Отговори
# 135
Анум, не мога да дам съвет за съжаление. Може би лайка, или някакви други билки.

Бебока определено се активизира по това време. И щерката и тя беше така, беше доста по-активна късно вечер, отколкото през деня.
И мойто бебче така бушуваше вечер Simple Smile Четох, че било нормално- когато майката е по-спокойна и почива, тогава се активизира бебето Simple Smile

# 136
Анум, възможно е. ) Аз предимно вечер почивам и се отпускам повече.

Сега пожелавам лека нощ на всички, че ми се доспа. ) А след обед спах 2часа, но щерката така и не поиска да легне. Не я знам какво е правила през това време, е, играла си е нещо. )

Днес си взех поредните 2придобивки. ) Обиколник за легло с органайзер за леглото и една играчка за количка. )
играчката
обиколник с органайзер

# 137
Еха, много добро темпо на писане Laughing
И моят доктор не искаше да каже пол, за да не сгреши. 15 г.с. и 3 дни имало шанс да сгреши. Много си приличали органите по това време. А бебочето не спираше да шава и подскача, макар че не го усещах при прегледа. А си мислех, че го усещам от време на време. И ме гледа с коремен ехограф за първи път, не се вижда така добре. Плацента предна - какво значи това? Затова ли ми е издут корема толкова #Crazy
Чакам резултат от късния БХС, продължавам с фраксипарина засега до ново нареждане.
И моят корем стърчи, нищо че килограмите ми са малко.
Контракции засега нямам, първия път имах доста.

# 138
За тези, които желаят да се присъединят към групичката ни във Facebook, да се обърнат с лично съобщение към Aguto и lastname

Аз да ви кажа писах на lastname, но още не съм включена във фб групата Sad

За пробиотика срещу гъбички мисля да пробвам Гинофилус, но ще изчакам да се консултирам с доктора. Иначе те са си специално за бременни. Аз съм с много бяла кожа и сигурно затова ме мъчат. Цялата работа е от слаб имунитет. Чудя се дали да не си взема коластра. Една приятелка от години ме зарибява, че била супер за стомаха и за имунната система. Някой пробвал ли е? Дали става за бременни?
аз пих коластра на аквасорс...фирмата, но не и когато бях бременна. Обаче зная, че става за бременни. На тази фирма, коластрата, както и всички други добавки, е обогатена с някакви зелени водорасли, които също са супер полезни

# 139
Добро утро!...малко късно, но закусвахме и се мотахме, та чак сега чета какво е станал вчера. Днес ще мисля къде да ходя на разходка. Вчера с 3 мами с 10-месечни бебенца излизах и ми беше супер цял ден на слънчице.

Благодаря за отговорите по въпроса с коластрата. Трябва да се наканя да си взема някаква. Вчера дадох 40 лв. за лекарства. Фолиева, магнезии, прогестерон...ужас! Фолиевата киселина през цялата бременност ли се пие?

Днес времето е още по-хубаво, а мъжа ми за съжаление е цял ден на семинар. Пак ще се чудя къде и с кой да се мотая Sad

# 140
здравейте милички,днес деня е прекрасен.с нетърпение чакам за понеделник тогава съм на лекар,а на 12 съм на ФМ.от другата седмица започвам с покупките,количката ми пристига тогава,и ще започна с одеалцата,чаршавчетата,възглавничките.полека лека да се приготвям за моите бебоци.дано в понеделник да разбера пола на бебоците.

# 141
Добър ден и от мен. )
И ние се мотахме до сега и сега ще излизаме на разходка. Пече слънчице, но си е хладно.
За пробиотици, и аз мисля да започна да вземам някакви, ще го мисля какви.

kamito24, при вас всичко като ще е двойно...хубаво ще е от по-рано. ))) че иначе се събират много неща на куп.
Каква количка си поръча?

# 142
Мирама миличка много се чудих относно количката и реших да не пестя от нея все пак ще сме по разходки много,и затова реших да е TFK,малко е скъпичка но важното е да ми върши работа.креватчета също съм избрала,но те ще ги взема декември,

# 143
На мен вчера ми дадоха 2 чувала дрешки, и майка ми като се размрънка, че не било нахубаво толкова рано. Еее направо ми скапа настроениео.

Сега си направих една 40мин разходка в парк Лаута, няма такова прекрасно време. За жалост имам много работа на компютъра, която трябва да отметна днес и утре.

# 144
kamito24, така си е, хубаво е да е здрава количката. )

Шаварче, оооо, аз родата я отрязах предния път много бързо. Казах, че изобщо не ме интересува мнението им, кое е рано, кое късно и да не коментират пред мен.

# 145
Ох, мен хич не ме е хванала музата за подготовка за бебето.. дори и имена още не съм почнала да си харесвам..
на мен ще ми трябва някакво преносимо креватче, количка.. някое шише и помпа, биберони..  и май това е. откъм дрешки мисля, че имам достатъчно от дара (и сега пак ще е момиченце) и май това е.. нещо още не мога да се настроя за ново бебе  ooooh! ама има време
аа да.. ще ми трябва и столче за кола. аз поне там имам големи изисквания..

# 146
Честито на разбралите пола Laughing...аз в сряда съм на лекар и ще видим.

Днес съм на работа,а утре щяхме да ходим на голям бременски шопинг в София,но ми се размина,ще се поразходим до Хисар само.

Ася-ти къде ходиш на лекар?

Аз за сега се мажа с олио на Джонсън,но скоро ще мина на нещо друго.Стрии си имам отдавна по краката и ханша,но те с ами от много отслабвания и напълнявания през годините,че все бързо смъквах.По гърдите ми се появиха след бременността и кърменето,а по корема нямах.Та не съм се засилила много да се притеснявам.
Бебчето го усещам чат-пат и имам чувството,че корема ми е много голям за началото на 5ти.

# 147
Аз принципно имам много плосък корем и вече започна да ми личи. Имам чувството, че вече заприличвам на кит, мъжът ми каза, че съм тюлен  Mr. Green , после ще стана морски лъв и чак след това кит. Ще гледам да отида на ЖК другата седмица и да видя пола. Май доста съм се настроила за момче, като видях и какъв подпис съм си "сготвила".
Ще умра от яд, че мъжа ми е на тоя тъп семинар в събота, такова хубаво и топло време  #2gunfire Бях малко на двора поне да ме напече слънцето, ама то скука...

# 148
Здравейте момичета! Чета ви отдавна и с интерес и чак сега се престрашавам да се запиша в темичката Embarassed Чакаме първото ни детенце живот и здраве средата на април. Пола разбрахме в 14та седмица, но чакам втората ФМ за потвърждение, въпреки че не очаквам изненади. И аз ползвам кокосово масло, няма нужда да се разтапя на котлон или по друг начи, разтапя се в ръцете или направо при допир с кожата.
Лека бременност и щастлив финал на всички бъдещи мамчета! newsm53

# 149
aguto, и аз имам абсолютно всичко останало като дрехи, ако се окаже пак момиче. ) Иначе, определено ще трябва да купувам, защото не всичко ми е подходящо и за момче.

За тези които няма да купуват комбинирана количка, следващото, или за мен лично първо най-важно нещо за бебето е столче за кола.

Общи условия

Активация на акаунт