Отговори
# 225
Как да се запиша в Априлските мами....? Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 226
Анум, аз също съм харесала Сола-та (другата също много ми допадна), но в сайта, който си посочила никъде не видях цени? Ти от този сайт ли ще си я поръчаш?
Не съм решила твърдо коя ще взема и мисля първо да отида в някой магазин и да ги огледам на живо Simple Smile А не знам кога ще мога да обикалям по магазини  Whistling В интернет пазаруването съм изключително боса  Mr. Green
 kamito24, пробвай да изпиваш по чаша студено мляко, мен това ме спасяваше първата бременност  Hug
 И да се похваля- няй-накрая ви пиша от вкъщи  newsm44

# 227
Как да се запиша в Априлските мами....? Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

Здравей Devil Queen,

Изпрати лично съобщение на АПРИЛ2013 като задължително пишеш коя поред бременност ти е, град и години.  Wink

Добре дошла!

# 228
 kali_k, в Плевен ФМ не се прави. ) който ти каже друго, излъгал те е. )
Аз ще ходя в София във Фемина.
А за Бързашки, имам си мнение, но не е от най-доброто, макар да се спряга като един от най-добрите лекари в града.

Анум, честито завръщане в къщи- )

# 229
Добре дошли на новите момичета! Simple Smile

Ками, за киселини можещ да пробваш също ябълка или няколко сурови бадема (6-7). При мен ябълката за сега действа ок. Дори вече си имам навик всяка вечер преди лягане да си беля и похапвам по една Simple Smile

# 230
Някой да предложи голям  бебешки магазин в Сф, където да има всичко?
Искам да разгледам количките на живо, за ваничка и люлка знам какво искам.

# 231
  • София
На първо време се сещам за тези:
http://www.babymallsofia.com/index.html
http://malechkobaby.com/
http://www.visvitalisbg.com/bg/products/17
Също и т.нар. бейби мол в Арон Люлин.

# 232
Някой да предложи голям  бебешки магазин в Сф, където да има всичко?
Искам да разгледам количките на живо, за ваничка и люлка знам какво искам.
ani27, съветвам да посетиш Вис Виталис (погледни в сайта им кой магазин ще ти е най-удобен), аз бях вчера там и много ми хареса  Wink има наистина всичко събрано на едно място, аз други магазини незнам и на мен ще ми интересно да видя другите мами, какво ще те посъветват  Sunglasses

# 233
  • Sofia, Bulgaria
Вис Виталис, Джъмбо, Хиполенд има много неща там може да разгледаш. Зависи и какъв клас/модел колички търсиш. В Бейбимола няма нищо почти...( G-baby първият ти линк е за него  Mr. Green )

Ние днес ще се разходим в Зоологическата градина, пожелавам ви усмихнат ден:)

# 234
  • София
В Бейбимола няма нищо почти...( G-baby първият ти линк е за него  Mr. Green )

Така ли? Не съм ходила лично, но пък по приказки на познати... И да, пропуснах Хиполенд, а там също си заслужава да разгледаш. В Джъмбо пък на мен не им харесаха едно време количките, които се предлагаха, но пък последно съм ходила сигурно преди 2 г.

# 235
Добро утро и от мен. )
Гледам за магазини сте се заговорили, не мога да помогна.)
Хиполенд, ако е като този при нас, няма кой знае какъв избор. Да не говорим за надутите цени.

# 236
 В Хиполенд в Сердика мол има много колички и всякакви джаджи, но не гледах цени и марки, та не мога да помогна с повече информация.

# 237
  • Sofia, Bulgaria
В Хипо е скъпо да, но си има доста голям избор, точно в Сердика Мола:) Сега видях на сайта им, че има и магазин на Mothercare:)

# 238
  • София
То пари да имаш само, иначе всичко има на пазара...  Laughing

# 239
здравейте,
събота и неделя не съм отваряла темичката и сте изписали света
връщам се да ви чета

Общи условия

Активация на акаунт