Отговори
# 210
цяла нощ не съм спала от киселини момичета,опитвах какво ли не,утре съм при доки да видим какво ще ми каже,нетърпимо е.

# 211
До преди малко бяхме на вън, страхотно време. ) Но все пак се прибрахме за обяд, макар че щерката каза, че не била гладна. )

За микровълновата и други подобни, нямам никакво намерение да се отказвам. Периодично се появяват разни течения, които отричат едно, или друго. Лошо няма, но човек сам си избира какво да следва, или не.
То и храната ни не струва и в този смисъл човек трябва да отиде на село и да се мъчи сам да си произвежда, ако иска да яде нещо качествено. Но колко хора го правят?

# 212
Камито, аз пиех много и само газирана вода/сода и смучех ментови бонбони, дъвчех дъвки, дъвчащи на Талцид си купувах и пр. Помагаха ми донякъде тези методи, много са неприятни и гадни тези киселини, но едва ли док ще ти каже нещо ново и различно:)

# 213
всичко това го опитах,и Талцид и бонбонки,и дъвки,явно така ще е, моля се да не е до края,че това да немога да спя през ноща е ужас,но щом трябва и това ще изтърпя.

# 214
Здравейте момичета  Hug
не мога да ви изчета, бях на гости на мама и тате в провинцията и докато се завърна вие сте изписали старата и сте преполовили новата тема  Laughing сега ще се връщам да ви чета.
Алекс много се радвам, че всичко вече е наред  и си си вкъщи  Hug
Микровълнова нямам, но обмислям да си купя, че е доста по-бързо и лесно претоплянето, особено през ноща.
Видях, че три мами са ми писали на лични да ги добавя вв ФБ групата, извинявам се за забавянето и чакам да ми напишат данни и да ги добавя.
Това е за сега от мен, връщам се да ви изчета  Laughing
Ааа, забравих да попитам мамите, които са с предна плацента дали усещат вече бебчетата, че при мен нищичко не се усеща и започвам да се притеснявам....

# 215
Благодаря на момичета, които коментираха темата за микровълновата  Simple Smile

Гледам да не се втилясвам, но ми е първа бременност и понякога се чувствам страшно неподготвена и ме хваща страх, да не би да съм направила нещо,с което да навредя на бебчето от неведение  Confused

Та затова ви питах, иначе че сте прави: телефони, лаптопи, и т.н всичко е вредно и облъчва, но тези уреди са станали част от нашето ежедневие..... надявам се да сте се насладили на прекрасния неделен ден (поне в софия беше такъв)  Simple Smile

# 216
Здравейте.Ние днес бяхме на разхоска,подремнах малко и сега ще готвя и играем с детето.
За микровълновата-аз всичко топля в нея-не се вманиячавам чак толкова-гледам да ми е удобно.

# 217
Аз съм толкова виновна пред себе си, че спрях йогата преди година #2gunfire #2gunfire #2gunfire.
Имаше един период, в който мъжо почиваше единствено събота, а тя беше събота сутрин и уж щях да почвам пак, но след това сватба, после дойде лятото и плажове, после взе, че стана бебето и все не стигах до нея.
Година по късно резултатът е схванат гръб, кръст и толкова стегнати сухожилия, че няма и спомен от шпагатите, които правех преди.
Та аз със 100 ръце я препоръчвам и мисля след 1-2 седмици да почна да ходя, само искам малко да се поразтегна и огъвкавя. Предполагам,че йогата за бременни е по- щадяща, но много от упражненията са сигурно същите като стандартната.

Не съм ходила до сега на йога, но един човек, който много харесвам ми е препоръчал този клуб:
http://yantra.natalyoga.net/
смятам да отида, дребният когато е на градина.
Относно микровълновата, имаме, но малко я използваме. Относно топленето на вода за бебето, може да използвате котлон, после слагате водата в термус и имате топла вода по всяко време.
Една майка ме светна, аз и обяснявах колко е тегаво сигурно да храниш с АМ бебето, шишета, топлене на вода.....и тя ми разкри нейната система. Всичко стерилизирано на нощното шкафче, с термос топла вода. Бебето се събужда през ноща, само забърква сместа, без да става дори от леглото Wink
Дребният не е спал днес, т.е. не остави и нас да дремнем.
Нещо се изложиха в менютата повечето кръчми в Сандански. Снощи чакахме за една риба на скара 1 час, а нямаше много клиенти.....в повечето заведение се пуши вътре, къде е Дянков да ги санкционира и си напълни бюджета? Толкова закони перманентно се нарушават, по-добре да подобрят събираемостта, отколкото да ми измислят нови данъци....ако минат през повечето провинциални кръчми доста глоби могат да наложат

# 218
# 219
Аз имам електрическа кана, която си ползвам и до сега. Когато ми трябва бързо вода, завира за няколко минути, близо 2л. Докато в микровълновата толкова бързо не може да стане.
Много е удобна ако ще се храни бебето с АМ.

# 220
Анум, аз също съм харесала Сола-та (другата също много ми допадна), но в сайта, който си посочила никъде не видях цени? Ти от този сайт ли ще си я поръчаш?

# 221
Анум, аз също съм харесала Сола-та (другата също много ми допадна), но в сайта, който си посочила никъде не видях цени? Ти от този сайт ли ще си я поръчаш?

В официалния сайт няма цени.
Солата е около 350-380паунда, зависи дали е с аксесоари, чанта, чадър и др.

# 222

В официалния сайт няма цени.
Солата е около 350-380паунда, зависи дали е с аксесоари, чанта, чадър и др.

Благодаря ти.

# 223
Момичета, ако кърмите, едва ли ще ви се наложи да топлите вода изобщо и да стерилизирате шишета. Аз имам комплект на Авент и уред за затопляне на шишета, но не ми се наложи да ги ползвам. Диването сука докато не тръгнах на работа, т.е. до 2 г. А сега е ужасно злояд, но май не е от кърменето, а генетично Grinning
Mirama, кой доктор би препоръчала за ФМ в Плевен? Аз ходя при Бързашки и малко вероятно ми изглежда да е сбъркал мерките.

# 224
Колко съм подавала, накрая ми връщат проформа отговор, че е направена проверка на регионално ниво и не са установени нарушения........коремът ми е като на поне 5-6 месец, изведнъж порасна последните седмици. Нали сравнявам двете бременности, термините са с 2 дни разлика, ами тогава нямах такъв голям корем. Не ям много, ако продължавам така, ще се търкалям......ето сега изпих един айрян, и ядох сурови бадеми и лешници.....

Общи условия

Активация на акаунт