Отговори
# 240
Момичета, много съм щастлива, след като ни казаха, че чакаме на 70% момче, ние въпреки моите надежди за момиче вече успяхме да се скараме за името и в петък ми казаха, че чакаме на 100% момиче и аз направо изригнах........ Никога не съм вярвала, че Бог така ще ми помогне след 5 години неуспешни опити и след първо инвитро при 1 върнато ембрионче, чудото стана и то е момиче, има ли нещо по–хубаво от това, не, няма!!!!! МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВА!!!!!

# 241
vitaivan, честито. )))

Не знам защо имам чувството, че лекарите на този етап в общи линии си играят на "тука има, тука нема". )))
С тази вероятности 50-60-70% за единия, или другия пол. Малко ми е смешно. )

# 242
vitaivan, Честито мила!Много се радвам за теб !Много е хубаво като сме така щастливи и съм сигурна ,че и бебчетата в нас усещат  Hug

# 243
За количките - мога да дам акъл да си харесате марка, и в интернет да намерите в кои магазини се предлага, най-вече кои са дистрибуторите и тогава да ходите да я гледате. В големите магазини има 3-4-5 марки колички с по 1-2-3 модела.. не е особено достатъчно Simple Smile
например мога да ви препоръчам сайт http://kasida.bg/ за да си харесвате количка и модел  Peace

аз нищо интересно, носа ме мъчи, кръста ме мъчи, мн работа.. въобще да идва по-скоро април  Praynig Crazy

# 244
аз днес ходих при моя доки,две момиченца са моите,по 17см,и около 200гр тежат.в понеделник съм на ФМ,и тогава ще знам повече неща. Hug Hug Hugднес ще излизам на пазарувки и полека лека да се подготвям,че доста неща ни трябват Peace

# 245
ЧЕСТИТО на мамите разбрали пола Simple Smile  Hug

# 246
Витаиван, честито!
Мирама, и аз много им се чудя на тези проценти... по-добре да си кажат, че работата още не е ясна и така, иначе само се настройват хората и после е кофти, особено ако са започнали с покупките

# 247
Аз от днес тръгнам на йога точно в студио Янтра, курс "Носещи живот". Аз като цяло се занимавам  повече от 7 години и дори да спра за 6 месеца или повече не губя форма много (последните 6 месеца правя само по малко йога вкъщи).
vitaivan, чудесна новина! И нашето бебе е много чакано - 4 - 5 години  Crazy
В четвъртък съм на втора ФМ, надявам се да потвърдят пола окончателно.

# 248
ками, какво ти казаха за киселините?

# 249
за киселините ми каза че нищо неможе да се направи,ами така ще е аз като гледам презполовихме се,а и при мен ще ги вадят бебоците по рано,някъде в средата или края на март.аз явно ще съм първата.

# 250
Здравейте и от мен.Тъкмо се връщам от ЖК-всичко е наред,качила съм 2.200 кг за един месец-ужас.
Записах си час за ФМ във Фемина при доц.Димитрова (05.12.12g)-много ми я похвалиха,но с предната бременност не успях да се уредя с час и ходих при Мазнейкова-голяма грешка.Някой до сега ходил ли е при Димитрова-има ли впечатления??

# 251
  • София
Здравейте момичета,

Вече както знаят някои от вас съм си вкъщи ( от вчера на обяд ). Още не мога да се наспя като хората, но поне снощи съм заспала като пън и не съм мръднала до сутринта. Към 12 ч. отивам да си взема епикризата и болничния  Simple Smile и после мисля малко да се поразходим с моя приятел, че направо откачам като седя вътре. А в болницата направо се поболях като не можех дори да излезна до долу в градината. Радвам се че вече всички сме Ок и сме си вкъщи.
Утре съм на преглед при мойта гинеколожка да види как съм и да решим дали ще продължавам да си пия Магнерича 3х2 или ще го намалим. Да видим и как е бебето и този път вече да ми каже със сигурност дали е  stork-girl или ще се окаже  stork-boy
За сега след тези премеждия решихме да изчакаме с покупките на каквото и да било, а и аз наистина доста се поизплаших и се отказах и аз да гледам каквото и да било....просто искам да се успокоя. Да знам, че всичко ще бъде Ок и занапред и чак тогава, но никой не може да ми даде гаранция за съжаление, че няма да стане пак. Confused Confused Confused

# 252
алекс, малко повече почивка, стискам палци всичко да е наред, както с теб, така и с всички останали от групичката Hug

# 253
Алекс  Hug дано не ти се случва вече! и на никой друг де.. Peace

# 254
Здравейте!
Честито на тези, на които са им потвърдили какви бебчета чакат.
И на мен на предишния преглед ми дадоха 70% момиче, но не мисля, че лекарите са виновни за несигурните прогнози. Все пак на този ранен етап никой нормален не би се ангажирал със стопроцентова прогноза. По-скоро ние сме нетърпеливи и ги питаме, независимо, че нещата може да се променят. Затова и не бързам да купувам каквото и да било. Единственото бебешко нещо, което имам е едно много сладко костюмче от анорак, шапка и чорапки, донесено ни от колега на мъжа ми от стадиона на Ливърпул - Анфилд. Унисекс е - става и за двата пола  Grinning Ние сме луди фенове на този отбор и съвсем в реда на нещата първата дрешка за бебо дойде право от стадиона  Laughing
Иначе мисля, че с добре подготвен списък, пазаруването за бебчетата няма да е толкова страшно. Нека сега растат живи и здрави в коремчетата ни, а ние голи няма да ги оставим  Wink

Общи условия

Активация на акаунт