Отговори
# 90
Много красива тема:)) Толкова сладко направена, че не можах да й се нагледам. Не знам защо, но ми напомня за Коледа<3. Иначе бебка си рита и само като усетя боц, хвърлямм всичко и слагам ръка на корема да я усетя по-добре, ако ритне пак, но не иска. Срамежлива е  Laughing

# 91
Mirama Знаех си, но да питам. Embarassed Майка ми ще намаже Mr. Green Благодаря ти!  bouquet Hug

# 92
Mirama Знаех си, но да питам. Embarassed Майка ми ще намаже Mr. Green Благодаря ти!  bouquet Hug

Много зависи и ти как се чувстваш, но...от позицията на вече минала през процедурата, бих препоръчала ако можеш 1седмица да си почиваш. Не да лежиш нон-стоп, но наистина да почиваш и да не се преуморяваш. И да не ти се налага да стоиш много време седнала на неудобнен стол.

# 93
За гъбичките..понеже "цял живот" се разправям с тия гадини...да ви кажа,че предишния ми гинеколог,които е супер обяснителен ми беше казал,че хората с по-светла,бяла кожа са генетично предразположени към гъбички...второ,когато се пие антибиотик задължително трябва с него да се приемат хапчета,които предпазват от появата на гъбички..аз до към 16 години много пиех антибиотици,постоянно бях болна,но никога не са ми изписвали нещо срещу гъбички   Shocked ... и другото което е,че трудно се лекуват гъбички с едно блистерче глобули,както повечето гинеколози лекуват...гадините искат много продължително лечение....

# 94
 Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Страхотна е новата тема, браво!   bouquet

За козметиката, аз си взех някакво олио против стрии на Hipp и за сега съм много доволна. Мисля да си взема и сусамово олио, аз също чувам много добри отзиви за него.

# 95
аз си поръчах кокосовото масло и може би утре ще пристигне. тези дни ще имам отзиви Simple Smile

# 96
  • Пловдив
jos Hug

Минавам аз да Ви видя Simple Smile Добре съм, макар и сутринта да не беше точно така...
Бях да къпя новородено smile3534 Забравила съм колко са мънички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Днес и аз ходих до аптеката да си взема маслото на Икаров, но нямаше... Сега се чудя дали да не взема да пробвам това кокосово олио, за което говорите Mr. Green

# 97
какаовото масло също е много ефикасно,аз го ползвам.
Моля, някой да ми обясни как го ползвате това кокосово масло, много е твъро Thinking
Аз си купих, направих си рецептата с пчелен восък, пшенично масло и кокосово масло, но пак е твърдо и трудно се маже, изнервям се докато се намажа от шията до петите. Взех го от едно магазинче на Неофит Рилски с биопродукти.
Какви пробиотици ще препоръчате за борба с гъбичките, че мен тези гадини много ме обичат......обикновено пращя от здраве, но гъби все ми се намират, я по нокти, я......
Мъжът  ми ми е обещал да ми купи роботче за почистване, не помня как се казваха. Пускаш го, обикаля, прахосмуче и забърсва. Някой, ако ползва да сподели впечатления и марки, модели
Ние сме вече в Сандански.

Последна редакция: пт, 02 ное 2012, 15:37 от ani27

# 98
Здравейте момичета Hug
Темата ни наистина е най добрата до сега   bouquet и само с хубави новини да я напълним.
Не съм писала от много отдавна тук, по често влизам във фейсбук групата. За жалост работата ми не позволява да изчитам всичко ама и вие сте многооооо бързи в писането  Flutter
Ние с бебка сме добре, макар че съм вече с контракции и ми изписаха магнезий+Б комплекс, преди пиех но-шпа, но док каза че след 17 г.с. той отпускал шийката и не било препоръчително да се приема в големи дози.
За кремчета и мазилца си говорите, аз и преди си ползвах само кремове, че олиото не ми допадаше Whistling. Сега пак се мажа с различни, но най съм доволна от крема на мама дона и крема на хип. На мустела лично на мен не ми понесе добре, но всичко е много индивидуално. От преди нямам никакви стрии, дано и този път ме подминат. Praynig

# 99
Бях на лекар днес! Ще си имаме момче!!! Blush Heart Eyes Heart Eyes Simple Smile Hug
Всичко е наред, шаваше и мърдаше всичко му се видя. АЗ на ФМ няма да ходя.

Дошли са ми зимните ботуши след 1 седмица ще са при мен  http://www.amazon.co.uk/Timberland-Asphalt-Trail-Waterproof-Boot … 50899&sr=1-20  Rolling Eyes

Кокосовото масло е твърдо при определена температура, ако се сложи на малко по-топло място се разтапя на момента, ако се сложи в хладилник става много твърдо. Всичко си пише в интернет четете, или на опаковката пак.  Thinking

Ще си имам момченце.  newsm44

# 100
  • София/Варна
Наминавам набързо да се запиша, за да ви следя. Нямам много време за писане, че си имам ученик във ваканция.

Девойките с неразположения бързичко да се оправят и да не им удължават престоя в болницата  Hug.

# 101
публикувала съм сники от сватбата във фейсбук групата, бях обещала Simple Smile

Шаварче, честито момченце Hug
и аз днес трябваше да съм на преглед, но си отстъпих часа на една приятелка, щото е с проблеми. Аз взех нейния час, за понеделник след обяд

за но шпато - аз си мислех, че през цялата бременност може да се пие newsm78

# 102
Честито за сините гащи!  Hug
Пожелавам на мамите, които са в болница - скоро да се оправят и да изкарат една спокойна бременност!   bouquet

Преди малко се върнах от разходка в Борисовата градина - около три часа пеша.  Mr. Green
Добре ми се отрази, но после като седнах на пейката и не ми се ставаше...  Joy

Разширяването на таза си е голямо приключение - некомфортно ми е при спане, при ходене, при сядане.... трябва да си намеря пози, в които да ми е по-удобно. Май имам много тесен таз, майка ми е с такъв, а съм с нейната структура..... но се надявам да се разшири още, ще изтърпя болката, така поне е по-голяма вероятността да родя по естествен път, поне така си мисля.

# 103
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте на всички и честита темичка, да попитам някой да ме упъти за групичката в facebook.
а относно ритането на бебето аз го усетих само веднаж. 

# 104
За тези, които желаят да се присъединят към групичката ни във Facebook, да се обърнат с лично съобщение към Aguto и lastname

Аз да ви кажа писах на lastname, но още не съм включена във фб групата Sad

За пробиотика срещу гъбички мисля да пробвам Гинофилус, но ще изчакам да се консултирам с доктора. Иначе те са си специално за бременни. Аз съм с много бяла кожа и сигурно затова ме мъчат. Цялата работа е от слаб имунитет. Чудя се дали да не си взема коластра. Една приятелка от години ме зарибява, че била супер за стомаха и за имунната система. Някой пробвал ли е? Дали става за бременни?

Общи условия

Активация на акаунт