Отговори
# 255
Ние преди пазарувахме в Пигис хаус, но го закриха.
Джъмбо, там няма голям избор на колички.
Искам да разгледам количките на живо, иначе ще я поръчам от нета.
Люлка съм харесала и знам от къде да я купя. Само ваничка ще трябва да потърся, но там също съм наясно какво искам.

# 256
преди малко ми дойдоха шишетата на Авент - комплект и още други неща
дето си поръчах от Айко
много се зарадвах, че всичко е дошло
утре съм на преглед и се надявам да видя пола
стискайте ми палци всичко да мине добре и да видим бебчо Hug

# 257
Момичета, откъде най-изгодно мога да си намеря възглавница за бременни и дали ще ми помогне за болки в кръста и опашката Hug Hug Hug

# 258
браво за добрите новини, много е мило като видиш бебчо как се върти насам-натам на монитора Wink
съгласна съм, че момиченцата по-трудно се определят и особено, ако се е завъртяла в някаква странна поза и се крие  Peace
за колички - бих посъветвала всички да видят количката на живо, ако могат, пък ако трябва да си я поръчат по нета - колко тежи, ако ще я сгъват понякога, могат ли да се справят сами, за пролетта, живот и здраве, си трябва да е кош, за да може бебо да лежи, най-добре първите месеци да е с лице към майката, т.е. към бутащия, за да може да контролира задавяне, хлъцване, отвиване при разходки, по-натам да може да се завърта с лице напред, за да може детето да гледа и да разглежда наоколо, когато ще може вече да седи, да има удобна чанта, ако ще ползвате нея и покривало, гуми, които да се чистят лесно от калта в дъждовете и тн Peace

и преди столчето за кола - задължително е кошчето за кола Simple Smile отначало не е полезно бебо да седи в столче, както и е по-добре да се вози с гръб към движението Simple Smile

за възглавниците или по-скоро болките в гърба мога да препочъчам половинките да ви правят масаж вечер на гърба и краката, а също така да спите на лявата страна като между краката слагате възглавница (аз съм си ушила такива и са с дунапрен само), мног опомагат при спането, ако нещо ти е некомфортно.

успех на всички, които са скоро на преглед!

# 259
Здравейте!Аз не съм писала от старата тема,но тъй като сутринта бях на ехограф и разбрах чудесната новина че ще ставам мама на близнаци,реших да съобщя на всички ви.
Все още ходя ня работа и нямам възможност да следя всичко, бих искала да знам дали има и други мами бременни с близнаци и през какви изследвания са преминали!

# 260
Здравейте!Днес ми беше серклажа и в момента се вьзстановявам.За сега  се чувствам добре,а и условията в болницата са чудесни.Тькмо малко и да си почина от последните дни,че само брьмчах напред-назад.Утре се надявам да си ходя вкьщи,ако нямам проблеми.А бебо как бушува,не е истина Joy    P.S.Ааааа,да се похваля-вече имам мьж ха ха ха,то много хубаво било бе,бях забравила ха ха ха Joy

# 261
  • София
˙·٠• АлЕкС •٠·˙ чудесно е че отново си си в къщи  Hug

dghigova бързо възстановяване Simple Smile

velinadin страхотна новина, вече колко ни станаха мамите с близнаци, 3-4 ?

На всички, които сте разбрали пола, честитооо, аз другия петък съм на ЖК, но там ехографа не е от най-добрит и май чак средата на декември ще разбера със сигурност какво е, когато имам час за ФМ в Фемина.

Хубав ден на всички   bouquet

# 262
  • София
Здравейте!Днес ми беше серклажа и в момента се вьзстановявам.За сега  се чувствам добре,а и условията в болницата са чудесни.Тькмо малко и да си почина от последните дни,че само брьмчах напред-назад.Утре се надявам да си ходя вкьщи,ако нямам проблеми.А бебо как бушува,не е истина Joy    P.S.Ааааа,да се похваля-вече имам мьж ха ха ха,то много хубаво било бе,бях забравила ха ха ха Joy

Бързо възстановяване и прибиране вкъщи. И честито за пола.

# 263
dghigova и от мен бързо възстановяване, честито за пола   bouquet

# 264
Благодаря момичета Wink Само да поясня,че имах предвид това,че мьжьт ми вече се прибра(беше в чужбина)А,че бебока е мьж,мьж е ))Абе само мьже около мен(имам си и още едно мьжле-мишле у дома) ))).       

# 265
И мойто бебче така бушуваше вечер Simple Smile Четох, че било нормално- когато майката е по-спокойна и почива, тогава се активизира бебето Simple Smile
Започнах да усещам бебка в 17г.с.,
определено е по-активна вечер - без значение дали съм легнала.. явно тогава се събужда (има по-различен режим от моя - аз спя, а тя е будна и обратното).  Laughing А да не ви казвам как се бунтува, когато таткото си сложи ръката върху коремчето - вече й е ясно коя е мама и кой е тати.  Mr. Green
Само да отбележа, че чувството не бих го описала като пърхане или нещо подобно... при мен буквално си бяха ритници.  Laughing Не може да се сбърка - на допир също се усеща.

Ох, мен хич не ме е хванала музата за подготовка за бебето.. дори и имена още не съм почнала да си харесвам..
Уффф, и аз още не съм се подготвила за бебето.  Embarassed Но с таткото решихме да отложим покупките за по-нататък, но от друга страна ще е адски напрегнато, ако оставим всичко за последния момент, а и зимата с големия корем да обикалям по магазини - май няма да е много добра идея.  Rolling Eyes

Относно имената - само аз мисля по този въпрос, от време на време подпитвам таткото и той си казва мнението, НО ако трябва да бъда честна - ако на него му хареса някое име, а на мен не - значи няма да изберем него.  Twisted Evil Решихме и да не го кръстим на никой, ще му измислим уникално име, което ще си е неговото.  Wink

Ще изчакам ФМ след две седмици, за да разберем на 101% пола на бебето и ще му мислим.  Joy

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 16:06 от maminka23

# 266
Здравейте, радвам се на добрите новини!!! Дано са е все така до Април месец, че и след това!

За количките определено е добре да се видят на живо, аз днес бях в един детски магазин по друг повод, но хвърли око на моите любими Jane,  и трябва да кажа, че тази която харесвах се оказа с огромна шаси, и надали ще влезе в моя багажник. Така, че първо ги вижте пипнете, а после поръчвайте!

На мен в сряда ми излиза БХС-то, и се готвя за резултатите...
Дрехите вече съвсем не ми стават, и се настройвам да обиколя магазините за втора употреба да си намеря един-два панталона, че сега съм с два чифта дънки.

Желая ви приятна вечер!!

# 267
Здравейте мами,
Аз всеки ден вече усещам бебо, днес е особено буен.  Heart Eyes Чуствам се страхотно като мърда.

За покупките, ще са занакрая, но си набелязвам всичко преварително.

Та повъпроса щях дапитам някоя мама смята ли да използва стъклени шишета, а не пластмаса. Tired newsm78?

# 268
  • Варна
Здравейте,

На който още е в болница  Hug да се прибира бързо вкъщи.
А на тези, които са се прибрали вече да си почивате и да ви глезят:)

На мен днес ми излезе интегрирания БХС риск

Втория показа 1: 2 600 риск за Даун, а общия интегриран е 1:1 400.

Май е добър резултата, като се има предвид, че средния за моята възраст е 1:790.
Мисля да си изчакам двете фетални в 19 г.с, едната при Балев, а другата в Майчин дом по платената ЖК и да реша. Ако им се види нещо съмнително направо амниоцентеза на следващия ден.

За покупките - въобще не сме почвали, даже и почти нищо не съм разгледала. Искам да се поуспокоя от тези резултати и да знам, че всичко ще е ок. Освен това в момента оправяме апартамента на мъжо - шпакловки, боядисване, ламинати, плочки... днес поръчахме всички мебели наведнъж Crazy и ще бъдат готови до месец.
Добре, че това поне ми се махна от главата, сега трябва да търсим уреди, осветителни тела,  щори (за съжаление прозорците са Velux и за тях освен оригинални други няма, а те са златни направо ooooh!). Ако някой знае хубав магазин за щори във Варна да сподели.

Живот и здраве всичко да е наред Коледа ще я караме там Simple Smile

# 269
Здравейте и от мен.
Някой на предна страница питаше за ФМ при доц. Димитрова.
Аз ходих преди 5г. при нея, сега пак съм си записала час при нея за 20ти октомври.
Доволна съм.

За количките, и двата пъти поръчах от нета без да съм ги виждала. ))))

За покупките, в общи линии съм готова почти с всичко, остават разни дреболии.

Общи условия

Активация на акаунт