилка. И тук в Русия поради редица конфликти има доста резервирано и предубедено отношение за жалост.
 Някои от имената им, повече мъжки ми звучат странно. Обаче има и безумно красиви и звучни.

# 283
Оффффф,с тези именааа....сьвсем ми е трудно...За момичета определено вьзможностите са далеч повече.Обмислям някои като-Александьр,Антоан,Симеон...Ако имате идеи с "А"или"С" давайте;)

# 284
Аз като гледам нещата отиват на Александър. Детето ще има и второ име и мъжо уж ме е оставил него аз да реша защото,въпреки че харесвам много Александър не ми беше първи избор. Но, вече започнах да си му говоря и да си наричам Алекс .  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт