Отговори
# 300
Аз ще си карам с пластмасови шишета, взех вече 1комплект на Авент, 4шишета, четка и биберон.
Харесвам ги, бяха ми удобния предния път, а и помпата беше Авент.
Но сега се замислям да взема нова, че преди няколко дни отварях кутията да видя в какво състояние е....но тази силиконовата част, която прилепва към гърдите доста е пожълтяла.
Аз не разбирам много уча се все още,но не е ли рано за покупки? За шишета за такива неща

# 301
Като е станало дума за помпи- имах ел. на Авент, но я използвах само няколко пъти, докато ми спре кърмата, после я продадох. Сега се чудя каква да си взема- четох, че за различните размери бюст са подходящи различни марки  newsm78

# 302
Devill Queen, това всеки сам си го преценява, кога да пазарува. )
Аз предпочитам да съм подготвена от рано и съответно рано пазарувам.
Други чакат последния момент, трети когато се роди бебето.

Анум, аз съм с голям бюст и Авент ми беше относително добре. Не съм имала с какво да сравнявам.
Сега се замислям за електрическа, ще видим.

# 303
i_nikolova,честито, голяма радост ще да е с тази новина за близнетата
Ха, ха, голяма радост е, но не съм аз бременна с близначета Simple Smile

# 304
Добро утро!
Честита двойна радост на velinadin!
yara, поздравления за добрия резултат от БХС.
Аз лично не съм започнала с покупките заради проблеми, прегледи, терапии. Все това да мине, все онова, иначе е добре да започнем навреме. А и имам повечето неща от бъдещия батко.

Помпата много помага в началото. На мен ми я искаха още в родилния дом. Трябва да погледна моята в какво състояние е, мисля, че имаше резервна силиконова част. Аз в началото все се доизцеждах /поради незнание и страх, че ще ми спре кърмата/, замразявах дано откараме до 6 м. Докарах си суперпроизводство и бебо се давеше от силната струя. Та искам да кажа, не се притеснявайте, че няма да имате кърма, това е много рядко и в повечето случаи е ефект от неправилни действия или бездействие. Но трябва да сме подготвени все пак и за варианта с шишета.

# 305
Аз не купувам нищо, защото така или иначе 90% от нещата, които хората купуват, ми се виждат напълно излишни. Ако толкова се затръшкам и се окаже, че не мога без някое от тях, ще го купя като стане нужда.
Предварително ще си купя само пелените и слинга, легълце имам уговорено от една приятелка, както и куп дрешки от други приятелки. Смятам да ги помоля да ги дадат януари-февруари някъде, сега с местенето само легълца и бебешки дрешки ми липсва да мъкна Crazy

# 306
Здравейте момичетата, направо не мога да ви изчета много сте бързи  Simple Smile Искам да попитам какво ще кажете за това изследване: биохимичен скрининг, доки ме попита дали искам да ходя, не било задължително, но за мен лично е препоръчително!

# 307
добро утро, последният хубав ден е днес по прогнозите на синоптиците ...
Относно шишетата да се включа и аз, мисля, че стъклените са по-добре, пластмсовите от топлината се променят с времето.Но пък стъклените лесно се чупят, особено когато сме недоспали и бързаме за млекцето, така че от тази гледна точка пластмасовите са по-добра инвестиция Grinning

# 308
Здравейте момичетата, направо не мога да ви изчета много сте бързи  Simple Smile Искам да попитам какво ще кажете за това изследване: биохимичен скрининг, доки ме попита дали искам да ходя, не било задължително, но за мен лично е препоръчително!
товабе за синдром на Даун

# 309
  • Варна
Пак много сте изписали. Мен ме нямаше няколко дни, ходихме до София.
Преди да ви изчета - да се похваля.
Вчера бяхме на ФМ II триместър във Фемина при д-р Цолова. Доволна съм от прегледа, лекарката беше много внимателна. Продължи около 30 мин. с оформянето на документите. Всичко, което огледа ни го показа и обясни. Брои ръце, крака, пръстчета, прешлени, всички вътрешни органи, камерите на сърцето. Показва и измерва кръвен поток от и към бебето и т.н. Всичко ни е в норма и ще си имаме МОМИЧЕ  Joy На седмото небе сме. Толкова се бяхме настроили за момиче, говорихме и на име, не сме сгрешили Simple Smile Лекарката огледа и мозъка и ни показа, че вече имаме една гънка, от което таткото е изключително горд Simple Smile
Успешна седмица, момичета!

# 310
  • Пловдив
Добро утро и от мен Hug
Надявам се днешния ден да е по-добър от вчерашния, че... само ще спомена, че в най-голямото движение и при тези затворени булеварди, се наложи да прекосим целия град (за пловдивчанки - от Тракия до Хирургиите) по спешност като аз и дребния постоянно ревяхме в колата Rolling Eyes
Е, оказа се, че всъщност всичко е наред, но определено си скъсих живота с поне 10 години ooooh!
Сега със ставането се моля днес да няма нищо общо с вчера Praynig

Някой ще ходи ли на лекцията за многократните пелени (в 11:00 в Тон Бонбон 2, ул. Висла 2) - ако ходи - да драсне едно ЛС, да се видим там Simple Smile

Отивам да правя закуска, че дреб е гладен, а аз - 2 пъти повече Mr. Green

# 311
Добро утро ,момичета!Наде,честито за хубавите новини от прегледа и за розовите гащички!  Wink
Честито и на Велина за близначетата и да те питам и ти ли така късно като мен разбра за двойната радост ,или си знаеше отпреди това?
Желая ви хубав ден на всички !

# 312
Добро утро и от мен.)
Аз още се помайвам в къщи, а трябва да отида първо да дам кръв и урина за изследвания и после на работа.

Ео, кое ти се струва излишно от покупките?

А и нещо друго, хубаво е, когато има познати, приятели, близки които да ти дадат едно 80% от нещата. Но когато няма, щеш не щеш си ги купуваш сам. ) И тогава гледаш да разпределяш тези разходи във времето, защото не всеки може да извади 2-3хил. лв. за един ден и да се напазарува всичко.

Nadeto!, честито момиченце. ))))

Еххх, и аз вече нямам търпение да отидем на ФМ да се види пола.

# 313
Мирама, ти последно за коя дата записа час? Ако искаш като идваш може да се организираме и да се видим.  Grinning

# 314
Мирама, ти последно за коя дата записа час? Ако искаш като идваш може да се организираме и да се видим.  Grinning

Аз отдавна съм я записала, за 20ти ми е датата. Но имаше известно колебание дали ще успеем за тогава. ) Но сега ще се идва със сигурност. Иначе следващата възможна е чак декември, а на мен ми става късно.

Общи условия

Активация на акаунт